- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.761
Transferden sonra 10.gununuz mu yaniKizlar erken gebelik testi yaptım cikmadii ve leke geldi sanki canım çok sıkkın 10.günüm bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transferden sonra 10.gununuz mu yaniKizlar erken gebelik testi yaptım cikmadii ve leke geldi sanki canım çok sıkkın 10.günüm bugun
Bugün 10.günüm evet 31 aralik test tarihim aslındaTransferden sonra 10.gununuz mu yani
Amiiinn canimm:)Günaydın hanimlarr , hepimize bol kaliteli yumoslar , simsiki tutunan bebisler diliyorumm Allah her bekleyenin duasini kabul etsin kucagini doldursun insaAllah
4 ocak 8. Gun oluyor canimArkadaşlar mesela benim 4 Ocak ters tarihim 5.gun embriyosu 27 Aralık'ta transfer oldu..Kacinci güne denk geliyor test tarihim anlayamadım
Yani erken değil mi sizce 8.gun4 ocak 8. Gun oluyor canim
Canim 5. Gun embriyosu oldugu icin test tarihini erken veriyorlar normal olabilir yaniYani erken değil mi sizce 8.gun
Tşkler cnm sonucu hayırla pozitif olsun daCanim 5. Gun embriyosu oldugu icin test tarihini erken veriyorlar normal olabilir yani
Ins pozitifi gorursun canim benim:)Tşkler cnm sonucu hayırla pozitif olsun da
İnşallah hepimiz muradımıza erisirizIns pozitifi gorursun canim benim:)
Leke tutunma lekesi olabilir doktoruna bir sor yine ilaç iğne ekleyebilir 10. Günün aslında kan ver emin ol ben idrar testlerine güvenmiyorumKizlar erken gebelik testi yaptım cikmadii ve leke geldi sanki canım çok sıkkın 10.günüm bugun
Canim lekelenme yerlesmede olabilir canim erkenden canini sikmaKizlar erken gebelik testi yaptım cikmadii ve leke geldi sanki canım çok sıkkın 10.günüm bugun
Olumsuz düşünmeyin bence zaten 9 ay hamilelik süresinde bile adet donemlerinizde belirtiler oluyor yine öyledir benceYa kizlar benimde normalde adet oncesi 1 tane sivilcem cikardi smdi baktm bi tane sivilce o kadar moralim bozulduki galiba yine negatif olucak
Canım böyle küçücük şeyleri takıp güzelim psikolojini bozmana ne gerek var , olumlu düşün bak cuma vakti kalbini ferah tut belki bebişin seninledir ben geliyorum diye suratına işaret bırakmıştırYa kizlar benimde normalde adet oncesi 1 tane sivilcem cikardi smdi baktm bi tane sivilce o kadar moralim bozulduki galiba yine negatif olucak
Benim de salı gunu OPU var Allah yardımcımız olsun inşallahMerhaba kızlar
Bende başladım
ilk defa
Gonal f verdi doktorum
Salı embriyo toplama
Dua beklerim
Heyecan korku ve merak var