- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #2.021
yorumlari gormeden önce yaptirdim valla insallah bir sıkıntı teskil etmezBence ağda o bolgey
Bence yapmayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorumlari gormeden önce yaptirdim valla insallah bir sıkıntı teskil etmezBence ağda o bolgey
Bence yapmayin
11:00 de canim Allah izin verirseSanmiyorum. Kacta giriceksin ins
canim dua et bebisin seninle olsun sımsıkı tutunsun olumsuzu dusunme lutfenAz önce merkezi aradım bugün 2.gun ve embriyo 4 hucreli hale gelmiş. 4 hücreliden sonra devamı gelir mı acaba böyle olup da gelişimi durabilir ni sizce ?
Canim 2. Gun bakilmiyor diye biliyorum ben en sahlam bilgiyi 3. Gun alirsinAz önce merkezi aradım bugün 2.gun ve embriyo 4 hucreli hale gelmiş. 4 hücreliden sonra devamı gelir mı acaba böyle olup da gelişimi durabilir ni sizce ?
Bişe olmaz merak etme bende yaptım bugün opum oldu yeni kendime gelebildim valla allah kolaylık versinyorumlari gormeden önce yaptirdim valla insallah bir sıkıntı teskil etmez
Inşallah benim de dualarım sizlerleAlevv8142 İnşallah embriyon sağlıklı bir şekilde gelişir ve sana da tutunur transferin olduğunda. Dualarım seninle. Böyle mucizeleri olanları okudum forumda. Rabbim her şeye kadir.
Bitti mi opu nasıl geçti?11:00 de canim Allah izin verirse
Gerçekten çoo yüksek acaba ikiye falan mı bölündü de o kadar çıktı. İyi düşünelim iyi olsun. Benimde 3. Gündü 10. Gün 75 12. Gün 208 çıktıkızlar hepinize merhaba. benimde ayın 20 sinde 1 tane 3. gün embriyosu transferim olmuştu. test günüm bugündü ama ben dayanamayıp dün test yaptırdım ve değerim 1156 çıktı..... İnanın sevinsemmi korksam mı bilemedim fazla yüksek gibi geldi. Değerim 1150 ve kasıklarımda çok şiddetli kanlık batmalar oluyor arada. Bunu yaşayan varmı aranızda yani bu batmaları?
nasildi canim agri sanci var mi?Bişe olmaz merak etme bende yaptım bugün opum oldu yeni kendime gelebildim valla allah kolaylık versin
kızlar hepinize merhaba. benimde ayın 20 sinde 1 tane 3. gün embriyosu transferim olmuştu. test günüm bugündü ama ben dayanamayıp dün test yaptırdım ve değerim 1156 çıktı..... İnanın sevinsemmi korksam mı bilemedim fazla yüksek gibi geldi. Değerim 1150 ve kasıklarımda çok şiddetli kanlık batmalar oluyor arada. Bunu yaşayan varmı aranızda yani bu batmaları?
yarin olcak canımBitti mi opu nasıl geçti?
Valla fena geçti benimki herkesin farklı olabilir tabi canımnasildi canim agri sanci var mi?
Süper bir değer bence ama sanki ikiz değeri .hayırlı olsun benim test günümde Pers sizleri okudukça hem umutlaniyorum bir yandanda hayal kırıklığı olmasın diye korkuyorumkızlar hepinize merhaba. benimde ayın 20 sinde 1 tane 3. gün embriyosu transferim olmuştu. test günüm bugündü ama ben dayanamayıp dün test yaptırdım ve değerim 1156 çıktı..... İnanın sevinsemmi korksam mı bilemedim fazla yüksek gibi geldi. Değerim 1150 ve kasıklarımda çok şiddetli kanlık batmalar oluyor arada. Bunu yaşayan varmı aranızda yani bu batmaları?
Tek yumurta ikizi bence ayyy hadi inşallahDeğerin bana çok iyi gibi geldi. Hayırlı olsun diyebiliriz bence.
Ben hala anesteziyi atamadım 2 gündür midem agriyorValla fena geçti benimki herkesin farklı olabilir tabi canım
Inşallah sağlıklı kaliteli bol bol yumurta toplarlaryarin olcak canım
insallah canimmInşallah sağlıklı kaliteli bol bol yumurta toplarlar