- Konu Sahibi kuzununannesi
Vuruncada biraz bekle sonra yürü insaAllah o kadar etkisini gormiceksin bende 6.igneden sonra çözdüm ondan öncesi çok kotuydumTamam tatlım çok teşekkürler. Bidahakine yavaş vurdurtayım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuruncada biraz bekle sonra yürü insaAllah o kadar etkisini gormiceksin bende 6.igneden sonra çözdüm ondan öncesi çok kotuydumTamam tatlım çok teşekkürler. Bidahakine yavaş vurdurtayım o zaman
Beklemediğim kadar kolay geçti ve hiç denecek kadar az ağrım oldu. Ayrıca uyumadım da hafif anestezi verdiler. 5 döllenmiş yumurtam var şu an bakalımSenin durumun nasil agrin sizin var mi nasıl gecmisti opun
Canımm hayırlı olsun. İnşallah hepsi döllenir. Hadi bakalım zorlu bekleyiş başlıyor.Kızlar opudan çıktım uyumak istiyorum ama uyutmuyorlar uyumayayım diye eşim telefonu verdi elime bende sizi bilgilendıreyim dedim. Çok iyi geçti dediler yaklaşık 40 dk sürdü 9 tane aldık dediler inş herşey yolundadır
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınBen her gun vurunuyodum canim. Evet malesef biraz zorluyor. Hatta ne tarafa yatsam agri diger tarafa yayiliyodu. Biraz sabir hersey minnoslar icin. Cok yagli bi igne ve cabuk dagilmiyo. Allahim yardimcimiz olsun
Amin canimm. Bende bi baslayabilseydim zaman gecmiyorAllah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Off ya ben niye boyleysem hakkımızda hayirlisi olur insBeklemediğim kadar kolay geçti ve hiç denecek kadar az ağrım oldu. Ayrıca uyumadım da hafif anestezi verdiler. 5 döllenmiş yumurtam var şu an bakalım
Endişelenme herkesin bünyesi aynı değil. Ağrılı geçen de çok var. Sonuç iyi olsun yeterkiOff ya ben niye boyleysem hakkımızda hayirlisi olur ins
Sabret canım. Bu zamanını da iyi değerlendir. Güzel beslen. Akdeniz diyeti diye birşey var o şekilde beslenmek tğp bebekte %40şansı artırıyormuş. Bol c vitamini avakado ananas kivi..Amin canimm. Bende bi baslayabilseydim zaman gecmiyor
Ben de 2buck yillik evliyim 3aşılama var ama bana cikarmadilar ozelde mi devlette mi tedavi goruyosnz birde yasnz kaçtıBenim de raporum çıktı 2bucuk yıl evlilik ve yek aşılamam var. Benim sorunum da bu şartları kaldırıyormuş. Yarın insallah 1 yumurta bile olsa görurler
yaş 25 üniversite hastanesi devlet. Bende över rezerv bozukluğu var tüp bebekte bile umutsuzmusum şuan 1 yumurta görebilmek için dua ediyorumBen de 2buck yillik evliyim 3aşılama var ama bana cikarmadilar ozelde mi devlette mi tedavi goruyosnz birde yasnz kaçtı
Allah yardımcın olsun canım üzüldüm ya inşallahhh bitane değil 5 tane bulursun yumurtayaş 25 üniversite hastanesi devlet. Bende över rezerv bozukluğu var tüp bebekte bile umutsuzmusum şuan 1 yumurta görebilmek için dua ediyorum
İnşallah ama anlayamıyorum konduramıyorum bilmiyorum yarın insallah güzel haber alirimAllah yardımcın olsun canım üzüldüm ya inşallahhh bitane değil 5 tane bulursun yumurta
İnşAllah canım alırsın yanlız kafanı rahat tut buda çok önemli Allah duası üzerine olsun canım Allah izniyle güzel sonuçlar alırsınİnşallah ama anlayamıyorum konduramıyorum bilmiyorum yarın insallah güzel haber alirim
İnşallah benim çıkar ama sekreter çok olumsuzdu fsh ın iyi falan dedi ama benim fsh 13.5 lardan yeni 7.5 lara indi bütün hormonlarımı alt üst etmişti bu çikolata kisti inşallah raporumda çıkarBenim de raporum çıktı 2bucuk yıl evlilik ve yek aşılamam var. Benim sorunum da bu şartları kaldırıyormuş. Yarın insallah 1 yumurta bile olsa görurler
İnşallah olur canım inşallah kunfeyekün..tesbih et dilineİnşallah benim çıkar ama sekreter çok olumsuzdu fsh ın iyi falan dedi ama benim fsh 13.5 lardan yeni 7.5 lara indi bütün hormonlarımı alt üst etmişti bu çikolata kisti inşallah raporumda çıkar
Devlette görüyorum tedavi 30 yaşındayımBen de 2buck yillik evliyim 3aşılama var ama bana cikarmadilar ozelde mi devlette mi tedavi goruyosnz birde yasnz kaçtı
Allah yardimcin olsun rabbim hayirlisi nasip etsinyaş 25 üniversite hastanesi devlet. Bende över rezerv bozukluğu var tüp bebekte bile umutsuzmusum şuan 1 yumurta görebilmek için dua ediyorum
Inşallah çıkar ama şöyle de düşün rapor çıkmayacak kadar iyi olman en iyisi değil mi? Ilk denemede tutma ihtimali yuksek. Bende oyle degilİnşallah benim çıkar ama sekreter çok olumsuzdu fsh ın iyi falan dedi ama benim fsh 13.5 lardan yeni 7.5 lara indi bütün hormonlarımı alt üst etmişti bu çikolata kisti inşallah raporumda çıkar