Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam bende ikinci çocuk için uğraşanlardanım. Yaklaşık bir sene olacak . Yaş 35 . Kızım 4. Sınıfa gidecek kısmetse. Kardeş bekliyor hala :) bat 30 Temmuz. Bu süre zarfında bir aşılama oldu ama tutmadı kısmet değilmiş. Eşimde ileri hızlı spermler az , %5. Bu yüzden proxeed pus kullaniyor. Dr. a gitmedi. Buradan öğrendiklerimle birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Rabbim ne zaman kısmet etti ise o zaman gelecek kardeş. Beni de eklerseniz sevinirim. Herkesin duaları kabul olur inşallah en kısa zamanda...

Arkadaşlar bu arada dua zinciri topigimiz var 4444 salatı tefriciye okumayı düşünüyoruz ve diger zikirler aramiza katılırsanız biz de daha cok motive oluruz
BUYRUN

Ausencia merhabalar bzmde ilk ayimiz sayilir bu ay cnku gecen ay yumurtlama doneminde misafirlikteydik hep degerlendiremedk bnu ilk ayip olarak goruyorum ztn haziran sonunda biraktk korunmayi son adet tarihim 8 temmuz yeni adet tarihim 4agustos bide 4.5 cmlik nur topu gibi eriyebilen cins ama eriyemeyen kistim varselamlar beni de listeye eklerseniz sevinirim

BİR ÇOK ŞEYİMİZ BENZİYOR BENDE OĞLUMU DOĞRDUKTAN SONRA KABIZLIK SONRASI LOHUSA İKEN HEMEROİD OLDUM SANARAK UTANCIMDAN DR GİTMEDEN ESKİ USUL İDARE ETTİM ÇALIŞAN ANNE OLMAMDAN DOLAYI ÇOK ZORDU O SÜREÇ AFEDERSİN LAVABOYA ÇIKTIĞIM GÜN HAYAT KABUSTU ....

OĞLUM 11 AYLIK İKEN HEMEROİD DEĞİLDE ANAL FİSFÜR OLDUĞUMU ÖĞRENDİM VE AMELİYAT OLDUM ÇOK ZOR GÜNLERDİ...

SİZEDE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENDE SİZİN GİBİ 30 YAŞINDA ANNE OLDUM AMA 27 YAŞINDA EVLENDİM.

GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRİZ BİRBİRİMİZE. İNŞALLAH MELEĞİNİZ ÇOK BEKLETMEDEN SAĞLIKLA GELİR

HOŞGELDİN CANIM. BENDE BU AY AŞILAMAYI DENİYORUZ

Mrblar bende 36. Haftada bebeğini kordon dolanmasi sebebiyle 7 nisanda kaybetmiş melek annesiyim. Hasretle tekrar hamile kalmak bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum ınş rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin.

Mrblar bende 36. Haftada bebeğini kordon dolanmasi sebebiyle 7 nisanda kaybetmiş melek annesiyim. Hasretle tekrar hamile kalmak bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum ınş rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin.
allah sabır versin arkadaşım. inşallah rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad verir tez zamanda

Allah sabir versin insallah ahirette sefaatciniz olur.Allah tez zamanda bir bebis versin yeniden sağlıkla insallah

Tabii ki de .... ekledim bile ...
Rabbim güzel haberler nasip etsin .

Amin canım benim ... enerjin çok güzel ... hiç olumsuz düşünme .
Burada birbirimize destek , dualarda buluşmak için varız

Merhabalar _citygirl_ hoş geldinnn

Rabbim sana da 5. deneme de 6 yı gerek kalmadan evladının müjdesini nasip etsin ...
Olmadı ise de hiç umut kesmeden yola devam

Gittiiii gitti gitttiiii
Gitttiiii gittiii gittiiii
Kaptan elden gitttiiii
Başka topiklerin ablası oldu bizi de bıraktı bırakacak
De hele ben kaçla mezun olacaktım hani beni mezun etmeden gitmeyecektin

ben sizleri bırakıp hiç bir yere gitmem ki öyle özelsiniz bi bilseniz

seninle de benzeşiyoruz . bende de 38 yaş 3 e geçen bir evlat :)
Listeye ekledim ..
Birbirmizi sohbetlerimize , dualarımıza , gönüllerimize de ekleriz zamanla

Arkadaşlar bu arada dua zinciri topigimiz var 4444 salatı tefriciye okumayı düşünüyoruz ve diger zikirler aramiza katılırsanız biz de daha cok motive oluruz
BUYRUN

ilk fırsatta bakacağım , dua başlıklarını uzun süredir ihmal ettiğimi farkkettim şimdi bend e

merhabalar

hmmmm misafirlik güzel zamana denk gelmemiş demek ..
ekledim adını ... hadi bakalım ... hepinizin devam ettiği başlıklar vardır muhakkak ... ihmal etmeyin , yol arkadaşısınız birbirinize ....
Ama bana da uğrayın :))

Aminnnnnnnnnnnnnnn
Çok çok geçmiş olsun sana da ...
Diliyorum ki elimizde olmadan kaçırdığımız zamanların telafisi çok kısa sürede gelecek .

Rabbim tez vakitte dünyalar tatlısı bir bebeği kucağına almayı nasip etsin ... Meleğinle cennette kavuşacaksınız inşallah ama ondan önce bu dünyanı cennete çevirecek evladının haberini alırsın inşşalah

Listeye eklenecek isimleri ekledim ..

Umarım güzel sohbetleriniz ve dostluklarınız olur bu yolda .. belki aranızda birbirini tanıyan zaten vardır ... Bende misafiriniz olmuş olurum bu vasıta ile ...

Gün içinde diğer başlıklar ve konu takibi vs. dolayısıyla bir gözüm burada olsa da ... tam zamanlı bulunamam ...ama prensip sahibiyimdir ..başladığım işi ihmal etmem

Fırsat buldukça ilerleyen sayfalardaki paylaşımlarımı okursunuz inşşalah ..

Gebeliğe Hazırlık dönemi ile ilgili bir dolu makale , yazı okumaya vereceğim kendimi ... ve öğrendiğim her bilgiyi paylaşacağım sizlerle de nasipse

İçimizden tek birinin mucizesine sebep olsa bu bilgi .... daha bundan mutluluk verici ne olabilir ki şurda .

sat :21 temmuz benim aşılama olacak benim

Herkesin moralleri yerinde mi ?

Gebe kalmaya çalışılan bu dönemde , fizyolojik muayeneler kadar önemli olan tek şey PSİKOLOJİMİZ

Onu olumsuz etkileyen her şeyden ve herkesten lütfen uzak durun
Kesinlikle lüzumsuz insanlarla aramıza duvar örmek zorundayız.Ben şu an kendimi ev isine verdim bir de topigimdeki dualari okumaya calisiyorum abla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…