- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 43
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.741
Kizlar catlatma iğneme daha yarim saat var ama beyaz akıntı gelmiş buyumurtalar kendi kendine çatlamış olabilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gonal f benim canim, hazir siringasiyla asilamalarimda cok rahat kullanmistim :) maalesef gonal f kullanmiyorum su an. Menopur verdi dr.Benim hemsire verdi egitimi zaten uygulanisini youtube dan izlemistim ama boyle bir etkisi oldugunu bilmiyordum Gonal f hoc bole yapmiyor cunku
Kizlar catlatma iğneme daha yarim saat var ama beyaz akıntı gelmiş buyumurtalar kendi kendine çatlamış olabilirmi
Allah in izniyle her sey cok guzel olacak canim buna inan ve icinden tekrarlaAmin inşallah haber ederim inşallah güzel sonuçlarla çıkarız biraz zor geçicek benim büyük 3 tane çikolata kistim var çünkü dr bizi zorlicaklar ama halledicez dedi...
İnşallah dua ediyorum inşallah çok güzel olucak her şeyy :)Allah in izniyle her sey cok guzel olacak canim buna inan ve icinden tekrarla
Kizlar catlatma iğneme daha yarim saat var ama beyaz akıntı gelmiş buyumurtalar kendi kendine çatlamış olabilirmi[/QUOTE
O akıntı normalmiş canım ben çatlatma iğnemi vurmadanda geliyodu vurduktan sonrada geliyo korkma
Bende de olmuştu iğne öncesinde ve sonrasında. Merak etme normalOhh be cok tsk ederim rahatladim
Gercektenmi. Valla ben hsg de anestizili olmustum uyudum hicbirsey hissetmedimBana anestezi hiç etki etmedi. Uyumadım herşeyi göre göre yaşadım. Hiç de ağrım falan olmadı. Çok az bi acı hissettim o an. Anestezi acıyı azalttı diye düşünüyorum. Ama bilincimi kapatmadı
Bende varim en yeni ben sanirim ikinci ignemi oldum bu aksam canim:) ins hepimiz pozitifi goruruz:)Benim de bugun 3. Gun. Ignelerin neler?
En yeni biziz sanirim, bir de pastelmom . Pespese olacagiz zannediyorum aksilikler olmazsa.
Bu konu masallah hep pozitif gidiyor, bize de degsin biz de pozitif haberler verelim insallah.
Bu ay nasip olmamis arkadaslarimiza da Rabbim hemen pesinden nasip etsin insallah hayirlisiyla
Dualarim seninle canım:)Yarın sabah 8 de hastanede olucam opum var bana dua edin kızlar :)
Bence doktor kaçıncı gün dediyse o gün yaptır mutlaka kan testini . Bana verdikleri kağıtta kan gelse bile size belirtilen günde mutlaka kan testinizi yaptırın yazıyorKizlar erken gebelik testi yaptım cikmadii ve leke geldi sanki canım çok sıkkın 10.günüm bugun
Hemen endişelenme canım kan testi gününü bekle3.tup bebek denememiz yine olmadı sanırım