- Konu Sahibi kuzununannesi
- #2.401
Canim sayi degil onemli olan kalitesiKizlar bugun opu mu oldum.kontrollerde 12 yumurtam gorunuyordu ama 6 tane toplandi biraz canim sikildi. Kotumu sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sayi degil onemli olan kalitesiKizlar bugun opu mu oldum.kontrollerde 12 yumurtam gorunuyordu ama 6 tane toplandi biraz canim sikildi. Kotumu sizce
Hic canini sikma canim benim de birsuru gozukuyordu 5 tane toplandi .. ki bende sorun olmadigi haldeKizlar bugun opu mu oldum.kontrollerde 12 yumurtam gorunuyordu ama 6 tane toplandi biraz canim sikildi. Kotumu sizce
Ben keseyi gördükten sonra doktor kullanmayı bırak dediKızlar estrofem'ı kullanmaya devam ediyorsunuz dimi gebeliği öğrendikten sonra yani?
Anladım canım saol.Benimde kafama takıldi sizlere sorayım dedim.Ben keseyi gördükten sonra doktor kullanmayı bırak dedi
Haklisin canim aslinda ama ne biliyim ins hayirlisi olur bakalimCanim sayi degil onemli olan kalitesi
Aynen canim bendede bi sorun gorunmuyor ama bilemedim iste.peki hepsi dollenmismiydi senin nasildi kusura bakama takip ediyrm ama unuttuyrm tekrar soruyrmHic canini sikma canim benim de birsuru gozukuyordu 5 tane toplandi .. ki bende sorun olmadigi halde
5 tane yumurtanin hepsi olgundu canim 3 u dollendi 3.gun embriyosu transferim oldu hatta dondurduk kalani o yuzden hic sıkma canınıAynen canim bendede bi sorun gorunmuyor ama bilemedim iste.peki hepsi dollenmismiydi senin nasildi kusura bakama takip ediyrm ama unuttuyrm tekrar soruyrm
Ne guzel canim ya moral oldun bana.dua edin banada ins kaliteli olur heyecan var.bide bisey sorucam transferi anestezilimi yoksa anestesisizmi oldun5 tane yumurtanin hepsi olgundu canim 3 u dollendi 3.gun embriyosu transferim oldu hatta dondurduk kalani o yuzden hic sıkma canını
transferde anesteziye gerek yok canim cok kisa suruyor ve cook basit hic acimiyor ve bana kalirsa coook heyecanliiNe guzel canim ya moral oldun bana.dua edin banada ins kaliteli olur heyecan var.bide bisey sorucam transferi anestezilimi yoksa anestesisizmi oldun
Canim senin bu pozitifligine hayranım.Yalniz bugün bizim topiğe pozitif mesajlarını yazmadın..5 tane yumurtanin hepsi olgundu canim 3 u dollendi 3.gun embriyosu transferim oldu hatta dondurduk kalani o yuzden hic sıkma canını
Ya canim benim spekulum korkum var. Sirf onun icin anestesi istiyordum.bugun hemsirede dedi hic gerek yok bosuna anestezi almayin diye kararsiz kaldim acikcasi ide stres cok yapiyrm ondan yanitransferde anesteziye gerek yok canim cok kisa suruyor ve cook basit hic acimiyor ve bana kalirsa coook heyecanlii
Bugün de topicte aktiftim canim askolsun Ama papatya arkadasa üzüldüm biraz açıkçası ..Canim senin bu pozitifligine hayranım.Yalniz bugün bizim topiğe pozitif mesajlarını yazmadın..
Canim korkucak bişey yok.Acı falan olucak bi durum yok ki.Aşılama falan olduysan aynen ondaki mantık gibi.Transfer ne zaman seninYa canim benim spekulum korkum var. Sirf onun icin anestesi istiyordum.bugun hemsirede dedi hic gerek yok bosuna anestezi almayin diye kararsiz kaldim acikcasi ide stres cok yapiyrm ondan yani
Hic stres olma bak gercekten 5 dk lik olay zaten doktor gosteriyor sana bebisi koydugu yeri cok heyecanli ve mutluluk vericiiYa canim benim spekulum korkum var. Sirf onun icin anestesi istiyordum.bugun hemsirede dedi hic gerek yok bosuna anestezi almayin diye kararsiz kaldim acikcasi ide stres cok yapiyrm ondan yani
Aynen canım bende.Içim cız etti resmen.Bende onun yaşında o şekilde bebegimi kaybetmiştim.Kusmuyorum falan dediginde şüphelenmiştim.Bende ki hamilelikte o sekildeydi mide bulantısı vardı ama kusma yoktu.Bi bakıma kusma bebegin saglıklı olduğuna işaretBugün de topicte aktiftim canim askolsun Ama papatya arkadasa üzüldüm biraz açıkçası ..
Hic bilmiyorum ki daha o evreleri Allah gebelik belirtilerini yasadigimiz gunleri saglikli bebisleri kucagimiza alip kokladigimiz zamanlari tez vakitte gostersin insaAllah cumlemizeeAynen canım bende.Içim cız etti resmen.Bende onun yaşında o şekilde bebegimi kaybetmiştim.Kusmuyorum falan dediginde şüphelenmiştim.Bende ki hamilelikte o sekildeydi mide bulantısı vardı ama kusma yoktu.Bi bakıma kusma bebegin saglıklı olduğuna işaret