- 2 Aralık 2017
- 74
- 47
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #2.041
aynen ya mideyi de kötü ediyor ama içten ağrım var benim şimdilikBen hala anesteziyi atamadım 2 gündür midem agriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ya mideyi de kötü ediyor ama içten ağrım var benim şimdilikBen hala anesteziyi atamadım 2 gündür midem agriyor
Parolla ayakta duruyorum desem yeridiraynen ya mideyi de kötü ediyor ama içten ağrım var benim şimdilik
Ne zaman oldun opu transfer hemen olacakmıParolla ayakta duruyorum desem yeridir
Cumartesi oldum opu aynı anda ameliyat edip rahimdeki perdeyi de aldılar. Zor oldu benim ki oyuzdenNe zaman oldun opu transfer hemen olacakmı
Çok iyi kalitesi 1.kalite ve hiç fragmantasyon yok transferin oldu mu kaçıncı gün transfer edildiKızlar benim embriyonun açıklama kısmında bazı bilgiler yaşıyor ne anlama geldiğini anlamadım.anlayanlar beni aydınlatabilir mı?
Grade, 1
Fragmantasyon % 0
Simétri 1
MPN 0
26-27 hr erken cl,0
Transfer mart ayında allah kısmet ederseCumartesi oldum opu aynı anda ameliyat edip rahimdeki perdeyi de aldılar. Zor oldu benim ki oyuzden
18-22 arasındaydıKizlar yumurta buyuklukleriniz hangi civardaydi toplandiginda
Mart ayında transfer edecekler umarım tutarÇok iyi kalitesi 1.kalite ve hiç fragmantasyon yok transferin oldu mu kaçıncı gün transfer edildi
Maşallah değerine erken tutma olupkızlar hepinize merhaba. benimde ayın 20 sinde 1 tane 3. gün embriyosu transferim olmuştu. test günüm bugündü ama ben dayanamayıp dün test yaptırdım ve değerim 1156 çıktı..... İnanın sevinsemmi korksam mı bilemedim fazla yüksek gibi geldi. Değerim 1150 ve kasıklarımda çok şiddetli kanlık batmalar oluyor arada. Bunu yaşayan varmı aranızda yani bu batmaları?
Hadi hayırlısı o zamanTransfer mart ayında allah kısmet ederse
kizlar konuyla alakasiz biliyorum ama bir sey soracagim karinkoca yanyana yasin okuyabilir mi acaba ? Ben bu gece esimle beraber okumak istedim caiz midir ??
18-22 arasındaydı
evet:)) teşekkürler canimYan yana oturarak mi diyorsunuz. Eger oyleyse tabii ki de okuyabilirsiniz :)
Benimki yavaş ama istikrarlı büyümüştü doktor ilk kontrolde Pazartesi toplarız demişti ama yumurtalar tahmininden biraz geç olunca çarşambaya kaldı önemli değil erken yada geç olması sağlıkla alınsın yeterkiCumartesi gunu 11-13 arasi demisti dr. Yarin kontrolum var 16-18 olmus olabilir 3 gunde. Surec uzunlugu geriyor beni de, erken buyuduyse erken olur mu acaba butun islemler diye :)
Tabi ki hem daha güzel olur eşinle muhabbetle kuranı kerim okumanızYan yana oturarak mi diyorsunuz. Eger oyleyse tabii ki de okuyabilirsiniz :)
Hımm anladım canım insallah her şeyin güzel sonucunu alırızCumartesi oldum opu aynı anda ameliyat edip rahimdeki perdeyi de aldılar. Zor oldu benim ki oyuzden
Rahmin kendine gelmesi gerekiyormus bu zaman zarfında da rahim filmi istediler bakalım hayırlısı artikHımm anladım canım insallah her şeyin güzel sonucunu alırız
Bu arada Mart’a kadar neden uzun o kadar