- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #2.441
Ins. Canim pozitifi gorursun2. Günü bitirdik yarın 3 erken daha ama olsun pozitif olalım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins. Canim pozitifi gorursun2. Günü bitirdik yarın 3 erken daha ama olsun pozitif olalım:)
canım çok teşekkür ederim Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşAllahCanim allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin:)
Benimki 16 ocak :)Kızlar 18 ocak test tarihim benimle beraber yapacak olan varmı
Buradan okuduklarima gore gayet iyii normalde 2 kat artis diyorlarKızlar 9. Gün kan testi 71 di bugün 11. Gün 161 . Nasıl artış ?
Ben 17 ocakKızlar 18 ocak test tarihim benimle beraber yapacak olan varmı
Bu değere göre iki katından fazla ya bu sıkıntı olur mu acabaBuradan okuduklarima gore gayet iyii normalde 2 kat artis diyorlar
Güzel artmış kaç embriyoydu ikizde olabilirKizlar transferimin 8.gunu 119.35 bugun transferin 10. Gunu sonuc 313 cikti
Inşallah pozitif sonuç alırsın canım benim hep beraber beklemedeyizSelam kızlar. Hamişleri tebrik ediyorum benim gibi bekleyenlere de sabır ve mutlu sonuç diliyorum benim de transferim 3 ocakta oldu. Test günüm 15 ocak daha 4.günüm bugün. 5.gün 2.kalite 1 adet blast embriyo transfer edildi.
5. Gün benim cnmYaaa maşallah sonuçlara bak süper kızlar sizin 3.ğün embriyosumu 5.günmü 9.gün ve 8.günde test yapmışsınız ya :)
Canim tek embriyo 5.gun embriyosu taze transferGüzel artmış kaç embriyoydu ikizde olabilir
Teşekkür ederim aminInşallah pozitif sonuç alırsın canım benim hep beraber beklemedeyiz
İkiz olabilir mi maşallahKizlar transferimin 8.gunu 119.35 bugun transferin 10. Gunu sonuc 313 cikti