- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.181
Bekliyorum sürekli girip siteden bakıyorum ama çıkmadı henüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum sürekli girip siteden bakıyorum ama çıkmadı henüz
Bana 12.gün dendi acaba ben kendim 10.gün yapsam mı bugün 8deyim10. Gün çağırdılar teste o gün gideceğim cnm öncesinde herhangi bir test yapmayacağım. Çünkü insanda bu sefer erken yapınca acaba yükselir mi diye umut oluyor 10. Gün nasılsa kesin sonuç çıkar Allahın izniyle ve müjde vermek nasip olur
Ayy ne heyecanlı yaaBana 12.gün dendi acaba ben kendim 10.gün yapsam mı bugün 8deyim
Benim 3. Gün embriyosu dr. 10. Gün test istedi. Çıkar diye düşünüyorum 10. GundeBana 12.gün dendi acaba ben kendim 10.gün yapsam mı bugün 8deyim
Olabilir ama en erken 10. Gün yap sonrasında insanda çelişki oluyorBana 12.gün dendi acaba ben kendim 10.gün yapsam mı bugün 8deyim
Benimkisi de 3. Gün benden de 10. Gün istediler senin kaçıncı gündü bugunBenimde
Benim 3. Gün embriyosu dr. 10. Gün test istedi. Çıkar diye düşünüyorum 10. Gunde
Valla bende sürekli kontrol ediyorum yazmış mı diye
Kizlar beraberinde hemogram ve vitamin testlerinide yaptircaktim nete baktim kayit numarasindan hemogram sonucu cikiyor digerleri yok 7296156149 kere girdik baktim yok mecbur yarinkini bekliyorum hastanede 1 saate çıkıyorValla bende sürekli kontrol ediyorum yazmış mı diye
Geç olsun güç olmasın bunda da vardır bi hayırKizlar beraberinde hemogram ve vitamin testlerinide yaptircaktim nete baktim kayit numarasindan hemogram sonucu cikiyor digerleri yok 7296156149 kere girdik baktim yok mecbur yarinkini bekliyorum hastanede 1 saate çıkıyor
enfeksiyona karşı veriliyorKızlar bişi sorucam doktor bana prednol yazmış . Kortizon ilacı sadece 4 gün içilecekmiş transfere kadar . Aranızda hiç kullanan oldu mu bunu niçin veriyorlar ?
Bana da doktor yazdı bugün . İlkini çok becerdiğim söylenemez . Geri çıktı sanırım Günde 3 kere 2 şer taneKızlar merhaba ben progestan fitil kullanıyorum ve vajinaya zor itiyorum artık çünkü iç kısım şişmiş durumda . Bu durumda olan yada bilgisi olan lutfen yardımcı olsun
Tam 7 tane ilaç verdi folik asitle 8 oldu . Hap fobim var Benim . Düşün yanienfeksiyona karşı veriliyor
Ben transferden beri kullanıyorum günde üç tane ama yan etki gibi geliyor anlayamadimBana da doktor yazdı bugün . İlkini çok becerdiğim söylenemez . Geri çıktı sanırım Günde 3 kere 2 şer tane