Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rabbim her ikinizinde melekleri ile cennette buluştursun .
Hayatta yaşanacak en büyük sınavlardan biri evlatla imtihan .
İsyan etmeden geçebilmek önemli .

Dilerim şimdi minik kuzularınızı kucağınıza alma vakti gelmiştir artık

Sagol canim allah razi olsun. Rabbim sanada tez vakitte yollasin minik yavrunu

Ben hic mezarina gidemedim inan ki. Uzaktan bakiyorum ama gidemiyorum...bir sene degil bir omur gecmeyecek uzuntum biliyorum. Ezan okunuyor burda insallah Rabbim tez zamanda saglikli evlatlar verir bizlere...

İnsallah... Hep bunu dusunerek ayaktayim zaten... Rabbim herkse hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah...

Ben hic mezarina gidemedim inan ki. Uzaktan bakiyorum ama gidemiyorum...bir sene degil bir omur gecmeyecek uzuntum biliyorum. Ezan okunuyor burda insallah Rabbim tez zamanda saglikli evlatlar verir bizlere...
Amin insallah canim. Gecmeyecek evet hep icimizde kalicak acisi. teselli edenler var daha gencsin gene olur diyenler sanki gelecek bebek gidenin yerini tutacakmi. Anlamiyorlar iste. On tanede dogursam o gidenin yeri baska. Sana tavsiyem git bebegine konus acini akit inan bana ferahlarsin iyi gelir rahatlatir.

Insallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba hanımlar

gebeliklerinde evladlarında kaybeden arkadaşlara allah sabır versin çok zor bir anne olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ki... rabbim hiç bir kadına bu acıyı vermesin rabbim tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile mucizelerini göndersin

Aranızda aşılama deneyen oldumu arkadaşlar kaç yumurtanız olmuştu ve büyüklükleri neydi
bende yarına aşılama olacağım

Selam kizlar. 26 yasindayim. Dogal yoldan 4 gebeligim oldu 1i kurtajla alindi digerleri dustu. Butun arastirmalarim yapildi. Hic bi problem yok. Genetik incelemeli tup bebek yaptirdik. Genetigi temiz geldi yerlestirildi. Tuttu o da dustu. Simdiki doktorum tup bebege gerek olmadigini soyluyo. Hamile kalinca bagisiklik guclendirici serum denenecek. Bu surec cok zor gecti. Allah isteyen herkese saglikli bebisler versin.

rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik göstersin sonucunda kucağına sağlıkla yavrunu al inşallah

Önce sadece sperm hareketini artırmaya çabalarken morfoloji bozukluğu olduğunu öğrendik moralim çok bozuk morfolojisi 1 olup düzeltebilen normal yolla çocuk sahibi olan var mı

Amiiiiiiiiiiiiin insallah. Allah razi olsun

Uzun süre gebelik düşünmedim neredeyse 3 yıl olacak evleneli bana kalsa 2 Senem daha vardı ama artık denemelere başlayınca insanın içini ayrı bir sevinç beklenti kaplıyor son 8 Bata ama aklımdan hiç çıkmıyor sizde mı boylesiniz işin tuhaf yani bel ağrım dışında belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…