• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar belirti hic aramayin her hamilelik farkli oluyor kiminde belirti oluyor kimiside hamile kaldigini far edemiyor bile ben belirti aramiyorum bolesi daha iyi sirf biseyler ogrenmek ve hangi arkadasim hamile kalmis yada neler yaparak kalmis diye giriyorum kk yada stres yapmayin nasil olsa bi gun nasip olcak allah ole yollar aciyor ki insan hayretler icinde kaliyordu soleki bu ay bana 22 temmuzda catlatma ignesi vurulmustuyumurtam erken olgunlasti esimde calisiyordu ben kaynanama tatile gelmistim 3 saatlik yola mumkun degildi birliktelik olmasi esim izin alamadi derken bisey oldu bilmiyorum ama esim geldi yani 24 saat ve 36 saati tam degerlendirdik hatta her gun yaptik sonrada bende beklemedeyim yani bat 10 agustos bakalim allah nasip edicekmi

Kizlar belirti hic aramayin her hamilelik farkli oluyor kiminde belirti oluyor kimiside hamile kaldigini far edemiyor bile ben belirti aramiyorum bolesi daha iyi sirf biseyler ogrenmek ve hangi arkadasim hamile kalmis yada neler yaparak kalmis diye giriyorum kk yada stres yapmayin nasil olsa bi gun nasip olcak allah ole yollar aciyor ki insan hayretler icinde kaliyordu soleki bu ay bana 22 temmuzda catlatma ignesi vurulmustuyumurtam erken olgunlasti esimde calisiyordu ben kaynanama tatile gelmistim 3 saatlik yola mumkun degildi birliktelik olmasi esim izin alamadi derken bisey oldu bilmiyorum ama esim geldi yani 24 saat ve 36 saati tam degerlendirdik hatta her gun yaptik sonrada bende beklemedeyim yani bat 10 agustos bakalim allah nasip edicekmi
İnşallah canım nasip olur

İnşallah canım nasip olur

Gunaydin kizlar bugun adetim bitiyor esimde morfoloji bir cikti okudugum yorumlarda düşük tehlikesi engelli olma ihtimali yuksek yaziyordu bas anomalisi yüksek oldugu icin ki biz morfoloji sorununu bilmezken ben 1 kez hamile kalip kimyasalla kaybettim.Simdi korkuyorum hamile kalsam bile kaybedersem diye sizce korunmali miyim doktora gidemedim henüz

Uzun süre gebelik düşünmedim neredeyse 3 yıl olacak evleneli bana kalsa 2 Senem daha vardı ama artık denemelere başlayınca insanın içini ayrı bir sevinç beklenti kaplıyor son 8 Bata ama aklımdan hiç çıkmıyor sizde mı boylesiniz işin tuhaf yani bel ağrım dışında belirtim yok

seni çok iyi anlıyorum ...yazmıştım bende evlendiğimde 4 yıl bekledim ...sonra sanki keyfine bekleyen ben değilmişim gibi ..karar verince nasıl bir neden olmuyor telaşı sardı beni ...
belirtilere çok takılma .
sonuçta bir çoğu regl ile benzer .
yani ya gebelik haberi alacağız (inşallah) ya regl gelecek ve bu ikisinin birbirinden ayrılan belirtisi yok gibi.

sakin ve stres beklemek gerek ... hatta beklemekte değil , akışına bırakmak ama yazmak kadar kolay olmuyor biliyorum .

Önce sadece sperm hareketini artırmaya çabalarken morfoloji bozukluğu olduğunu öğrendik moralim çok bozuk morfolojisi 1 olup düzeltebilen normal yolla çocuk sahibi olan var mı :KK43:

Gunaydin kizlar bugun adetim bitiyor esimde morfoloji bir cikti okudugum yorumlarda düşük tehlikesi engelli olma ihtimali yuksek yaziyordu bas anomalisi yüksek oldugu icin ki biz morfoloji sorununu bilmezken ben 1 kez hamile kalip kimyasalla kaybettim.Simdi korkuyorum hamile kalsam bile kaybedersem diye sizce korunmali miyim doktora gidemedim henüz

canım biraz forumda baktım şimdi , bununla ilgili çok paylaşım yapılmış geçmiş konularda...
normal yolla evladını kucağını alanlar da var ....tüp bebek tedavisi ile de..

