- Konu Sahibi kuzununannesi
Hım anladimTransfere kadar kabız olmamak için o. Bugün ben de transfer bekleyen bir hanımdan duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hım anladimTransfere kadar kabız olmamak için o. Bugün ben de transfer bekleyen bir hanımdan duydum
Hadi hayırlısı olsun en zor süreçtesin Allah yardımcın olsun benimde yarın 09.30 da opu varSlm arkadaşlar bende bugun trasfer oldum hakkımızda hayırlısın olsun inşallahhh herkesin
Yapılan işlemden dolayı normal aslında anastezili bir işlem oldu bulantı bu yüzden ayrıca şimdiden hamilelik hormonları alıyorsun yine de fazlalaşırsa doktoruna danışArkadaslar yumurta toplamadan beri gecmek bilmeyen bir agrim var batmalar oluyor hareket ettikle sanci giriyor ozellikle sol karin ve kasik kismimda bu olusuyor parol icsemde faydasini gormuyorum bazen de midem bulaniyor daha transfer olmadan bunlari yasiyor olmak cok sacma ama bu agrilar beni mahvetti geçecek sanmistim ama hala ayni devam ediyor sizlerde de boyle bsy yasayan var mi cok aci cekiyorum
Seninde Allah yardımcın olsun canım:)Hadi hayırlısı olsun en zor süreçtesin Allah yardımcın olsun benimde yarın 09.30 da opu var
Anladim canim hayirlisi olur insDaha dün başladım bir sıkıntı olmadı evet tek doz 300
Sagol canim dsstegin icin biraz korku biraz heyecan var iste:) seninde tedavin hayirli olsun kaliteli embriyolarin olur ins canimSlm canim bnde gonal f 300 unite kullandim suan 7.gundeyim herhalde yakinda toplama islemim olck.ignelerden hic korkma cok kolay alisinca bn hic bi sikinti yasamadim.basta cok korkuttular bni morariyo fln die ama olmadi bisey cok sukur.
Hayirlisi olsun canimMerhaba kızlar. Beni de aradılar hastaneden 5 yumurta döllenmiş. Perşembe günü transfer var inşallah
Bence doktora danış hiç opudan bu kadar rahatsız birini gormemistimArkadaslar yumurta toplamadan beri gecmek bilmeyen bir agrim var batmalar oluyor hareket ettikle sanci giriyor ozellikle sol karin ve kasik kismimda bu olusuyor parol icsemde faydasini gormuyorum bazen de midem bulaniyor daha transfer olmadan bunlari yasiyor olmak cok sacma ama bu agrilar beni mahvetti geçecek sanmistim ama hala ayni devam ediyor sizlerde de boyle bsy yasayan var mi cok aci cekiyorum
Canimdan can gidiyor suan cogalalim derken eksilmekten korkuyorum doktorum gelince hersey daha netleşecekBence doktora danış hiç opudan bu kadar rahatsız birini gormemistim
İnşallah bir şey yoktur insallah ağrı eşigindendir. Ama birşey varsa da hemen öğrenmek önemliCanimdan can gidiyor suan cogalalim derken eksilmekten korkuyorum doktorum gelince hersey daha netleşecek
Acaba ohss falan olabilir mi ohss belirtileri gibi doktoruna danış cnmCanimdan can gidiyor suan cogalalim derken eksilmekten korkuyorum doktorum gelince hersey daha netleşecek
Umudunu yitirme canım inşallah artar tedavin devam eder dualarım seninle5 gün önce gördüğü 2 folikülü görmedi diğer tarafta 1 tane gördü o da gelişmemiş. e2 yükselmemişse tedavini iptal ederim dedi. e2 de 25ten 90 a çıkmış hani daha çok çıkması lazimmis yine de iğneler verip tedaviyi devam ettirdi aldım raporu gittim eczaneye. Neler olacak bilmiyorum.
Canim 3 yili doldurman gerekiyo evlilikte eger yumurtalik rezeevinde azalma varsa asilama ya gerek kalmadan raporun cikabilir ama yoksa 3 defa asilama istiolar oncesindeÇikolata kisti olup rapor alan varmı, bide çalışmam rapora engelmi, 2.5 yıldırda evliyim acaba rapon çıkartırlarmı bana dr tüp bebekten başka şansın yok didi çünkü
Geçmiş olsun canım inşallahhh güzel haber alırsın bundan sonraKızlar opudan çıktım uyumak istiyorum ama uyutmuyorlar uyumayayım diye eşim telefonu verdi elime bende sizi bilgilendıreyim dedim. Çok iyi geçti dediler yaklaşık 40 dk sürdü 9 tane aldık dediler inş herşey yolundadır
Geçmiş olsun inşallah herşey güzel olur senin için hayırlısıylaKızlar opudan çıktım uyumak istiyorum ama uyutmuyorlar uyumayayım diye eşim telefonu verdi elime bende sizi bilgilendıreyim dedim. Çok iyi geçti dediler yaklaşık 40 dk sürdü 9 tane aldık dediler inş herşey yolundadır