• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*2017 yılı Aralık Ayında Tüp bebeğe başlayacaklar....*

Kizlar catlatma iğneme daha yarim saat var ama beyaz akıntı gelmiş buyumurtalar kendi kendine çatlamış olabilirmi

Amin inşallah haber ederim inşallah güzel sonuçlarla çıkarız biraz zor geçicek benim büyük 3 tane çikolata kistim var çünkü dr bizi zorlicaklar ama halledicez dedi...
Allah in izniyle her sey cok guzel olacak canim buna inan ve icinden tekrarla :dua:

Kızlar benim doktor yumurta toplama işlemi sırasında histereskopi de yapacak.ikisini aynı anda yaptıran oldu mu aranizda

Kızlar benim doktor yumurta toplama işlemi sırasında histereskopi de yapacak.ikisini aynı anda yaptıran oldu muaranizda

Benim de bugun 3. Gun. Ignelerin neler?
En yeni biziz sanirim, bir de pastelmom pastelmom . Pespese olacagiz zannediyorum aksilikler olmazsa.
Bu konu masallah hep pozitif gidiyor, bize de degsin biz de pozitif haberler verelim insallah.

Bu ay nasip olmamis arkadaslarimiza da Rabbim hemen pesinden nasip etsin insallah hayirlisiyla
Bende varim en yeni ben sanirim ikinci ignemi oldum bu aksam canim:) ins hepimiz pozitifi goruruz:)

Back