• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bonuscanım hele duanın güzelliğine ... :KK200: amin canım benim amin güzel yüreklim ..
Rabbim 3 evladınıda sana bağışlasın , ergen olanı akıllandırsın:KK48:

ablana ve kuzenine de nasip etsin inşallah :KK68:

Hoş geldinnnnnnnnnnn :KK68::KK68::KK68::KK68:

ve kocaman aminnnnn .... İlk hamileliğim geldi aklıma ... korunmayı bıraktık sonra 10 ay geçmişti .... ama süreçte ben ne senaryolar yazmıştım bebeğim olmayacak diye ... şimdi kocaman bir abi oldu da kardeş istiyormuş .

Yazıyorum bilgilerini canım , umarım en kısa süre de mutlu haberi verip o tabloda :anneadayı: emojisi konulur adımızın yanına :KK200:
Cok tesekkur ederim şuan o düsüncenin ortasindayim bende olmucak gibi geliyo sanki o duyguyu hic tadamicakmisim gibj. Burda ki herkes artik dualarimda. Rabbim tezz zamanda kucaklarimizi hayirli ve saglikli evlatlarla doldursun ☺

Herhalede şu hayattan en zevk aldıgım dönemdir yaşadıgım, 3 hamilelik dönemindir.İçseleşmek,o mücizenin her anına tanıklık etmek, her hareketinde içindeki o tarifsiz heycan her hamileye baktığım zaman aklıma geliyor.
Zorlukları olsada bunu yaşarken her anın tadını çıkarmak istedim hiç gocunmadım çünkü ucunda tarifsiz ve sadece kadına verilmiş rabbimin merhamet zümresinden damlatılmış o sevgiye kavuşmak vardı.
Sen ve arkadaşların istediginiz o cennet kokusuna yine yeniden sağlıklı,hayırlı mutlu bebişlere sahip olmanız dilegiyle...Birtanem.@Ausencia

Son düzenleme:
Beni de alır mısınız aranıza.2 yıl 9 aylık evliyim ilk 5-6 sene çocuk istemiyorum dedim evliliğin tadını çıkarmak için ama eşim artık bebek diye sayiklayinca pes dedim ve temmuz da karar verdik 12 temmuz sat 9 Ağustos bat bugün yumurtlama bugün çok çalıştık bu ay bakalım ilk ay pek umudum yok beni de ekler misiniz

:KK200:Mucizesini Bekleyen Anne Adayı:KK200:TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYONAĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYONEYLÜL BAT/SAT/OVULASYONEKİM BAT/SAT/OVULASYONKASIM BAT/SAT/OVULASYONARALIK BAT/SAT/OVULASYON
Ausencia Ausencia 09 TMZ/14 TMZ/20 TMZ?????
gulayse6378 gulayse6378 ?/12 TMZ/23 TMZ?????
@blondgunes ??????
@ ??????
@??????
@ ??????

anne-bebek-fotog%CC%86raflar%C4%B1-8.jpg

Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı :KK51::KK51:

2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...:KK200:

Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...

Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa :oops:

Ben hazırım ...

Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize :KK36:

Bende 40 yaşında 5 yıldır ikinci evladımı istiyorum. Oğlum 9 yaşında ilk iki yıl onemsemedim o yıllara dönebilen ahhh ahhh önemsediğimde de miyonların gebeliği engellediğini öğrendim iki ameliyat oldum en sonuncusu kasımda oldu subatta ikinci kez gebe kaldım ama dış gebelik tanısı ile sonlandırıldı. Bu ay aşılama için Dr gittiğimde Dr miyonun tekrarladigini söyledi 3. ameliyati ne Dr ne ben istedim çünkü tekrarlıyor kısır döngü olmuştu. ben asilama istemedim ve benim zoruma aşılama yapmaya karar verdik iğnenin ikinci gunundeyim bat 18 Ağustos insallah meleklerimiz bizi fazla bekletmez

Insallah,bazen hic olmayacakmis gibi korkuyorum.Esim tedavi oluyor ama cok uzun geliyor bana takviye vitaminlerle destekliyorum o da çok üzülüyor ne zaman bir hamile bayan görsem burnumun direği sızlıyor.Allah hepimize,gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin insallah

Canım benim , inşallah en kısa ve hayırlı zamanda sende kucağına alırsın bebeğini .
Stres yok unutma lütfen . Çok etkili.

