- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.721
Hic bir belirtim yok canim :)Olumlu sonuç alan anne adaylarıı
Belirtileriniz varmıydi varsa nelerdi ben ve benim gibi bekleyenler icin paylasirmisiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic bir belirtim yok canim :)Olumlu sonuç alan anne adaylarıı
Belirtileriniz varmıydi varsa nelerdi ben ve benim gibi bekleyenler icin paylasirmisiniz?
Valla ben 2kez opu geçirdim ikisinde de odaya giderken ayıldımYa gerçekten kızlar okudukça şaşırıyorum. Herkes mi uyumuş. Benim gibi uyumayan yok mu anestezi etki etmeyen? Gözümü açtım odamdaydım diyenler. Vallahi ben ameliyathaneden diğer yatağa kendim geçtim. Hasta bakıcı geldi yavaşça yan yatağa geçin dedi. Ne uyku ne bişey yani :) :)
Merhaba benim hiç belirtim olmadı hatta olmadı yine kesin dedim içimde hiç birşey hissetmedim içime de doğmadı hamile olduğum 6. Günümdü çok yoruldum yorulunca biraz belim ağrıdı uzandım başkaca herhangi birşey hissetmedim. Olmadı diye iğnemi bile vurdurmamıştım nasılsa olmadı bide o acıyı çekmeyeyim diye ama görünce şok oldum sonucu yerimden kalkamadım ayaklarımı hissetmedim hemen eşimi aradım çünkü ona hep olmadı boşa bekleme demiştim. Şimdilerde ise hafif bel ağrım var bide karnıma ara ara gaz sancısı oluyorOlumlu sonuç alan anne adaylarıı
Gözün aydın cnmm Allah tamamına erdirsin10. Gün değerim 75.2 idi
12. Gün değerim 208.8 çıkmış. Çok şükür.
(3. Gün embriyosu taze transfer)
Hadi gözün aydın cnm darısı bizlere dua etBugun transfer gününü sayarsak 9. Gün oluyo çok silik degilmi ya korkuyorum
Evet bende de yapmıştı cnm normaldir herhaldekizlar cetrotide göbeğimde sislik ve kizariklik yapmis normal dimi
Bende de yapmıştı. Kaşıntı kızarıklık ve şişlik. Ama geçiyor. Dr. Normal demişti.kizlar cetrotide göbeğimde sislik ve kizariklik yapmis normal dimi
Evet yapıyor canım normalmişkizlar cetrotide göbeğimde sislik ve kizariklik yapmis normal dimi
tesekkur ederimBende de yapmıştı. Kaşıntı kızarıklık ve şişlik. Ama geçiyor. Dr. Normal demişti.
tesekkurler canimEvet yapıyor canım normalmiş
tesekkur ederim canim :))Evet bende de yapmıştı cnm normaldir herhalde
kizlar cetrotide göbeğimde sislik ve kizariklik yapmis normal dimi
Hadi inşallah en rahat şekliyle geçer çıkınca haber verin nasıl oldugunuYarın sabah 8 de hastanede olucam opum var bana dua edin kızlar :)
Benim hemsire verdi egitimi zaten uygulanisini youtube dan izlemistim ama boyle bir etkisi oldugunu bilmiyordum Gonal f hoc bole yapmiyor cunkuDr bana ilk gun uyarida bulundu. Kizariklik, kasinti gibi yan etkileri olabilir korkma. Genel gorulen bir etki dedi.
Allah yar ve yardimcin olsun kaliteli yumoslarin saglikli bebislerin olsun insallah canimYarın sabah 8 de hastanede olucam opum var bana dua edin kızlar :)
Amin inşallah haber ederim inşallah güzel sonuçlarla çıkarız biraz zor geçicek benim büyük 3 tane çikolata kistim var çünkü dr bizi zorlicaklar ama halledicez dedi...Allah yar ve yardimcin olsun kaliteli yumoslarin saglikli bebislerin olsun insallah canim