Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim bende olumsuza kendimi alıştırdım allahtan ümidini hiç kesme hayırlı zaman gelmemiş demektir ben oğluma korunmayı bıraktıktan 14 ay sonra gebe kalmıştım. biz hemen gebe kalanlardan değiliz malesef bizimde sınavımız bu

inşallah çok yakında rabbim hayırlısı ile nasip eder sanada sen olumlu düşün rabbimden hep dile rabbim böyle güzel dileği ellet nasip edecektir. Bak bu sayede birbirimizi tanıdık ve destek olduk mutlulukla güzel haberleride alacağız inanıyorum

senin ilaç ne kadar uygunmuş ilacın adı ne idi canım.
Ben de alıstrdım diyordum bılıyorsun ama baya etkılendım :KK43:
inşallah öyle olur, hepimiz güzel haberleri alırız.

Hayırlı günler arkadaşlar 2 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yıl önce polikistik over olduğumu öğrendim 3 ay yumurta takibi denedik olmadı daha sonra aşılamaya karar verdik eşimin değerlerinde sayılatı normal ama hareketlilik ve morfolojisi tam değildi nisan 2016 da aşılama denedik nasip olmadı haziran 2017 de arkadaşlarımızın tavsiyesi ve deneyimleriyle bir lokman hekimle tanıştık bize verdiği karışımları haziran 2017 de denedik şu an 5 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin tam 33 ay bebekbekledik Rabbime binlerce şükürler olsun elhamdülillah nasip etti dualarınızıbekliyorum lokman hekimin verdiklerini sizlerle paylaşmak isterim instagram profilimden ulaşabilirsiniz (melek05.08) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en kısa sürede nasip etsin inş

adetim geckti diyosunuz ya kaç gün geçti bide nasıl geçiyo anlamadım aşılama olup geldiğinizden 14 gün içinde adetiniz hmen nasıl gecikti bnm kan verme gnüm adet günüm meslea gecikmiş olmyo
Canım benim normal adet tarihim aşılamanın 9.gününe denk geliyor ama aşılama da ona bakmicakmissin. Yani bat değişebiliyormus. Doktorum sadece bana dedi ki aşılamanın 13.günü test yap. Bende 14.günü yaptım ve negatif cikti. Bugun de adet olacam sanırım siyah renk gibi lekelenmelerim oluyor.

Ben de hast ye hiç vermedim
İlaçlara 300 tl verdim
Aldım simdi sonucu olumsuz benim de
:KK43:
Alıstırdım kendimi demiştim ama arabada baya ağladım sonucu alınca
Sanırım hiç anneliği tadamayacagım:KK43:((
Canımmm :KK43: cok üzüldüm belki seninki tutmuştur diyordum. Bende kahroldum çok uuldum ama ne yapalım :KK43: zamanı daha gelmemiş demekki :KK43:

Canımmm :KK43: cok üzüldüm belki seninki tutmuştur diyordum. Bende kahroldum çok uuldum ama ne yapalım :KK43: zamanı daha gelmemiş demekki :KK43:
Valla bennde üzüldüm
Kendimi alıstırsam da olumsuza
Arabama binince baya ağladım:KK43:
Dr sonucun negatif deyince yüzüme kendimi cok kotu hissettim

Valla bennde üzüldüm
Kendimi alıstırsam da olumsuza
Arabama binince baya ağladım:KK43:
Dr sonucun negatif deyince yüzüme kendimi cok kotu hissettim
Seni çok iyi anılıyorum :KK43: bende hep olumsuzdum ama yine de ya pozitifse diye de küçücük bir umut vardı. Eşime güzel haberler vermeyi çok isterdim. O da çok yoruldu bu süreçte :KK43: Allahım bizlere saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ama son zamanlara dogru nefsimle çok mücadele içindeyim bilmiyorum :KK43: Rabbim sabır versin

Seni çok iyi anılıyorum :KK43: bende hep olumsuzdum ama yine de ya pozitifse diye de küçücük bir umut vardı. Eşime güzel haberler vermeyi çok isterdim. O da çok yoruldu bu süreçte :KK43: Allahım bizlere saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ama son zamanlara dogru nefsimle çok mücadele içindeyim bilmiyorum :KK43: Rabbim sabır versin
Benim eşim pek belli
Etmiyor
Bu konu üzerine cok konusmuyor
Amin insallah

Merhaba
Aşılama tam olarak kaçıncı gün yapılıyor
Adetin ikinci günü çağırdı doktor nasıl muayene edecek vajinal mi yoksa karından mı

Merhaba
Aşılama tam olarak kaçıncı gün yapılıyor
Adetin ikinci günü çağırdı doktor nasıl muayene edecek vajinal mi yoksa karından mı
Vajinal edecek
Aşılama olmadan bir kere daha bakacak alttan
Adetin ikinci günü iğne baslayacak
Bir hafta göbekten iğne vuracaksın kendine
Sonra bir gün ara verip göbek ya da koldan catlatma iğnesi yapacaksın kendine
36 saat snr da aşılaman yapılacak canım

Vajinal edecek
Aşılama olmadan bir kere daha bakacak alttan
Adetin ikinci günü iğne baslayacak
Bir hafta göbekten iğne vuracaksın kendine
Sonra bir gün ara verip göbek ya da koldan catlatma iğnesi yapacaksın kendine
36 saat snr da aşılaman yapılacak canım
Teşekkür ederim
İşte benim aşılama tarihi bayram tatiline denk gelecek o nasıl olacak bilmiyorum
O iğneleri sağlık ocağında yaptırabilir miyim acaba kendim yapamam sanırım

Ben de hast ye hiç vermedim
İlaçlara 300 tl verdim
Aldım simdi sonucu olumsuz benim de
:KK43:
Alıstırdım kendimi demiştim ama arabada baya ağladım sonucu alınca
Sanırım hiç anneliği tadamayacagım:KK43:((
Canım ya üzüldüm bende güya alıştırdm kendimi ama sonucu görünce insan daynamiyor kimsenin ki tutmadi ya bende bugün adet oldum şükür gecikme olmadı

X