Aus böyle gebe kalsam sürekli ilgilenecek misin benle de?
Şuan gebeliğe karar verdim gibi :rolleyes:

babam topuklarımdan vuracak ama olsun:rolleyes:aus ilgilencek sürekli benle sen ne anlarsın derim ona:confused:

Anlar heralde beni babam da :KK70:anlar anlar:KK73::KK17:

Çılgın şey seni ...seviliyorsun :KK200:

Kaptanım, çok güzel yazmışsın,rabbim hayırlı bir zamanda hayırlı evlat nasip etsin:KK200::anneadayı::anne:
Tatilde olur bu iş ben diyim sana:oops:

Bonuscaaaannn:KK42:cok duygulandım yazına:KK42:
En içten amin amin amin
Burda kk da tanıdığım ve yaşadığım yerde bebek isteyipte kavuşamayanlar için icimden en derin hislerle dua ediyorum rabbim onlarada nasip etsin,kimseye aratmasin:KK42:

canım begümüm bakalım tatilde mi önce mi sonra mı :deli: güzel dileklerin için teşekkürler güzel yüreklim

selam arkadaşlar guzel bir topik olsun insallah bende yazmak istedim..
ilk cocuguma tedaviler sonucu hamile kaldım ignelerle ilaclarla dualarla hic anne olamayacagim zannederdim simdi ikincisini istiyorum 3 aydir tedavideyim bu ayda klomen catlama ignesi yaptirdim 2 yumurtam vardi ikiside catlamis sag kasigimda hala agri var dünden beride belime arada agri giriyor ignenin 10. gunu bugun agrilari igneye yoruyorum kaptirmayayim.kendimi diye ama ignenin agrilaro 10 gun surermi bilmiyorum
topigin hayirli.olsun bol sohbetler bebesiler olsun insallah benide listeye ekle.canim
sat 5 temmuz Bat 4 agustos:dua::işsiz::KK25:ovulasyon 17 temmuz

Hoş geldinnnn :KK200:
tabloya bilgilerini gireyim ... sonra nasipse diğer aylara bilgi girmemize gerek kalamdan güzel haberlerini alalım :KK68:

ne umutsuz ol .... ne çok hayal kur ... ağrıların her iki sebepten de olabilir ..inşallah güzel olan sebep seni bekliyor olsun :KK200:

Cok tesekkur ederim şuan o düsüncenin ortasindayim bende olmucak gibi geliyo sanki o duyguyu hic tadamicakmisim gibj. Burda ki herkes artik dualarimda. Rabbim tezz zamanda kucaklarimizi hayirli ve saglikli evlatlarla doldursun ☺

aminnnnnnnnn :KK200: dualrımız karşılıklı olsun . hiç öyle düşünme .. ne zaman ki o stresli düşüncelerden kurtuluyorsun ..o zaman işler daha kolaylaşıyor gebelikte :KK68:

Herhalede şu hayattan en zevk aldıgım dönemdir yaşadıgım, 3 hamilelik dönemindir.İçseleşmek,o mücizenin her anına tanıklık etmek, her hareketinde içindeki o tarifsiz heycan her hamileye baktığım zaman aklıma geliyor.
Zorlukları olsada bunu yaşarken her anın tadını çıkarmak istedim hiç gocunmadım çünkü ucunda tarifsiz ve sadece kadına verilmiş rabbimin merhamet zümresinden damlatılmış o sevgiye kavuşmak vardı.
Sen ve arkadaşların istediginiz o cennet kokusuna yine yeniden sağlıklı,hayırlı mutlu bebişlere sahip olmanız dilegiyle...Birtanem.@Ausencia

canım arkadaşım yüreğine sağlık ve kocaman aminnnn güzel yüreklim benim :KK200:

Beni de alır mısınız aranıza.2 yıl 9 aylık evliyim ilk 5-6 sene çocuk istemiyorum dedim evliliğin tadını çıkarmak için ama eşim artık bebek diye sayiklayinca pes dedim ve temmuz da karar verdik 12 temmuz sat 9 Ağustos bat bugün yumurtlama bugün çok çalıştık bu ay bakalım ilk ay pek umudum yok beni de ekler misiniz

tabii ki de eklerim ...sende hoş geldin ...

benim bundan 12 yıl önceme benziyor biraz durumun ... 26 yaşında evlendim .... bir de evlilik tadını çıkarma teranesine bekledik , 4 yıl ........ :KK12: sonra karar verince ha diyince olmadı bu seferde 10 ay ... sonra gebelik haberimi aldım

