- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
A anneveoglusu sende buraya gel canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim şuan o düsüncenin ortasindayim bende olmucak gibi geliyo sanki o duyguyu hic tadamicakmisim gibj. Burda ki herkes artik dualarimda. Rabbim tezz zamanda kucaklarimizi hayirli ve saglikli evlatlarla doldursun ☺Bonuscanım hele duanın güzelliğine ... amin canım benim amin güzel yüreklim ..
Rabbim 3 evladınıda sana bağışlasın , ergen olanı akıllandırsın
ablana ve kuzenine de nasip etsin inşallah
Hoş geldinnnnnnnnnnn
ve kocaman aminnnnn .... İlk hamileliğim geldi aklıma ... korunmayı bıraktık sonra 10 ay geçmişti .... ama süreçte ben ne senaryolar yazmıştım bebeğim olmayacak diye ... şimdi kocaman bir abi oldu da kardeş istiyormuş .
Yazıyorum bilgilerini canım , umarım en kısa süre de mutlu haberi verip o tabloda emojisi konulur adımızın yanına
Bende 40 yaşında 5 yıldır ikinci evladımı istiyorum. Oğlum 9 yaşında ilk iki yıl onemsemedim o yıllara dönebilen ahhh ahhh önemsediğimde de miyonların gebeliği engellediğini öğrendim iki ameliyat oldum en sonuncusu kasımda oldu subatta ikinci kez gebe kaldım ama dış gebelik tanısı ile sonlandırıldı. Bu ay aşılama için Dr gittiğimde Dr miyonun tekrarladigini söyledi 3. ameliyati ne Dr ne ben istedim çünkü tekrarlıyor kısır döngü olmuştu. ben asilama istemedim ve benim zoruma aşılama yapmaya karar verdik iğnenin ikinci gunundeyim bat 18 Ağustos insallah meleklerimiz bizi fazla bekletmez
Mucizesini Bekleyen Anne Adayı TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYON AĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYON EYLÜL BAT/SAT/OVULASYON EKİM BAT/SAT/OVULASYON KASIM BAT/SAT/OVULASYON ARALIK BAT/SAT/OVULASYON Ausencia 09 TMZ/14 TMZ/20 TMZ ? ? ? ? ? gulayse6378 ?/12 TMZ/23 TMZ ? ? ? ? ? @blondgunes ? ? ? ? ? ? @ ? ? ? ? ? ? @ ? ? ? ? ? ? @ ? ? ? ? ? ?
Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı
2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...
Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...
Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa
Ben hazırım ...
Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize
Geldim umarım cok güzel paylaşım yaparız çok güzel haberler alırızA anneveoglusu sende buraya gel canim
hoşgeldin canim insallah oyle olurGeldim umarım cok güzel paylaşım yaparız çok güzel haberler alırız
Insallah,bazen hic olmayacakmis gibi korkuyorum.Esim tedavi oluyor ama cok uzun geliyor bana takviye vitaminlerle destekliyorum o da çok üzülüyor ne zaman bir hamile bayan görsem burnumun direği sızlıyor.Allah hepimize,gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin insallah
Aus böyle gebe kalsam sürekli ilgilenecek misin benle de?
Şuan gebeliğe karar verdim gibi
babam topuklarımdan vuracak ama olsunaus ilgilencek sürekli benle sen ne anlarsın derim ona
Anlar heralde beni babam da anlar anlar
Kaptanım, çok güzel yazmışsın,rabbim hayırlı bir zamanda hayırlı evlat nasip etsin
Tatilde olur bu iş ben diyim sana
Bonuscaaaannncok duygulandım yazına
En içten amin amin amin
Burda kk da tanıdığım ve yaşadığım yerde bebek isteyipte kavuşamayanlar için icimden en derin hislerle dua ediyorum rabbim onlarada nasip etsin,kimseye aratmasin
selam arkadaşlar guzel bir topik olsun insallah bende yazmak istedim..
ilk cocuguma tedaviler sonucu hamile kaldım ignelerle ilaclarla dualarla hic anne olamayacagim zannederdim simdi ikincisini istiyorum 3 aydir tedavideyim bu ayda klomen catlama ignesi yaptirdim 2 yumurtam vardi ikiside catlamis sag kasigimda hala agri var dünden beride belime arada agri giriyor ignenin 10. gunu bugun agrilari igneye yoruyorum kaptirmayayim.kendimi diye ama ignenin agrilaro 10 gun surermi bilmiyorum
topigin hayirli.olsun bol sohbetler bebesiler olsun insallah benide listeye ekle.canim
sat 5 temmuz Bat 4 agustosovulasyon 17 temmuz
Cok tesekkur ederim şuan o düsüncenin ortasindayim bende olmucak gibi geliyo sanki o duyguyu hic tadamicakmisim gibj. Burda ki herkes artik dualarimda. Rabbim tezz zamanda kucaklarimizi hayirli ve saglikli evlatlarla doldursun ☺
Herhalede şu hayattan en zevk aldıgım dönemdir yaşadıgım, 3 hamilelik dönemindir.İçseleşmek,o mücizenin her anına tanıklık etmek, her hareketinde içindeki o tarifsiz heycan her hamileye baktığım zaman aklıma geliyor.
