- 26 Ekim 2016
- 503
- 334
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.781
Biliorum cnm ama hormonlardan heralde bi umutlaniorum bi umutsuzlukOlumsuz düşünmeyin bence zaten 9 ay hamilelik süresinde bile adet donemlerinizde belirtiler oluyor yine öyledir bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliorum cnm ama hormonlardan heralde bi umutlaniorum bi umutsuzlukOlumsuz düşünmeyin bence zaten 9 ay hamilelik süresinde bile adet donemlerinizde belirtiler oluyor yine öyledir bence
Amin inşallahBenim de salı gunu OPU var Allah yardımcımız olsun inşallah
Ins canim dedigin gibidir allahim bizede nasip eder o guzel duyguyuCanım böyle küçücük şeyleri takıp güzelim psikolojini bozmana ne gerek var , olumlu düşün bak cuma vakti kalbini ferah tut belki bebişin seninledir ben geliyorum diye suratına işaret bırakmıştır
Canim allah kolayligini verio merak etme ins hepimiz yeni yil hediyemizi alirzMerhaba kızlar
Bende başladım
ilk defa
Gonal f verdi doktorum
Salı embriyo toplama
Dua beklerim
Heyecan korku ve merak var
İnşallah dua beklerizCanim allah kolayligini verio merak etme ins hepimiz yeni yil hediyemizi alirz
Tüm kalbimle İnşaallah diyorumIns canim dedigin gibidir allahim bizede nasip eder o guzel duyguyu
Maddi yanı da gerçekten sarsıcı bu göz ardı edilemez bir gerçek ama bir cana kavuşma ihtimali bile paha biçilemez Allah isteyen herkese yaşatsın anneliği babalığıAmin inşallah
Maddi manevi zor iş
Alevvvvv kız opudan korkma bişey olmuycak:) çok kolay geçecek emin ol.Bugün opu olan var mı nasıl geçtiğini anlatsaniz
Aynı zamanda da historoskopi olacak ya ikisi birden olunca acaba ne olur ki .Alevvvvv kız opudan korkma bişey olmuycak:) çok kolay geçecek emin ol.
En kolay kismi opu zaten uyuyosun uyaniosun bitiyo snrasinda cok hafif bi adet sancisi gbi agri oda bir iki gune gecio zatenBugün opu olan var mı nasıl geçtiğini anlatsaniz
Usume benim transferden 2 3 gun snra oldu smdide atesim yuksek hayirdir insCatlatma iğnesi sonrası sizde de uyku hali baş dönmesi halsizlik ve üşüme oldu mu
Hayırlısı olsun hep olumlu düşünelim ki olumlu olsunDün 2 de transferim oldu benimde 5ci gün embriyosu. 2 tane konuldu zaten 5.ci güne 2 tane kalmış onlarda gayet iyi dedi Dr bakalım bekleyip göreceğiz. Test günüm 9 Ocak
Hadi hayirli olsun canim.insallah bebislerin sana simsiki tututnurlar:)Dün 2 de transferim oldu benimde 5ci gün embriyosu. 2 tane konuldu zaten 5.ci güne 2 tane kalmış onlarda gayet iyi dedi Dr bakalım bekleyip göreceğiz. Test günüm 9 Ocak
Hayırlı olsun aynı benim gibi olmusunuz benimde cars oldu transferin son güne 2 tane kalmış onlarda iyi dedi dr .. inşallah pozitif goruruzDün 2 de transferim oldu benimde 5ci gün embriyosu. 2 tane konuldu zaten 5.ci güne 2 tane kalmış onlarda gayet iyi dedi Dr bakalım bekleyip göreceğiz. Test günüm 9 Ocak
Benimki de 5 ocak 9.gün oluyorDeğil mi banada öyle geldi yani Allah korusun negatif çıksa moralim bozulur