• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde yumurtlama günümü takvime bakmadan bile anlıyordum akıntıdan dolayı bu ay hiç akintim olmadı yumurtlama zamanımda kasik agrimda olmadı sadece sağ taraf bel adım atamıyorum kitleniyo bacagim sanki
Canım bence var çünkü benimde ilk defa bu ay çok bel ve kasık ağrım vardı tek şüphem buydu ve ilk denememizdi bende ihtimal vermiyordm hatta daha 3 gün var ve dün test yaptım pozitif çıktı çok şükür sende biraz daha bekle istersen umarım vardır

Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah isteyen herkese nasip olur. Benim sat 11temmuz 22 sinde de çatlatma iğnesi vuruldum son bir yıldır 5. İğne ilaç denemesi. Rabbim nasip eder inşallah. Bat karışık benim o yüzden gün veremiyorum. Araniza kabul ederseniz sevinirim
Canim senle herseyimiz ayniymis bende 12 temmuzda adet oldum 22 sinde ignem vuruldu hem calisip hem bekliyorum 5 ci ayimdi sat 12 temmuz bat 10 agustos ovilasyon sozde 26 temmuz diyordu ama 22 sinde igne vurulduguna gore 24 unde oldu sanitim catlama nasip hayirlisi rabbimden 3 seyi biliyotum sabir dua caba hepimizin bu yolda allah yardimcisi olsun 11 yasinda 1 kizim var kardes istiyoruz bizde rabbim ne zaman nasip eder yada edermi bilemem ben elimden geleni yapiyorum bu arada 3 kere hamile kaldim ilk kizim dogumdan 15 saat sonra oldu sonra bu kizim oldu allahima cok sukur yasiyor birde kurtajim var sorun vardi alindi bakalim kizlar benim hikayemde kisaca bole benide eklerseniz sevinirim

Merhaba kizlar. 15gun once 22haftalik bebegimi kaybettim. Yeni yeni toparlandim. Dun dogum sonrasi ilk kontrole gittim 2-3ay korun dedi doktor. Ben ilk adet sonrasi dusunuyorum uzun uzun beklemek istemiyorum. Rabbim tum isteyenlerede banada aratmadan hayirli bebek verir insallah. Diger kuzumada 2017de hamile kaldim insallah yeniden guzel haberleri alirim
Senin acini anliyabiliyorum bende dogum yaptim 15 saat sonra bebegim öldü ve o hastaneden elim bos ciktim aylarca kendimi toparlayamadim sonra tedavi oldum 1 kizim oldu buyumuste kuculmus kiz arkadasim gibi allahim dedim birini alipta sonrasinda vana nasil bir mucize yolladin tam bir poliyanna iyilik melegi gibi bisey rabbimin izniyle yeniden anne olucaksin insallah ben ilk adetten sonra tedaviye vaslamistim ve bebegimi kaybedeli 4 ayliktim 1 aylik hamileydim ve cok sukur cok saglikli yillardir hasta bile olmadi dogru duzgun hastane nedir bilmeyiz rabbim senin de yuzunu guldursun canim bizde yagmur mina ya kardes yapalim diye ugrasiyoruz

Canim senle herseyimiz ayniymis bende 12 temmuzda adet oldum 22 sinde ignem vuruldu hem calisip hem bekliyorum 5 ci ayimdi sat 12 temmuz bat 10 agustos ovilasyon sozde 26 temmuz diyordu ama 22 sinde igne vurulduguna gore 24 unde oldu sanitim catlama nasip hayirlisi rabbimden 3 seyi biliyotum sabir dua caba hepimizin bu yolda allah yardimcisi olsun 11 yasinda 1 kizim var kardes istiyoruz bizde rabbim ne zaman nasip eder yada edermi bilemem ben elimden geleni yapiyorum bu arada 3 kere hamile kaldim ilk kizim dogumdan 15 saat sonra oldu sonra bu kizim oldu allahima cok sukur yasiyor birde kurtajim var sorun vardi alindi bakalim kizlar benim hikayemde kisaca bole benide eklerseniz sevinirim
Rabbim yeniden nasip eder inşallah canım. Benim de 4 yaşında oglum var ilk gebelik boştu kürtaj oldu ikinci oglum var şükür nasip üçüncü istiyoruz. Uzun zaman oldu ama ne yapalım veren belli. Nasip eder bizi de inşallah

