- 23 Mart 2017
- 2.469
- 3.753
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.261
İnşallah hep beraberOyyy oyyy.maşallahhh onlar dahada büyücekk Rabbimin izniyle :* buralara kadar geldiler inşallah devamıda gelecek :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hep beraberOyyy oyyy.maşallahhh onlar dahada büyücekk Rabbimin izniyle :* buralara kadar geldiler inşallah devamıda gelecek :*
Sanırım bu bebeğim tutunmasıyla değil de opuyla ilgilidir . Yani ben öyle olmasını umuyorumCanm benim düşünmeden direk yutmaya çalışsaydın. Neyse artık üzülme bebeğin tutunmasıyla ilgisi olmaz bence
AA ne güzel. Şuanda sonucun ne canım cumartesi kontrolüm var demişsin.Sakin olmaya calis biliyorum zor ama iyi dusun iyi olsun bende sen gibiydim ilk denememdi şimdi idrarda pozitifi gördüm cts kontrolum var beta baktircam
Çok sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsinKizlarrrr rabbim dualarimi kabul etti dilerim sizlerde bu mutlulugu tadarsiniz degerim 148 cikti estrofemi biraktim crinone jele devam edecegim hepiniz yol arkadasimsiniz benim sizleri hic unutmicam daima duamdasiniz guzel haberlerinizi bekliyorum
Hayırlı olsun canım inş bizlerde arkandan gelirizKizlarrrr rabbim dualarimi kabul etti dilerim sizlerde bu mutlulugu tadarsiniz degerim 148 cikti estrofemi biraktim crinone jele devam edecegim hepiniz yol arkadasimsiniz benim sizleri hic unutmicam daima duamdasiniz guzel haberlerinizi bekliyorum
Geçmiş olsun allah en yakın zamanda evlerinizi kucağınıza almayı nasip etsinBugün operasyonum vardı yumurta toplandı 14 tane.. İnş kalitelidirler. 2 gün sonra arayacaklar önümüzdeki haftada transfer olacak inş. Şuan ağrım var hala ve şişkinlik var
Sana yazmıştım demi ben benimkisi 7 den 9 a çıkmıştı sonradanSelam kızlar ilk muayenede doktorum bana en fazla 4 yumurtam olabileceğini ve şansımın %30 olduğunu hatta tedaviyi bile yarıda birakabilecegimizi dile getirdi .3 gün iğneleri kullandım bugün kontrole gittiğimde 7 yumurtam olduğu öğrenildi. Bu ilaçları 1 hafta falan daha kullanacağım yumurta sayısı 7 olarak kalır mı yoksa yükselir veya azalır mı
Evet yazmış olabilirsiniz kusura bakmayın ilk deneme ve beynim allak bullak.insallah benimki de artarSana yazmıştım demi ben benimkisi 7 den 9 a çıkmıştı sonradan
Benimde salı günü 8 di ama bugün toplamada 14 çıktı. O yüzden sayıya takılma operasyon gününe kadar çoğalabilir.Selam kızlar ilk muayenede doktorum bana en fazla 4 yumurtam olabileceğini ve şansımın %30 olduğunu hatta tedaviyi bile yarıda birakabilecegimizi dile getirdi .3 gün iğneleri kullandım bugün kontrole gittiğimde 7 yumurtam olduğu öğrenildi. Bu ilaçları 1 hafta falan daha kullanacağım yumurta sayısı 7 olarak kalır mı yoksa yükselir veya azalır mı
7gayet iyi bir sayı canım. Benim dün transferim oldu. Aynı gün opu olduğumuz arkadaşımın 30 benim 8 yumurtam çıkmıştı. Transfere onun 4 benim 6sı gitti. Tabiki önemli olan kaliteleri , yumurta 40da olsa 4de olsa elimize 1 tatlı minnoş yeter7 de fena bir sayı değil değil mi ?
Bak kendini uzdugune değmemiş artar bir sonrakinde birkaç tane fazla görme ihtimaliniz varSelam kızlar ilk muayenede doktorum bana en fazla 4 yumurtam olabileceğini ve şansımın %30 olduğunu hatta tedaviyi bile yarıda birakabilecegimizi dile getirdi .3 gün iğneleri kullandım bugün kontrole gittiğimde 7 yumurtam olduğu öğrenildi. Bu ilaçları 1 hafta falan daha kullanacağım yumurta sayısı 7 olarak kalır mı yoksa yükselir veya azalır mı
InsallahBak kendini uzdugune değmemiş artar bir sonrakinde birkaç tane fazla görme ihtimaliniz var
Opu da anestezi verilirken nefes kesilmesi oldu mu bu anesteziye benim aklım ermiyor bayılır gibi aniden baş dönmesiyle mı uyunuyor yoksa böyle tatlı tatlı uykuya dalar gibi mı.?Benimde salı günü 8 di ama bugün toplamada 14 çıktı. O yüzden sayıya takılma operasyon gününe kadar çoğalabilir.
Opu da anestezi verilirken nefes kesilmesi oldu mu bu anesteziye benim aklım ermiyor bayılır gibi aniden baş dönmesiyle mı uyunuyor yoksa böyle tatlı tatlı uykuya dalar gibi mı.?
Nasıl vucudunuzda gezindigini hissettiniz ki sıcaklık uyuşma gibi bişey mı benim malesef panik atagim var ve bu korkuyu yenemiyorumBen ilk tüp bebek denememde konuşuyordum anestezi uzmanıyla ilacın vücudumda gezdigini hissettim uyandığımda odadaydım benim sonrası kötü olmuştu atamadım