- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.201
Nasıl yan etki ?Ben transferden beri kullanıyorum günde üç tane ama yan etki gibi geliyor anlayamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yan etki ?Ben transferden beri kullanıyorum günde üç tane ama yan etki gibi geliyor anlayamadim
Ay hadi heyecanla beklemedeyizKizlar beraberinde hemogram ve vitamin testlerinide yaptircaktim nete baktim kayit numarasindan hemogram sonucu cikiyor digerleri yok 7296156149 kere girdik baktim yok mecbur yarinkini bekliyorum hastanede 1 saate çıkıyor
Progestanjn yan etkisi galiba vajinada şişmeNasıl yan etki ?
Ayyy hadi gözün aydın sonuna kadar seninle kalır insallah peşine de bizler geliriz insallah ya bu arada taze transfer mi olmustun donduruldumu bir ay embriyonKizlarrr allahimmmmm nasil tarifsiz bi duyguymus buuuuuu cildiriyorum resmen ter icinde kaldimmmmm inanamiyorummmm 90.4 cikmisss
Tazeydi ilk denemeAyyy hadi gözün aydın sonuna kadar seninle kalır insallah peşine de bizler geliriz insallah ya bu arada taze transfer mi olmustun donduruldumu bir ay embriyon
Benim de ilk olcak bakalım artıkTazeydi ilk deneme
Rabbim isteyen herkese vrsin insallah bu aksilik çıkmadan yukseldigini de gorurum insallah allahima sonsuz sukurler olsunBenim de ilk olcak bakalım artık
Prednol 4 mg bende transferden 3 hafta önce başladım ve transferin 3. Günü bugün devam ediyorum recetede sürekli yazıyor gece alıyorum uyumadan önce bende yan etki yapmadı.Kızlar bişi sorucam doktor bana prednol yazmış . Kortizon ilacı sadece 4 gün içilecekmiş transfere kadar . Aranızda hiç kullanan oldu mu bunu niçin veriyorlar ?
Amin insallahRabbim isteyen herkese vrsin insallah bu aksilik çıkmadan yukseldigini de gorurum insallah allahima sonsuz sukurler olsun
Şükürler olsun inşallah kalbinin attığı haberlerini doğma sevincini de okuruz, hemen bize dua et hep et hamilelerin duası tutar.Kizlarrr allahimmmmm nasil tarifsiz bi duyguymus buuuuuu cildiriyorum resmen ter icinde kaldimmmmm inanamiyorummmm 90.4 cikmisss
Ne güzel. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Bizlerde peş peşe yazarız böyle mutlu haberler buraya inşallah.Kizlarrr allahimmmmm nasil tarifsiz bi duyguymus buuuuuu cildiriyorum resmen ter icinde kaldimmmmm inanamiyorummmm 90.4 cikmisss
Yaaa maşallah Allah ım kalp atışını duymayıda.nasip etsin çok sevindimmm dua et bize bol bol :)Hepiniz duamdasiniz rabbim gonlunze gore versn
Beni iki güne bir çağırdı doktorum.Kızlar tüp bebek sürecinde yumurta takibi için doktor kaç defa çağırıyor?şehir dışında yaptıracağım ve çalışıyorum da kafama takıldı.
kişiden kişiye değişiyor beni 2 günde bir çağırıyor ve sürecim öyle uzadı ki sonsuza dek sürecek gibi. Ama 3 kez bakıp opuya alınan da var.Kızlar tüp bebek sürecinde yumurta takibi için doktor kaç defa çağırıyor?şehir dışında yaptıracağım ve çalışıyorum da kafama takıldı.
Sen grubumuzun ilk hamişisin inşallah katlanarak artar bugun 10. Günün mü? Senin ardından sırayla hepimiz müjde veririz inşRabbim isteyen herkese vrsin insallah bu aksilik çıkmadan yukseldigini de gorurum insallah allahima sonsuz sukurler olsun
Anestezi nasıldı anlatır misinizÇıktım kızlar 12 yumurta çıkmış nasıl iyi mi sizce