Amin insallah canim benimRabbim sana en kisa zamanda nasip etsin insallah canim ve isteyen herkeze
Merhaba, ben de tam bir yil once20 haftalik bebegimi kaybettim. Hemen bebek dusunmenize cok sevindim. Ben hemen dusunemedim. Uzuntumu cok derin yasadim ve yasiyorum. Simdi 6 aydir bebek dusunuyoruz. Rabbim istyen herkese tez zamanda nasip eder insallah. Sizin bebeginizi kaybetme nedeniniz neydi ogrendiniz mi?
Basin sagolsun canim benim. Banada 6ay dedi doktor digeride 3-4 ay dedi ama okadar bekleyemem. İcimin acisini en iyisi sen ve kaybedenler anlar allah kimseye yasatmasin. Bebegim iyiydi iki gun hareket etmeyince doktora gittim inan bana nolduysa o iki gunde olmus karni ic organlarinda su birikmis heryeri odemdi. Hidrops fetalis hastaliginin ismi. Kordon bagindan kan alindi asiri kansizlik birde parvovirus denen illet bir virus cikti o virus kan hucrelerini yiyip cocugu kansiz birakmis. Kan nakli yapilacagi gun kalbi durdu kuzumunsimdi hep mezarindayim konusuyorum onunla surekli onsuzluk cok zor. Simdi tam 24+3olacakti ama olmadi tek tesellim cennet kusum beni orada bekliyor. Yeni bir bebek avutur beni kafami ona veririm toparlarim insallah. Rabbim sanada sabir ve en kisa zamanda saglikli bi bebek versin
Sagol canim allah razi olsun. Rabbim sanada tez vakitte yollasin minik yavrunurabbim her ikinizinde melekleri ile cennette buluştursun .
Hayatta yaşanacak en büyük sınavlardan biri evlatla imtihan .
İsyan etmeden geçebilmek önemli .
Dilerim şimdi minik kuzularınızı kucağınıza alma vakti gelmiştir artık
Sagol canim allah razi olsun. Rabbim sanada tez vakitte yollasin minik yavrunu
Ben hic mezarina gidemedim inan ki. Uzaktan bakiyorum ama gidemiyorum...bir sene degil bir omur gecmeyecek uzuntum biliyorum. Ezan okunuyor burda insallah Rabbim tez zamanda saglikli evlatlar verir bizlere...Basin sagolsun canim benim. Banada 6ay dedi doktor digeride 3-4 ay dedi ama okadar bekleyemem. İcimin acisini en iyisi sen ve kaybedenler anlar allah kimseye yasatmasin. Bebegim iyiydi iki gun hareket etmeyince doktora gittim inan bana nolduysa o iki gunde olmus karni ic organlarinda su birikmis heryeri odemdi. Hidrops fetalis hastaliginin ismi. Kordon bagindan kan alindi asiri kansizlik birde parvovirus denen illet bir virus cikti o virus kan hucrelerini yiyip cocugu kansiz birakmis. Kan nakli yapilacagi gun kalbi durdu kuzumunsimdi hep mezarindayim konusuyorum onunla surekli onsuzluk cok zor. Simdi tam 24+3olacakti ama olmadi tek tesellim cennet kusum beni orada bekliyor. Yeni bir bebek avutur beni kafami ona veririm toparlarim insallah. Rabbim sanada sabir ve en kisa zamanda saglikli bi bebek versin
İnsallah... Hep bunu dusunerek ayaktayim zaten... Rabbim herkse hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah...rabbim her ikinizinde melekleri ile cennette buluştursun .
Hayatta yaşanacak en büyük sınavlardan biri evlatla imtihan .
İsyan etmeden geçebilmek önemli .
Dilerim şimdi minik kuzularınızı kucağınıza alma vakti gelmiştir artık
Amin. İnşallah canım İnşallahInsallah canim rabbim vercek insallah hepimize vakti zamani var demekki rabbim neylerse guzel eyler insallah en kisa zamanda tum isteyenlere nasip eder
Amin insallah canim. Gecmeyecek evet hep icimizde kalicak acisi. teselli edenler var daha gencsin gene olur diyenler sanki gelecek bebek gidenin yerini tutacakmi. Anlamiyorlar iste. On tanede dogursam o gidenin yeri baska. Sana tavsiyem git bebegine konus acini akit inan bana ferahlarsin iyi gelir rahatlatir.Ben hic mezarina gidemedim inan ki. Uzaktan bakiyorum ama gidemiyorum...bir sene degil bir omur gecmeyecek uzuntum biliyorum. Ezan okunuyor burda insallah Rabbim tez zamanda saglikli evlatlar verir bizlere...
Senin acini anliyabiliyorum bende dogum yaptim 15 saat sonra bebegim öldü ve o hastaneden elim bos ciktim aylarca kendimi toparlayamadim sonra tedavi oldum 1 kizim oldu buyumuste kuculmus kiz arkadasim gibi allahim dedim birini alipta sonrasinda vana nasil bir mucize yolladin tam bir poliyanna iyilik melegi gibi bisey rabbimin izniyle yeniden anne olucaksin insallah ben ilk adetten sonra tedaviye vaslamistim ve bebegimi kaybedeli 4 ayliktim 1 aylik hamileydim ve cok sukur cok saglikli yillardir hasta bile olmadi dogru duzgun hastane nedir bilmeyiz rabbim senin de yuzunu guldursun canim bizde yagmur mina ya kardes yapalim diye ugrasiyoruz
Insallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinVücut ısını takip et .. her gün ateşini ölç.yumurtlama gününde muhakkak yarım / 1 derece fazla çıkar .. zaten 3 aşağı 5 yukarı o günleri bileceğin için , akıntına ..kasık ağrına bak ...
Hadi bakalım nasip bu aydadır inşallah
Hayırlısı olsun .... ne güzel haber
İnşallah bu aydır nasibin
ÂminnnnAminnnnnnnnnnn .
Her birinize inşallah
rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik göstersin sonucunda kucağına sağlıkla yavrunu al inşallahSelam kizlar. 26 yasindayim. Dogal yoldan 4 gebeligim oldu 1i kurtajla alindi digerleri dustu. Butun arastirmalarim yapildi. Hic bi problem yok. Genetik incelemeli tup bebek yaptirdik. Genetigi temiz geldi yerlestirildi. Tuttu o da dustu. Simdiki doktorum tup bebege gerek olmadigini soyluyo. Hamile kalinca bagisiklik guclendirici serum denenecek. Bu surec cok zor gecti. Allah isteyen herkese saglikli bebisler versin.
Amin darisi isteyen herkese insallah.rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik göstersin sonucunda kucağına sağlıkla yavrunu al inşallah
Amiiiiiiiiiiiiin insallah. Allah razi olsunMerhaba hanımlar
gebeliklerinde evladlarında kaybeden arkadaşlara allah sabır versin çok zor bir anne olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ki... rabbim hiç bir kadına bu acıyı vermesin rabbim tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile mucizelerini göndersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?