ama benim sana tavsiyem canım , dua et .... tedavi yollarını araştır ve inan . :KK200:

Ausencia Ausencia Evet abla direk tüp bebek aşılama isine girip kendimi ve esimi yıpratmak istemiyorum cok zor süreçler insanin psikolojisini alt üst ediyor.Dua ediyorum surekli dilimde aklımda.Doktorun verdigi vitaminle tatmin olmadim kür yapıyorum ekstra vitamin aldim kuruyemiş falan.Kendimce bir diyet listesi olusturdum.Takibini aksatmadan yapiyorum insallah hamile kalirim da ben de burdaki bekleyen arkadaslarima umut olurum

Ausencia Ausencia Evet abla direk tüp bebek aşılama isine girip kendimi ve esimi yıpratmak istemiyorum cok zor süreçler insanin psikolojisini alt üst ediyor.Dua ediyorum surekli dilimde aklımda.Doktorun verdigi vitaminle tatmin olmadim kür yapıyorum ekstra vitamin aldim kuruyemiş falan.Kendimce bir diyet listesi olusturdum.Takibini aksatmadan yapiyorum insallah hamile kalirim da ben de burdaki bekleyen arkadaslarima umut olurum

inşallah canım benim .

ilk fırsatta ben de sperm morfolojisini araştıracağım senin için ... ne yenir ne içilir , bitkisel kürleri var mıdır ..

Kesinlikle bu kür işlerini ciddiye almak lazım bahsettiginiz duruma vakıf değilim ama bir tanıdığım in 7 sene çocuğu olmadı ta ki soğan suyu kürüne başlayana kadar şimdi yine olmuyor aşılama tüp hiçbir şey işe yaramıyor yine başlayacakmış soğan suyuna

İnşallah olur canım
merhaba hanımlar dün aşılama oldu benim hakkımda ne hayırlısı ise rabbim onu nasip etsin
İnşallah güzel sonuç alırsın canım, normal yollarla ne kadar denedikten sonra aşılamaya karar veriliyor?

merhaba hanımlar dün aşılama oldu benim hakkımda ne hayırlısı ise rabbim onu nasip etsin
Canimcim insallah allahin izniyle senin bu ay hamis haberini duyucaz merakla bekliyorum sonra hamile kalincada bize dua ediyosun bizde simdi sana dua ediyoruz gonlunu ferah tut sikinti stres yok mumkunse bol bol avokado ye yada ananas ve kivi bunlar 2 hafta boyunca beslenmende olsun ve bol su ic can vermek icin suya ihtiyacin var canim opuldun cok

İnşallah olur canım

İnşallah güzel sonuç alırsın canım, normal yollarla ne kadar denedikten sonra aşılamaya karar veriliyor?

allah razı olsun canım benim 5 yıldır ikinci evladım olmuyor. aslında şubatta gebe kaldım ama dış gebelik oldu. onun için dr aşılama sonrası tüp bebek dedi bakalım hakkımızda hayırlısı artık

Canimcim insallah allahin izniyle senin bu ay hamis haberini duyucaz merakla bekliyorum sonra hamile kalincada bize dua ediyosun bizde simdi sana dua ediyoruz gonlunu ferah tut sikinti stres yok mumkunse bol bol avokado ye yada ananas ve kivi bunlar 2 hafta boyunca beslenmende olsun ve bol su ic can vermek icin suya ihtiyacin var canim opuldun cok

arkadaşım allah razı olsun bir dost kadar içten yazmışsınki allah seninde gönlüne göre versin hayırlısı ile inşallah. bugün avakado veya ananas bulacak inşallah eşim bakacaktı iş çıkışı, stresim yok allaha çok şükür rabbimden gelen başım gözüm üzerine, duan ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. bende sana dua edeceğim gönlünden geçenin hayırlısı ile nasip olması için. suyumu içiyorum bol bol ayran yeşil sebze tüketiyorum bol bol hakkımda hayırlısı bende seni öpüyorum içtenliğin için çok teşekkürler tekrardan

Back