- 23 Mart 2017
- 2.469
- 3.753
- Konu Sahibi kuzununannesi
çok teşekkür ederim insallah hepimiz icinUmudunu yitirme canım inşallah artar tedavin devam eder dualarım seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim insallah hepimiz icinUmudunu yitirme canım inşallah artar tedavin devam eder dualarım seninle
Aşılama yapmak sonuç vermez direk.tüp dedi.hayırlısı.olsun inşallah olur tutarda hemen :)Canim 3 yili doldurman gerekiyo evlilikte eger yumurtalik rezeevinde azalma varsa asilama ya gerek kalmadan raporun cikabilir ama yoksa 3 defa asilama istiolar oncesinde
Maşallahh inşallah hepsi döllenir herşey olumlu devam ederKızlar opudan çıktım uyumak istiyorum ama uyutmuyorlar uyumayayım diye eşim telefonu verdi elime bende sizi bilgilendıreyim dedim. Çok iyi geçti dediler yaklaşık 40 dk sürdü 9 tane aldık dediler inş herşey yolundadır
Hayirlisi olur ins hepimiz icinAşılama yapmak sonuç vermez direk.tüp dedi.hayırlısı.olsun inşallah olur tutarda hemen :)
Gecmis olsun canim ins butun yumurtalarin dollenir benim de cuma toplama var ins iyi gecer benim deKızlar opudan çıktım uyumak istiyorum ama uyutmuyorlar uyumayayım diye eşim telefonu verdi elime bende sizi bilgilendıreyim dedim. Çok iyi geçti dediler yaklaşık 40 dk sürdü 9 tane aldık dediler inş herşey yolundadır
Canim benim bugun son kez e2 bakildi 1185 cikti snn kac cikmisti son tahlilde toplamadan once?Kızlar opudan çıktım uyumak istiyorum ama uyutmuyorlar uyumayayım diye eşim telefonu verdi elime bende sizi bilgilendıreyim dedim. Çok iyi geçti dediler yaklaşık 40 dk sürdü 9 tane aldık dediler inş herşey yolundadır
Normal canım endişe etme. Benim de 31 yumurtam toplandi mide bulantısı kusma gaz ağrı acı kabizlik hepsini yaşadım 2 haftada anca kendime geldim korkmaArkadaslar yumurta toplamadan beri gecmek bilmeyen bir agrim var batmalar oluyor hareket ettikle sanci giriyor ozellikle sol karin ve kasik kismimda bu olusuyor parol icsemde faydasini gormuyorum bazen de midem bulaniyor daha transfer olmadan bunlari yasiyor olmak cok sacma ama bu agrilar beni mahvetti geçecek sanmistim ama hala ayni devam ediyor sizlerde de boyle bsy yasayan var mi cok aci cekiyorum
Bana tedavim boyunca hiç e2 bakılmadı doktoruma sordum ben gerekli görmüyorum sadece çok yumurtası olanlara bakıyorum oda ohss riskine karşı dediCanim benim bugun son kez e2 bakildi 1185 cikti snn kac cikmisti son tahlilde toplamadan once?
Anladim cnmBana tedavim boyunca hiç e2 bakılmadı doktoruma sordum ben gerekli görmüyorum sadece çok yumurtası olanlara bakıyorum oda ohss riskine karşı dedi
o igneden bende cok kullqndim cnm evde vurdurursam cok agriyodu saglik ocagina gidersem yurudugum icin dagiliyordu sanirim agri olmuyodu.Kızlar ben şimdiden (opu sonrası ,transfer öncesi) bir sürü ilaç ve iğneye başladım. Özellikle progeston iğne kalçadan vuruluyor ve sonradan çok ağrı yapıyor. Var mı bu iğneyi kullanan
Merhaba . Özel dr. Alsancakda. Salim beySen nerde yaptırıyosun tüp bebeği bahar_kadxixr
Ya arkadaşım ben mahfolmuş durumdayım dün vurulmama rağmen hala üstüne basamıyorum kalçam çok kötü. Ben de evde vurdurmadım vururken hiç canım yanmadı. Ve 15 gün ben bu iğneyi gün aşırı kullanıcam. Napcam ben bilmiyorum yao igneden bende cok kullqndim cnm evde vurdurursam cok agriyodu saglik ocagina gidersem yurudugum icin dagiliyordu sanirim agri olmuyodu.
Herşey gönlünce olsun canım ben de yarın transfer olcam inşallahArkadaslar tek tek yazamadim kusura bakmayin durumu ozetleyim acildeki kadin dogum doktoru ohss teshisi koydu ama baslangic seviyesi agri kesici yapip dinlensen atlatirsin dedi ve kan tahlili istedi ben kendi doktorum gelmeden ilac almak istemiyorum onu beklicem ve sonuclari ona gostercem dedim doktorum gelir gelmez muayeneye aldi korkma ohss degilsin ağrı ve aci esigin biraz dusuk olmali stres yapma dedi yarinki transferi ertelemedi tekrar gel bakicam durumuna gore karar vericem dedi parol fayda etmedigi icin buscopan diye sanci kesici bi ilac yazdi sonra embriyolog ile gorustum durumu anlattim suan 3 tane cok iyi kalitede varmış eger 1e duserse sayi kendini kotu hissediyorsan 1 ay bekleyelim ancak yarinki sayi degismezse ya da 2 olursa yapalim donmus da sansimiz daha da yuksek dedi simdi evimdeyim ilaci aldım ve daha iyiyim hepinizden allah razi olsun benim icim dua edin yarin bi aksilik cikmasin cektigim acılara degsin
Yanlış bilgilendirme olmasın ben aşılama gerekmeden rapor çıkardım. Her durumda aşılama şartı aranmıyor. Erkekde sperm sayısı 5 milyonun altındaysa mesela aşılama evlilik süresi vs gibi şart aranmıyor. (Benim öyle)Aşılama yapmak sonuç vermez direk.tüp dedi.hayırlısı.olsun inşallah olur tutarda hemen :)
Senin durumun nasil agrin sizin var mi nasıl gecmisti opunHerşey gönlünce olsun canım ben de yarın transfer olcam inşallah
Arkadaşım zamanla alışıyor benimde çok kötü oldu ama sana tavsiyem evde birine yaptır ve o kadar yavaş vursunki o zaman çok ağrısı olmuyor sonraYa arkadaşım ben mahfolmuş durumdayım dün vurulmama rağmen hala üstüne basamıyorum kalçam çok kötü. Ben de evde vurdurmadım vururken hiç canım yanmadı. Ve 15 gün ben bu iğneyi gün aşırı kullanıcam. Napcam ben bilmiyorum ya
Hayır çalışman engel değil tam tersi eşinin ya da senin belli bir sigorta günün olması gerekiyorÇikolata kisti olup rapor alan varmı, bide çalışmam rapora engelmi, 2.5 yıldırda evliyim acaba rapon çıkartırlarmı bana dr tüp bebekten başka şansın yok didi çünkü
Tamam tatlım çok teşekkürler. Bidahakine yavaş vurdurtayım o zamanArkadaşım zamanla alışıyor benimde çok kötü oldu ama sana tavsiyem evde birine yaptır ve o kadar yavaş vursunki o zaman çok ağrısı olmuyor sonra