Senin acini anliyabiliyorum bende dogum yaptim 15 saat sonra bebegim öldü ve o hastaneden elim bos ciktim aylarca kendimi toparlayamadim sonra tedavi oldum 1 kizim oldu buyumuste kuculmus kiz arkadasim gibi allahim dedim birini alipta sonrasinda vana nasil bir mucize yolladin tam bir poliyanna iyilik melegi gibi bisey rabbimin izniyle yeniden anne olucaksin insallah ben ilk adetten sonra tedaviye vaslamistim ve bebegimi kaybedeli 4 ayliktim 1 aylik hamileydim ve cok sukur cok saglikli yillardir hasta bile olmadi dogru duzgun hastane nedir bilmeyiz rabbim senin de yuzunu guldursun canim bizde yagmur mina ya kardes yapalim diye ugrasiyoruz
Masallah kizina canim allah size bagislasin. Neguzel bir destegin var. Cok sukur benimde baska cocugum var ikizlerim var kiz olan ayni seninki gibi buyumuste kuculmus :) senelerdir bebek aklima dahi gelmiyordu taki surpriz yapan oglum gelipte beni yarim birakincaya kadar.suan koydeyiz izinde dun mezarindaydim.Onu kaybetmenin acisini dindirmesede belki biraz iyilestirir diye yeniden bebek istiyorum. Allah aratmadan hepimize versin insallah. Kaybettigimiz yavrularimizada cennette kavusuruz insallah

Merhabalar hanımlar benim aşılama çarşamba günü olacak sanırım hakkımızda hayırlısı hepimiz için.

batlarında kırmızı kart yiyen arkadaşlar önümüzdeki maçlara bakacağız artık ben aşılama yaptırılorum ama biliyorum ki işim çok zor

Rabbim yeniden nasip eder inşallah canım. Benim de 4 yaşında oglum var ilk gebelik boştu kürtaj oldu ikinci oglum var şükür nasip üçüncü istiyoruz. Uzun zaman oldu ama ne yapalım veren belli. Nasip eder bizi de inşallah
Insallah canim rabbim vercek insallah hepimize vakti zamani var demekki rabbim neylerse guzel eyler insallah en kisa zamanda tum isteyenlere nasip eder

Masallah kizina canim allah size bagislasin. Neguzel bir destegin var. Cok sukur benimde baska cocugum var ikizlerim var kiz olan ayni seninki gibi buyumuste kuculmus :) senelerdir bebek aklima dahi gelmiyordu taki surpriz yapan oglum gelipte beni yarim birakincaya kadar.suan koydeyiz izinde dun mezarindaydim.Onu kaybetmenin acisini dindirmesede belki biraz iyilestirir diye yeniden bebek istiyorum. Allah aratmadan hepimize versin insallah. Kaybettigimiz yavrularimizada cennette kavusuruz insallah
Rabbim sana en kisa zamanda nasip etsin insallah canim ve isteyen herkeze

Ve adet oldum :KK43: O değil de kimyasal gebelikten once 28 gündü döngüm.Kimyasaldan sonra 32 ye cikmisti simdi de 29 oldu kafam çok karışık yumurtlama günü hesaplarken çok zorlanacagim .Ovulasyon testi öneriyor musunuz kizlar

Vücut ısını takip et .. her gün ateşini ölç.yumurtlama gününde muhakkak yarım / 1 derece fazla çıkar .. zaten 3 aşağı 5 yukarı o günleri bileceğin için , akıntına ..kasık ağrına bak ...
Hadi bakalım nasip bu aydadır inşallah :KK200:

Kızlar sağ taraf bel ağrım beni öldürüyor sanki bıçak sapliyorlar yolda yürürken çığlık attım ağrıdan 10 gün var regl tarihim e eşim kesin var birşey diyor ben umutlu değilim daha ilk ay ama sizce olabilir mi bide dün 12 saat uyudum bu hafta hep uyudum ya sıcaklardan bilemiyorum heveslenmek de istemiyorum erken daha

Canlarım benide ekleym:anneadayı:

Canlar bende aranizdayim çok şükür bat 2 ama pozitif i gördüm çok şükür:anneadayı:

