• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*2017 yılı Aralık Ayında Tüp bebeğe başlayacaklar....*

17. gebemizde aramıza katıldı hepimizin sağlıkla devam etmesi dileğiyle inşallah. diğer haber bekleyen tedavi aşamasında olan arkadaşlarımızın da bu listeye katılması dileğiyle mutlu haber alan anne adaylarımızı 1. sayfada yazıyorum
merhaba ,
sizi okudukça umut oluyor bize de çoğru kişinin olumlu oldu heralde.:)

Benim 4 ocak transfer 16 ocak test sizlerin ne zamansa yazıp bekleyelim mi kızlar atraksiyon olur bizede heycan yaparız :rapci:

17 Ocak test tarihim doktorum 8. gün istedi iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum 5. gün embriyosu olduğu için sanırım

Benim transfer 9 ocak test tarihi 22 ocak.Ama nedense benim doktorum baya bi geç yazmış test tarihini.Benimde 5.gün embriyosu

Benim transfer 9 ocak test tarihi 22 ocak.Ama nedense benim doktorum baya bi geç yazmış test tarihini.Benimde 5.gün embriyosu
13. gün sanırım test günün. Genelde 12. gün yapılıyor. Pozitif çıksın da Allah'ın izniyle bir gün geç olsun canım. Canını sıkma hiç.

Doktor tembih etti bana dayanamayip erken yapiyorlar muhakkak gununu bekle dedi :) ama dayanamayabilirim sanirim , guvenmiyorum kendime:KK33:
Valla hiç oyle bişey denmedi bana ki dense bile bende o cesaret yok malesef

13. gün sanırım test günün. Genelde 12. gün yapılıyor. Pozitif çıksın da Allah'ın izniyle bir gün geç olsun canım. Canını sıkma hiç.
Heralde 22.gün pazar oluyo diye 22 ocak pazartesi olduğu için demiş olabilirler

Back