Bende 40 yaşında 5 yıldır ikinci evladımı istiyorum. Oğlum 9 yaşında ilk iki yıl onemsemedim o yıllara dönebilen ahhh ahhh önemsediğimde de miyonların gebeliği engellediğini öğrendim iki ameliyat oldum en sonuncusu kasımda oldu subatta ikinci kez gebe kaldım ama dış gebelik tanısı ile sonlandırıldı. Bu ay aşılama için Dr gittiğimde Dr miyonun tekrarladigini söyledi 3. ameliyati ne Dr ne ben istedim çünkü tekrarlıyor kısır döngü olmuştu. ben asilama istemedim ve benim zoruma aşılama yapmaya karar verdik iğnenin ikinci gunundeyim bat 18 Ağustos insallah meleklerimiz bizi fazla bekletmez

merhabalar hoş geldinnnn :KK200: yaşlarımız yakınmış ... ve benim de 2. çocuk isteyişim bu ...
bu ay geçince bende uzun aradan sonra ilk kez dr . kontrolüne gideceğim .. açıkcası beni neler bekliyor hiç fikrim yok ...
hamilelik için uygun şartlarım var mı onu bile bilmiyorum ...
tek bildiğim bu kadar ara vermeye pişmanlığım .

tekrar hoş geldin .... diliyorum Rabbim burada her birimizin güzel müjdelerini paylaştığı anları yaşamayı nasip eder her birimize :KK68:

Zamanla tanıyacağız birbirimizi ...
acımızı ... mutluluğumuzu ... zamanla ...

Biraz kendi sürecimden bahsedeyim ben ... adım aus :)) 26 yaşında evlenip , tamamen keyfi bir bekleme süreci ile 30 yaşında hamile kaldım oğluma .

Oğlum 6 aylıkken ... birden bire kanamalarım başladı ve ülseratif kolit olduğumu , tüm bağırsağımın yara olduğunu öğrendim ...tedaviler ...ilaçlar .... genetik geçmişimizde ailede bağırsak kanseri olduğu için korku dolu günler ... o yıllar bırakın 2. çocuğu ...oğlumun büyüdüğünü görebilecek miyim endişesindeydim sadece ...

Sonra geçti .... hemde tamamen ..dr ların inanamadığı bir şekilde ...

Tam toparlanıyorum derken .... bu kez de MS hastası olduğumu öğrendim , bir gün yürüme zorluğu ile yataktan uyanınca ...
Ara ara MS ataklarım geldi gitti ...ama bu sefer daha güçlü idim .. BU hastalığı da yeneceğimi biliyordum ...
Şu an aktif değil .
Doktor gebeliğe mani bir durum olmadığını söylüyor MS ile ilgili ..

İşte böyle geçti seneler ... Oğlum büyüdü ..3.sınıfa geçiyor bu sene ... ben büyüdüm :) Yaşıtlarmdan anneanne olan arkadaşım var ...hiç geçmiş kalmış görmüyorum kendimi ama ... sadece olursa eğer nasip bu zaman imiş diyeceğim ...

Bu geçtiğimiz sene kendimi sıkı bir şekilde ele aldım ... Kilo verdim ... spora başladım .... Kk da da diyet ve sağlıklı beslenme editörüyüm , bu konuda da iddialıyım :)

Şu an ruhen ve bedenen hazırım ... Ben öyle hissediyorum yani:KK19:

Bakalım ilk maceram ilk heyecanımdı bu ay ... ne olacağını , beni nelerin beklediğini meraktayım elbette .

böyle işte ... hikayemin özeti :KK200:

Ausencia Ausencia siz bu hastalıkları yendiğinize göre cok güçlüsünüz maşallah o zaman bundan sonra sizi ablam olarak görüyorum ilk bebek tecrübelerinize ihtiyacim olabilir :)

Ah ne güzel bir konu olmuş böyle ben de talibim :) yaş 32 on bir aylık evliyim hiç korunmadik, çabalıyorum doktorlar, kürler... Doktorlar sonuçlarınız iyi diyor ama benim içimde kötü bir his var.. çocuk delisiyiz eşimle resmen çocuk bakıcısı olduk.. her ay aynı döngü yoruyor zihnimi.. bat 29 temmuz. Rabbim kimseyi bekletmesin.

Ausencia Ausencia siz bu hastalıkları yendiğinize göre cok güçlüsünüz maşallah o zaman bundan sonra sizi ablam olarak görüyorum ilk bebek tecrübelerinize ihtiyacim olabilir :)

seve seve :KK200:

canım ben burada bir diyet takımı kaptanlığınındayım aynı zamanda ... orada herkes kardeşim dostum , arkadaşım ... buraya ziyarete gelenlerde oradan ...
Aynı yolda yoldaş olduysak kime ne bilgim , birikimimim , verebileceğim motivasyon varsa elimden gelen ..paylaşmaya hazırım .