Hayırlısı olsun .... ne güzel haber :KK200:

Ben dün kırmızı kart yedim
Bir daha ki aya inşallah :eek::bicak:

İnşallah bu aydır nasibin:KK200:

3-4 gün kaldı takribi Bat tarihime ...

yani olası bir hamilelikle regl belirtileri o kadar benzer ki ... o yüzden hiç bir şey anlamıyorum ... sıkıntı , halsizlik ..duygu durum değişikliği ... iştah ..zaten her regl öncesi olurdu ... şimdi de var ... şiddetli karın ağrısı yerini sadece sol kasık ağrısı aldı bu ay ... belki o da daha önce de vardı da ..kendimi bu kadar dinlemediğim için farketmiyordum :oops:

Bu ay tam beklenen tarih de 29 temmuzda reglim geldi vaktinde oldu diye sevindim düzensizdi çünkü, pko teşhisi kondu doktor klomen yazdı ama şu gün gel bakalım demedi içime sinmedi o doktor yarın önerilen başka bir doktora gidip sorularımı yöneltip onun takibinde kullanıcam artık. Kısmet ağustosa bakalım.

Bu ay tam beklenen tarih de 29 temmuzda reglim geldi vaktinde oldu diye sevindim düzensizdi çünkü, pko teşhisi kondu doktor klomen yazdı ama şu gün gel bakalım demedi içime sinmedi o doktor yarın önerilen başka bir doktora gidip sorularımı yöneltip onun takibinde kullanıcam artık. Kısmet ağustosa bakalım.

hadi bakalım canım , iyi bir doktorla yola devam etmek önemli.
akıllarda cevapsız soru kalmamalı zaten stresli bir dönem .

düzene girmiş olmasına bende senin adına sevindim ... en azından takibin kolay olacak :KK68:

Merhaba kizlar. 15gun once 22haftalik bebegimi kaybettim. Yeni yeni toparlandim. Dun dogum sonrasi ilk kontrole gittim 2-3ay korun dedi doktor. Ben ilk adet sonrasi dusunuyorum uzun uzun beklemek istemiyorum. Rabbim tum isteyenlerede banada aratmadan hayirli bebek verir insallah. Diger kuzumada 2017de hamile kaldim insallah yeniden guzel haberleri alirim
Merhaba, ben de tam bir yil once20 haftalik bebegimi kaybettim. Hemen bebek dusunmenize cok sevindim. Ben hemen dusunemedim. Uzuntumu cok derin yasadim ve yasiyorum. Simdi 6 aydir bebek dusunuyoruz. Rabbim istyen herkese tez zamanda nasip eder insallah. Sizin bebeginizi kaybetme nedeniniz neydi ogrendiniz mi?

Merhaba, ben de tam bir yil once20 haftalik bebegimi kaybettim. Hemen bebek dusunmenize cok sevindim. Ben hemen dusunemedim. Uzuntumu cok derin yasadim ve yasiyorum. Simdi 6 aydir bebek dusunuyoruz. Rabbim istyen herkese tez zamanda nasip eder insallah. Sizin bebeginizi kaybetme nedeniniz neydi ogrendiniz mi?
Basin sagolsun canim benim. Banada 6ay dedi doktor digeride 3-4 ay dedi ama okadar bekleyemem. İcimin acisini en iyisi sen ve kaybedenler anlar allah kimseye yasatmasin. Bebegim iyiydi iki gun hareket etmeyince doktora gittim inan bana nolduysa o iki gunde olmus karni ic organlarinda su birikmis heryeri odemdi. Hidrops fetalis hastaliginin ismi. Kordon bagindan kan alindi asiri kansizlik birde parvovirus denen illet bir virus cikti o virus kan hucrelerini yiyip cocugu kansiz birakmis. Kan nakli yapilacagi gun kalbi durdu kuzumun :( simdi hep mezarindayim konusuyorum onunla surekli onsuzluk cok zor. Simdi tam 24+3olacakti ama olmadi :( tek tesellim cennet kusum beni orada bekliyor. Yeni bir bebek avutur beni kafami ona veririm toparlarim insallah. Rabbim sanada sabir ve en kisa zamanda saglikli bi bebek versin

Back