• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Herkesin moralleri yerinde mi ? :KK200:

Gebe kalmaya çalışılan bu dönemde , fizyolojik muayeneler kadar önemli olan tek şey PSİKOLOJİMİZ :KK68:

Onu olumsuz etkileyen her şeyden ve herkesten lütfen uzak durun :KK68:
Mümkün mü iş ortamında yorgun stres devam ediyor ama heyecan hepsinden ağır basıyor

Kesinlikle lüzumsuz insanlarla aramıza duvar örmek zorundayız.Ben şu an kendimi ev isine verdim bir de topigimdeki dualari okumaya calisiyorum abla.

en güzeli canım .... ev misler gibi olunca insanın içide huzurlu oluyor valla ...
bazen azıcık ipin ucu kaçar evde , ütü birikir , cam silenecektir vs.. hemen modum düşer .

dua ...:KK200:bence huzurun tek adresi.

Mümkün mü iş ortamında yorgun stres devam ediyor ama heyecan hepsinden ağır basıyor

Heyecanını korku stresle değil de , tatlı bir heyecan olarak yaşa canım ..dene en azından .
İş yerinde ki stres için de benim taktiğim şu olmuştur hep ..öyle ya da böyle oflasam da pohlasam da bu akşam mesaisine kadar burdayım ... o zaman o anı en çekilir hale getirmem gerek .

Kızlar birşeyi merak ediyorum tecrübesizim çok bu konularda şimdi biz bir ay boyunca ilişkiye giriyoruz ya gebeliğin ilerleyen dönemlerinde hangi gün hamile kalındığı belli oluyor mu

Kızlar birşeyi merak ediyorum tecrübesizim çok bu konularda şimdi biz bir ay boyunca ilişkiye giriyoruz ya gebeliğin ilerleyen dönemlerinde hangi gün hamile kalındığı belli oluyor mu
Her gün mü o_OCanim yumurtlama gununu takip etsen ona gore duzenli iliski yasasan daha dogru olur bence.Cünku,her gun iliskiye girince hamile kalirim dusuncesi yanlis sperm kalitesi,düşüyor

:KK200:Mucizesini Bekleyen Anne Adayı:KK200:TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYONAĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYONEYLÜL BAT/SAT/OVULASYONEKİM BAT/SAT/OVULASYONKASIM BAT/SAT/OVULASYONARALIK BAT/SAT/OVULASYON
Ausencia Ausencia BAT09 TMZ/SAT14 TMZ/OVL.20 TMZ?????
@gulayse6378 ?/SAT12 TMZ/OVL.23 TMZ?????
@blondgunes ??????
@anneveoglusu SAT 21 TMZ/BAT18 AĞST/????
P Pelinimben SAT 12 TMZBAT09 AĞS/????
turko2727 turko2727 SAT 5 TEM/OVL.17 TMZBAT 4 AĞS/????
Ausencia Ausencia ?TMZ?????
Ausencia Ausencia BAT 29 TMZ/?????
@Htckbrysl SAT 11 TMZ/OVL.22 TMZ?????
_citygirl_ _citygirl_ SAT 18TMZ/1 AĞS.16 AĞS/????
@iremnaz2008 BAT 30 TMZ/?????
@kronikuykucu BAT 8 TMZ/4 AĞS/????
@/?????
@/?????
[tr][td]@[/td][td]/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]

anne-bebek-fotog%CC%86raflar%C4%B1-8.jpg

Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı :KK51::KK51:

2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...:KK200:

Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...

Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa :oops:

Ben hazırım ...

Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize :KK36:

son adet tarihine göre gebelik hesaplanır hangi gün olduğunu hekim de bilmez. çünkü regl tarihinde yumurta gelişmeye başlar o gün baz alınır. yani ilk regl gecikmende hamile isen dört haftalık denir, aslında iki hafta önce döllenme olmuştur bebiş yeni tutunmuştur ama :) bu konuda videolar var hafta hafta gelişim diye izlersen çok iyi anlarsın.

Arkadaşlar karınca kararınca bebek isteyen arkadaşlarımızla dua zinciri kurduk katılmak isterseniz buyrun hepimize birden dua ediyoruz
BURDA

:KK200:Mucizesini Bekleyen Anne Adayı:KK200:TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYONAĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYONEYLÜL BAT/SAT/OVULASYONEKİM BAT/SAT/OVULASYONKASIM BAT/SAT/OVULASYONARALIK BAT/SAT/OVULASYON
Ausencia Ausencia BAT09 TMZ/SAT14 TMZ/OVL.20 TMZ?????
@gulayse6378 ?/SAT12 TMZ/OVL.23 TMZ?????
@blondgunes ??????
@anneveoglusu SAT 21 TMZ/BAT18 AĞST/????
P Pelinimben SAT 12 TMZBAT09 AĞS/????
turko2727 turko2727 SAT 5 TEM/OVL.17 TMZBAT 4 AĞS/????
Ausencia Ausencia ?TMZ?????
Ausencia Ausencia BAT 29 TMZ/?????
@Htckbrysl SAT 11 TMZ/OVL.22 TMZ?????
_citygirl_ _citygirl_ SAT 18TMZ/1 AĞS.16 AĞS/????
@iremnaz2008 BAT 30 TMZ/?????
@kronikuykucu BAT 8 TMZ/4 AĞS/????
@/?????
@/?????

anne-bebek-fotog%CC%86raflar%C4%B1-8.jpg

Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı :KK51::KK51:

2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...:KK200:

Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...

Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa :oops:

Ben hazırım ...

Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize :KK36:

Inanmıyorum topigin dolmuş bile...
Burası bizim takimdan kalabalık olur kesinn..

Rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin isteyen dileyen herkese.. :dua: :dua:

Herkesin moralleri yerinde mi ? :KK200:

Gebe kalmaya çalışılan bu dönemde , fizyolojik muayeneler kadar önemli olan tek şey PSİKOLOJİMİZ :KK68:

Onu olumsuz etkileyen her şeyden ve herkesten lütfen uzak durun :KK68:
bende iyi olmaya çalışıyorum işte kendimi kilo vermeye adadım sabahları yürüyüş yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum gebeliğe engel olurmu hiç bilemedim bebiş olmazsada biraz kilo veririm diye düşünüyorum ama inşallah olur :))

Allahım bana da nasip eder mi acaba anne olabilmeyi?  :cry: o muhteşem kokuyu ciğerlerime çekebilmeyi :cry:
Tatilde 7 aylık bir melekle bir hafta geçirdim. Missss gibi süt kokuyordu, minik elbisesini kokladım saatlerce, öyle güzeldi ki :dua: Allahım nasip et inşallah anne olabilmeyi. 18 yıllık hasretim son bulsun inşaallah :dua:

Allahım bana da nasip eder mi acaba anne olabilmeyi?  :cry: o muhteşem kokuyu ciğerlerime çekebilmeyi :cry:
Tatilde 7 aylık bir melekle bir hafta geçirdim. Missss gibi süt kokuyordu, minik elbisesini kokladım saatlerce, öyle güzeldi ki :dua: Allahım nasip et inşallah anne olabilmeyi. 18 yıllık hasretim son bulsun inşaallah :dua:
rabbim insallah sanada bebeginin koklamani nasip etsin canim insallah :dua:

O zaman bu hangi gün gebe kaldığını bilen kadınlar tek ilişkiyle hamile kalıyor su gün bu tarih de hamile kaldım diye biliyorlar
son adet tarihine göre gebelik hesaplanır hangi gün olduğunu hekim de bilmez. çünkü regl tarihinde yumurta gelişmeye başlar o gün baz alınır. yani ilk regl gecikmende hamile isen dört haftalık denir, aslında iki hafta önce döllenme olmuştur bebiş yeni tutunmuştur ama :) bu konuda videolar var hafta hafta gelişim diye izlersen çok iyi anlarsın.

Ausencia Ausencia tatlım inşallah güzel yüzlü oğluşunun güzel bir kız kardeşi olur sağlıcakla tatlım  :KK200::KK15:
Dularım seninle :dua:

Yok canım hergun olur mu o iş normalde bir ayda 4 sefer olan şey bu ay ilk denemle r eşime bıktım artık dedim önümüzdeki ay yumurtlama günü bile yapamiycam dedim işkence
Her gün mü o_OCanim yumurtlama gununu takip etsen ona gore duzenli iliski yasasan daha dogru olur bence.Cünku,her gun iliskiye girince hamile kalirim dusuncesi yanlis sperm kalitesi,düşüyor

O zaman bu hangi gün gebe kaldığını bilen kadınlar tek ilişkiyle hamile kalıyor su gün bu tarih de hamile kaldım diye biliyorlar
Onlar yumurtlama günü hesabı yapıyorlar bunun için düzenli regl görülmesi lazım. Yani 28 günde bir regl oluyorsan regl bittikten 14 gün sonra yumurtlama olur o gün ilişki olursa yüksek ihtimalle gebelik olur iki tarafda sorun yoksa. 30 günde bir regl oluyorsan reglden sonra 16 gün sonra yumurtlama olur. Telefona yükleyebilirsin regl takibi yumurtlama takibi yapan programlar var.

Evet o programı kullanıyorum dundu yumurtlama günüm 28 günde bir regl oluyorum gayet düzenli ama ben regl den sonra çalışmalara başladık dün bıraktım artık
Bekliyorum heyecanla
Onlar yumurtlama günü hesabı yapıyorlar bunun için düzenli regl görülmesi lazım. Yani 28 günde bir regl oluyorsan regl bittikten 14 gün sonra yumurtlama olur o gün ilişki olursa yüksek ihtimalle gebelik olur iki tarafda sorun yoksa. 30 günde bir regl oluyorsan reglden sonra 16 gün sonra yumurtlama olur. Telefona yükleyebilirsin regl takibi yumurtlama takibi yapan programlar var.

Back