Hayatın paylaşarak daha güzel olduğunu 35 imden sonra öğrendim ben .. o yüzden seve seve derken yürekten diyorum ...
çok zaman ayırabilir miyim onu bilmiyorum ama bulduğum fırsatlarda burada sizinle yürümeyi çok isterim

Ah ne güzel bir konu olmuş böyle ben de talibim :) yaş 32 on bir aylık evliyim hiç korunmadik, çabalıyorum doktorlar, kürler... Doktorlar sonuçlarınız iyi diyor ama benim içimde kötü bir his var.. çocuk delisiyiz eşimle resmen çocuk bakıcısı olduk.. her ay aynı döngü yoruyor zihnimi.. bat 29 temmuz. Rabbim kimseyi bekletmesin.

merhabalar , hoş geldin .... doktor sonuçlarınız iyi diyorsa muhtemeldir ki stres kaynaklı .
odaklandığın şey sadece bu ay olacak mı olmayacak mı olunca ister istemez hormonlar olumsuz etkileniyor .
biraz akışına bırak ...
Listeye ekliyorum seni de :KK200:

:KK200:Mucizesini Bekleyen Anne Adayı:KK200:TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYONAĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYONEYLÜL BAT/SAT/OVULASYONEKİM BAT/SAT/OVULASYONKASIM BAT/SAT/OVULASYONARALIK BAT/SAT/OVULASYON
Ausencia Ausencia 09 TMZ/14 TMZ/20 TMZ?????
gulayse6378 gulayse6378 ?/12 TMZ/23 TMZ?????
@blondgunes ??????
A anneveoglusu ?18 AĞST/????
P Pelinimben SAT 12 TMZ09 AĞS/????
turko2727 turko2727 SAT 5 TEM/OVL.17 TMZBAT 4 AĞS/????
[tr][td] Ausencia Ausencia [/td][td]?TMZ[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] Ausencia Ausencia [/td][td]Bat 29 TMZ/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]

anne-bebek-fotog%CC%86raflar%C4%B1-8.jpg

Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı :KK51::KK51:

2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...:KK200:

Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...

Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa :oops:

Ben hazırım ...

Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize :KK36:

Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah isteyen herkese nasip olur. Benim sat 11temmuz 22 sinde de çatlatma iğnesi vuruldum son bir yıldır 5. İğne ilaç denemesi. Rabbim nasip eder inşallah. Bat karışık benim o yüzden gün veremiyorum. Araniza kabul ederseniz sevinirim

Ausencia Ausencia tesekkur ediyorum o zaman abla :KK200:
Şu an ben de tatilde olduğum için fazla giriyorum foruma.Hem iyi hem kötü kafam sürekli bebekle mesgul oluyor stres oluyorum ama burdaki destekleri ,hikayeleri,yakinligi görünce moral buluyorum aslında.Umutlarim hep yeşeriyor.Çok sey ogrendim buradan kürler dikkat edilmesi gerekenler vs.Topic hayirli olsun hepimize uğur getirsin ınsallah :emir_bebek:

Merhabalar bende varım bu sene bebiş isteyenlerde :) allahım dualarımızı geri çevirmesin inşallah.
4 yıllık evliyim. Bu ay 5. denememiz olacak.
Ovulasyon testine başladım bakalım
Benim bat 16 ağustos. Sat 18 temmuz, ovulasyon 1 ağustos görünüyor.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua:

Bebek gebelik hamilelik ovulasyon en heyecanlandığım en sevdiğim en duygulandığım zayıf noktam hamdolsun 3 evlat verdi Rabbim bana darısı da tüm isteyenlerin başına olsun inşaalllahh
Mucizeyi bir kez tattiran rabbim ikincisinide nasip etsin inşallah sana ausencia...

En hayirli en guzel zamanda...

3 evladim var ama ne zaman bir gebelik konusu gorsem icim ciz ediyor gozlerim doluyor...

Haberi olmadan yapraklarin bile dusmedigi, ipek gibi bir tene cennet kokusu veren yuce rabbim...

Sen bebek isteyen kucaklari bos birakma...
Nerde isteyen varsa en guzelini nasip et...
Burdaki guzel yureklerle birlikte, benim ablamada, kuzenimede nasip et insallah...

Amin, amin, amin...:KK200:
Amiiinnn amiiiinnnn amiiinnn

Gittiiii gitti gitttiiii
Gitttiiii gittiii gittiiii
Kaptan elden gitttiiii
Başka topiklerin ablası oldu bizi de bıraktı bırakacak :cry: :cry:
De hele ben kaçla mezun olacaktım hani beni mezun etmeden gitmeyecektin :cry: :cry:

Back