Zorlukları olsada bunu yaşarken her anın tadını çıkarmak istedim hiç gocunmadım çünkü ucunda tarifsiz ve sadece kadına verilmiş rabbimin merhamet zümresinden damlatılmış o sevgiye kavuşmak vardı.
Sen ve arkadaşların istediginiz o cennet kokusuna yine yeniden sağlıklı,hayırlı mutlu bebişlere sahip olmanız dilegiyle...Birtanem.@Ausencia
Beni de alır mısınız aranıza.2 yıl 9 aylık evliyim ilk 5-6 sene çocuk istemiyorum dedim evliliğin tadını çıkarmak için ama eşim artık bebek diye sayiklayinca pes dedim ve temmuz da karar verdik 12 temmuz sat 9 Ağustos bat bugün yumurtlama bugün çok çalıştık bu ay bakalım ilk ay pek umudum yok beni de ekler misiniz
Bende 40 yaşında 5 yıldır ikinci evladımı istiyorum. Oğlum 9 yaşında ilk iki yıl onemsemedim o yıllara dönebilen ahhh ahhh önemsediğimde de miyonların gebeliği engellediğini öğrendim iki ameliyat oldum en sonuncusu kasımda oldu subatta ikinci kez gebe kaldım ama dış gebelik tanısı ile sonlandırıldı. Bu ay aşılama için Dr gittiğimde Dr miyonun tekrarladigini söyledi 3. ameliyati ne Dr ne ben istedim çünkü tekrarlıyor kısır döngü olmuştu. ben asilama istemedim ve benim zoruma aşılama yapmaya karar verdik iğnenin ikinci gunundeyim bat 18 Ağustos insallah meleklerimiz bizi fazla bekletmez
Ausencia masallah siz bu azimle ikinci cocuga hamile kalirsiniz hersey gönlünüzce olsun insallah 2. bebeginizin müjdesinide bizler duyariz burda
Ausencia siz bu hastalıkları yendiğinize göre cok güçlüsünüz maşallah o zaman bundan sonra sizi ablam olarak görüyorum ilk bebek tecrübelerinize ihtiyacim olabilir :)
Ah ne güzel bir konu olmuş böyle ben de talibim :) yaş 32 on bir aylık evliyim hiç korunmadik, çabalıyorum doktorlar, kürler... Doktorlar sonuçlarınız iyi diyor ama benim içimde kötü bir his var.. çocuk delisiyiz eşimle resmen çocuk bakıcısı olduk.. her ay aynı döngü yoruyor zihnimi.. bat 29 temmuz. Rabbim kimseyi bekletmesin.
Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah isteyen herkese nasip olur. Benim sat 11temmuz 22 sinde de çatlatma iğnesi vuruldum son bir yıldır 5. İğne ilaç denemesi. Rabbim nasip eder inşallah. Bat karışık benim o yüzden gün veremiyorum. Araniza kabul ederseniz sevinirim[tr][td] Ausencia [/td][td]?TMZ[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
Mucizesini Bekleyen Anne Adayı TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYON AĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYON EYLÜL BAT/SAT/OVULASYON EKİM BAT/SAT/OVULASYON KASIM BAT/SAT/OVULASYON ARALIK BAT/SAT/OVULASYON Ausencia 09 TMZ/14 TMZ/20 TMZ ? ? ? ? ? gulayse6378 ?/12 TMZ/23 TMZ ? ? ? ? ? @blondgunes ? ? ? ? ? ? A anneveoglusu ? 18 AĞST/ ? ? ? ? P Pelinimben SAT 12 TMZ 09 AĞS/ ? ? ? ? turko2727 SAT 5 TEM/OVL.17 TMZ BAT 4 AĞS/ ? ? ? ?
[tr][td] Ausencia [/td][td]Bat 29 TMZ/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı
2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...
Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...
Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa
Ben hazırım ...
Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize
Amiiinnn amiiiinnnn amiiinnnMucizeyi bir kez tattiran rabbim ikincisinide nasip etsin inşallah sana ausencia...
En hayirli en guzel zamanda...
3 evladim var ama ne zaman bir gebelik konusu gorsem icim ciz ediyor gozlerim doluyor...
Haberi olmadan yapraklarin bile dusmedigi, ipek gibi bir tene cennet kokusu veren yuce rabbim...
Sen bebek isteyen kucaklari bos birakma...
Nerde isteyen varsa en guzelini nasip et...
Burdaki guzel yureklerle birlikte, benim ablamada, kuzenimede nasip et insallah...
Amin, amin, amin...