- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 43
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.221
Anestezi nasildiKızlar çok şükür opu bitti . Artık yarın için heyecanlıyım bakalım ne durumdalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anestezi nasildiKızlar çok şükür opu bitti . Artık yarın için heyecanlıyım bakalım ne durumdalar
Canım maşallah çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına al inşKizlar tek tek yazamıyorum kusura bakmayin sevincimi mazur gorun biraz esimle paylasmak istiyorum herkese cok tesekkur ederim hepinizden allah razi olsun pesimden gelin yalniz birakmayin beni dua etmeye devam hakkimizda hayirlisi
Ben de kullandmKızlar bişi sorucam doktor bana prednol yazmış . Kortizon ilacı sadece 4 gün içilecekmiş transfere kadar . Aranızda hiç kullanan oldu mu bunu niçin veriyorlar ?
Yaaaa canimm cok sevindim:) allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin:) bizlerede dua etmeyi hnutmaKizlarrr allahimmmmm nasil tarifsiz bi duyguymus buuuuuu cildiriyorum resmen ter icinde kaldimmmmm inanamiyorummmm 90.4 cikmisss
Kesinlikle belirti falan aramayin strese girmeyin olumlu dusunun hep allaha dua edinNe güzel. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Bizlerde peş peşe yazarız böyle mutlu haberler buraya inşallah.
Ben sana bir şey soracağım. Ben de bu çarşamba transfer oldum. Belirti beklemek için çok mu erken acaba? Sen de transferden sonraki günlerde belirti oldu mu? Ben de hiç belirti yok. Erken gibi ama işte...
Cts 10.gun oluyor canimSen grubumuzun ilk hamişisin inşallah katlanarak artar bugun 10. Günün mü? Senin ardından sırayla hepimiz müjde veririz inş
Çok kısa sürdü beni konusturuyorlardi sonrası bı uyandım odamdayim ben normal istifra ederek ayilirim bunyem kötüdür ama hiç birşey hissetmedim yani korkulacak birşey yokAnestezi nasıldı anlatır misiniz
Hadi gözün aydın canım darısı buradaki herkesin başınaKizlarrr allahimmmmm nasil tarifsiz bi duyguymus buuuuuu cildiriyorum resmen ter icinde kaldimmmmm inanamiyorummmm 90.4 cikmisss
Tatlım kullandığın gebelik testi neydi. Yani erken gebelik testleri vardı ya ondan mı yoksa normal 3 5 liralık olanlardan mı. Eşim almış bi tane 10.günüm yarın yapmayı düşünüyorumCts 10.gun oluyor canim
Freely markaydi canim erken olanlardan degil hadi haber bekliyoruz sira sende sevindir bizi :)Tatlım kullandığın gebelik testi neydi. Yani erken gebelik testleri vardı ya ondan mı yoksa normal 3 5 liralık olanlardan mı. Eşim almış bi tane 10.günüm yarın yapmayı düşünüyorum
Elimdeki fortune marka. Ya korkuyorum her gece rüyama giriyor inşallah hayırlısıyla pozitif olurFreely markaydi canim erken olanlardan degil hadi haber bekliyoruz sira sende sevindir bizi :)
Olur allahin izniyle insElimdeki fortune marka. Ya korkuyorum her gece rüyama giriyor inşallah hayırlısıyla pozitif olur
Artacak inanıyorum canmmm. Bu aralar bebeğin kalbi oluşuyomuş diye duydum hala dikkat etmeye devam etBu arada hastaneye geldim kan verdim sonucu bekliyorum kizlar ins degerim artar icim icime sigmiyor :)
İnşallah güzel haberler alacağız senden dualarımız seninleBu arada hastaneye geldim kan verdim sonucu bekliyorum kizlar ins degerim artar icim icime sigmiyor :)
Anestezi ben daha önce almamıştım . Doktorla şakalaştık etrafıma bakınırken bir andan başım döndüm sonra gözümü bi açtım odadayım . Hiç korkma basit bir işlem .Anestezi nasildi
Fitilse evet kalıntı oluyor. Hemşire merak etme gereken dozu alıyorsundur bu normal dedi bana.Kızlar bu progestan kalıntı yapıyor mu ? Tamamı gitmiyor sanki normal mi bu