O zaman ertele canim bir ayTeşekkür ederim
İşte benim aşılama tarihi bayram tatiline denk gelecek o nasıl olacak bilmiyorum
O iğneleri sağlık ocağında yaptırabilir miyim acaba kendim yapamam sanırım
Evet öyle vallaCanım ya üzüldüm bende güya alıştırdm kendimi ama sonucu görünce insan daynamiyor kimsenin ki tutmadi ya bende bugün adet oldum şükür gecikme olmadı
Ah keşke bir mucize olsa da aşılamaya gerek kalmasaO zaman ertele canim bir ay
Bayrama denk gelirse yazık olur dolu ilaç kullanıcaksın
Kendin yaparsın:)
Ben asla yapamam diyordum balık burcuyım bide düşün ama yaptım
Anlamıyorsun ki cok kolay basit birsey
Hergün aynı saatte yapman önemli
Aynen vallaAh keşke bir mucize olsa da aşılamaya gerek kalmasa
Allah kimseyi evlatla sınamasın
Aynen canım yaa kazara heleki korunurken gebe kalanlar benim idolum onlarAynen valla
Aynen olsa mucize diyeceğim
Kimileri için ne kadar kolay su bebek olayı
Bizim için de böyle zor
Aynen canım yaa kazara heleki korunurken gebe kalanlar benim idolum onlar
Olumlu olumsuz hiç bir belirtin yok desem ;( hayırlisiinsallah seninki tutar canım
Ben sinir oluyorum onlara:)Aynen canım yaa kazara heleki korunurken gebe kalanlar benim idolum onlar
Aynen de öyle canım yaaBen sinir oluyorum onlara:)
Bizim olsun diye girmediğimiz pozisyon kalmıyor:)
Canım sen ne zaman test yapacaksınAynen canım yaa kazara heleki korunurken gebe kalanlar benim idolum onlar
canım seninle aynı gün test günümüzKizlar bende bu ay aşılama yaptırdım normalde ayın 17sine denk gelmesi gerekiyor adetimin ama bugun koyu bir akıntı geldi ve kasık ağrım var sanırım tutmadi aşılamam
yarın test günüm ama yapma isteği zerre kadar yok negatif göreceğim diyeCanım sen ne zaman test yapacaksın
Anladım çanım hayırlısı olsun inşallah pozitif çıkar iyi düşün iyi olsunyarın test günüm ama yapma isteği zerre kadar yok negatif göreceğim diye
cumaya kadar adet olmazsam yaparım artık test
herkesin olumsuz çıkıyor canım yaa pek umud kalmıyor açıkçasıAnladım çanım hayırlısı olsun inşallah pozitif çıkar iyi düşün iyi olsun
Yok canım test yapmadım gününü bekliyordum ama adet oldum malesef tutmadicanım seninle aynı gün test günümüz
test yapmadın mı
erken geldi o zaman yumurtan erken mi çatladı acabaYok canım test yapmadım gününü bekliyordum ama adet oldum malesef tutmadiinşaallah seninki tutar cnm
Bilmiyorum ki doktor daha çatlamadı demişti aşılama yaparken ama 3 tane yumurta olmuştu 2 si gelişmiş demişti ama kısmet işte hayırlısı olsun cnm yarın tekrar kontrole gideceğim ikinci aşılama için kararsizimerken geldi o zaman yumurtan erken mi çatladı acaba
benimkide tutacak gibi görünmüyor herkesinki olumsuz
ben bir ay bekleyeceğim eylül adeti ile bir kez daha aşılama deneyeceğimBilmiyorum ki doktor daha çatlamadı demişti aşılama yaparken ama 3 tane yumurta olmuştu 2 si gelişmiş demişti ama kısmet işte hayırlısı olsun cnm yarın tekrar kontrole gideceğim ikinci aşılama için kararsizim
herkesin olumsuz çıkıyor canım yaa pek umud kalmıyor açıkçası
yinede rabbimin mucizeleri büyük inşallah nasip eder sağlıkla hayırlısı ile