- 26 Aralık 2016
- 274
- 144
- 33
Uzak da değiliz fazla :)tekirdağ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzak da değiliz fazla :)tekirdağ
Ben de alıstrdım diyordum bılıyorsun ama baya etkılendımcanım benim bende olumsuza kendimi alıştırdım allahtan ümidini hiç kesme hayırlı zaman gelmemiş demektir ben oğluma korunmayı bıraktıktan 14 ay sonra gebe kalmıştım. biz hemen gebe kalanlardan değiliz malesef bizimde sınavımız bu
inşallah çok yakında rabbim hayırlısı ile nasip eder sanada sen olumlu düşün rabbimden hep dile rabbim böyle güzel dileği ellet nasip edecektir. Bak bu sayede birbirimizi tanıdık ve destek olduk mutlulukla güzel haberleride alacağız inanıyorum
senin ilaç ne kadar uygunmuş ilacın adı ne idi canım.
Canim siz aşılamayı iğne ile mi oldunuz yoksa ilk hapla mi olduhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...en-bebekler-icin-bi-aradayiz.1017968/page-282
canım burda gebe kalmayı birlikte beklediğimiz bur grubumuz var sende katıl istersen aramızdan hamişler çıktı onlarda yazıyor beklerim
Canimmordamisinhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...en-bebekler-icin-bi-aradayiz.1017968/page-282
canım burda gebe kalmayı birlikte beklediğimiz bur grubumuz var sende katıl istersen aramızdan hamişler çıktı onlarda yazıyor beklerim
GANOL F İLE OLDU CANIMCanim siz aşılamayı iğne ile mi oldunuz yoksa ilk hapla mi oldu
EVET ORDAYIMCanimmordamisin
Anladım canım hersey dahil 2 bin istediler ama ilk asilama hapla baslanicakmis yumurta gelişimin de bir sıkıntı Yok diye iğneye gerek duymadı sanırım 2. İğneyle olacakmışGANOL F İLE OLDU CANIM
CANIM SENDE GELSENE O KONUYA ORDA ARKADAŞLAR İLE ORTAM GÜZEL BEKLERİMBen de alıstrdım diyordum bılıyorsun ama baya etkılendım
inşallah öyle olur, hepimiz güzel haberleri alırız.
tamam gelicem :) tesekkurlerCANIM SENDE GELSENE O KONUYA ORDA ARKADAŞLAR İLE ORTAM GÜZEL BEKLERİM
BURDA BAŞLADIĞIMIZ YAZIŞMALAR DEVAM EDER BÖYLECE
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...en-bebekler-icin-bi-aradayiz.1017968/page-282
Canım benim normal adet tarihim aşılamanın 9.gününe denk geliyor ama aşılama da ona bakmicakmissin. Yani bat değişebiliyormus. Doktorum sadece bana dedi ki aşılamanın 13.günü test yap. Bende 14.günü yaptım ve negatif cikti. Bugun de adet olacam sanırım siyah renk gibi lekelenmelerim oluyor.adetim geckti diyosunuz ya kaç gün geçti bide nasıl geçiyo anlamadım aşılama olup geldiğinizden 14 gün içinde adetiniz hmen nasıl gecikti bnm kan verme gnüm adet günüm meslea gecikmiş olmyo
Canımmm cok üzüldüm belki seninki tutmuştur diyordum. Bende kahroldum çok uuldum ama ne yapalım zamanı daha gelmemiş demekkiBen de hast ye hiç vermedim
İlaçlara 300 tl verdim
Aldım simdi sonucu olumsuz benim de
Alıstırdım kendimi demiştim ama arabada baya ağladım sonucu alınca
Sanırım hiç anneliği tadamayacagım((
Valla bennde üzüldümCanımmm cok üzüldüm belki seninki tutmuştur diyordum. Bende kahroldum çok uuldum ama ne yapalım zamanı daha gelmemiş demekki
Seni çok iyi anılıyorum bende hep olumsuzdum ama yine de ya pozitifse diye de küçücük bir umut vardı. Eşime güzel haberler vermeyi çok isterdim. O da çok yoruldu bu süreçte Allahım bizlere saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ama son zamanlara dogru nefsimle çok mücadele içindeyim bilmiyorum Rabbim sabır versinValla bennde üzüldüm
Kendimi alıstırsam da olumsuza
Arabama binince baya ağladım
Dr sonucun negatif deyince yüzüme kendimi cok kotu hissettim
Benim eşim pek belliSeni çok iyi anılıyorum bende hep olumsuzdum ama yine de ya pozitifse diye de küçücük bir umut vardı. Eşime güzel haberler vermeyi çok isterdim. O da çok yoruldu bu süreçte Allahım bizlere saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ama son zamanlara dogru nefsimle çok mücadele içindeyim bilmiyorum Rabbim sabır versin
Vajinal edecekMerhaba
Aşılama tam olarak kaçıncı gün yapılıyor
Adetin ikinci günü çağırdı doktor nasıl muayene edecek vajinal mi yoksa karından mı
Teşekkür ederimVajinal edecek
Aşılama olmadan bir kere daha bakacak alttan
Adetin ikinci günü iğne baslayacak
Bir hafta göbekten iğne vuracaksın kendine
Sonra bir gün ara verip göbek ya da koldan catlatma iğnesi yapacaksın kendine
36 saat snr da aşılaman yapılacak canım
Canım ya üzüldüm bende güya alıştırdm kendimi ama sonucu görünce insan daynamiyor kimsenin ki tutmadi ya bende bugün adet oldum şükür gecikme olmadıBen de hast ye hiç vermedim
İlaçlara 300 tl verdim
Aldım simdi sonucu olumsuz benim de
Alıstırdım kendimi demiştim ama arabada baya ağladım sonucu alınca
Sanırım hiç anneliği tadamayacagım((