Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burayı okuyan arkadaşlar sonra ne olmuş demesinler diye yazıyorum 18. günde kırmızı kart yedim aşılama olmadı malesef

burayı okuyan arkadaşlar sonra ne olmuş demesinler diye yazıyorum 18. günde kırmızı kart yedim aşılama olmadı malesef
Ayy canım bende seninki tutar diye düşünüyordum. Nasip agustos ayı bize uğurlu gelmedi. Her şerde bir hayır vardır. Rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Amin

Kizlar bende 19 ağustos da aşılama oldum çok güzel geçti bu gün 3 günüm inslh güzel.hberlerle dönerim. Allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Asilamasi tutmayan arkadaşlar sonraki planlariniz neler acaba ara mi veriyorsunuz ? Devam mi ? Ist hangi hastane doktor ?
Ben eylül yada ekim gibi asilama düşüyoruz eylül olmayabilir belki çünkü izne gitcez bayramdan hemen sonra eşim bayramda izinli değil bende bayramda adet olcam ekime sarkabilir asilama esimde tüp bebek yapsak mi fln demeye başladı asılama tutma oranı az diye bakalım ozamana kadar karar vercez ins doğal yoldan olur ozamana kadar
Tüp olursa serdar koc Bahçelievler istanbul orasını dusunu yorum bakalım araştırıyorum

Kizlar aşılamadan sonra tup bebek icin ara vermemiz gerekiyor mu yoksa istersek doktor tüp bebeğe direk geçiş yapar mı. ? Ben bu ay ikinci aşilamamı olucam kismetse eğer tutmazsa tüp bebeğe geçmek istiyorum bakalım hayırlısı

Asilamasi tutmayan arkadaşlar sonraki planlariniz neler acaba ara mi veriyorsunuz ? Devam mi ? Ist hangi hastane doktor ?
canım bu ay bir tedavi yapmıyoruz yarına istanbul bahçeci fulyada remzi abalıda randevum var ondan sonra belli olaçak seyir

canım buna dr karar veriyor tüp bebek için. ama benim bildiğim bir sıkıntı yoksa iki ay üst üste aşılama sonrası tüp bebek deneyebiliyorsun

Kızlar lütfen tekrar aşılama denemeden önce eğer sebepsiz infertiliteyse iyi araştırın bizde hicbir sıkıntı gözükmüyordu eşimde sperm sayısı hızı cok iyiydi ama dna hasarı varmıs spermlerde. Yaptırdıgımız ayrıca bir testte gördük bunu. Ayrıca morfoloji de bozuk cıktı. Yani demem o ki vücudunuza hormon almadan herseyi tam öğrenin.

Nasil bir test yaptırdınız cnm doktor mu yönlendirdi benim de sebepsiz infertilite 2. Aşılamamı oldum

İlk aşılama neden tutmaz kızlar??
Ben de eylülde ilk aşılamamı olcam hayırlısı tutmazsa tüp bebek yaptırırım

Nasil bir test yaptırdınız cnm doktor mu yönlendirdi benim de sebepsiz infertilite 2. Aşılamamı oldum
Dna hasar testi baktırıın. 13 yıl sebepsiz kalıp da smdi bu sıkıntısını öğrenenler var cok acı bi durum. Aklınızda bulunsun biz erken davrandık siz de baktırın

Dna hasar testi baktırıın. 13 yıl sebepsiz kalıp da smdi bu sıkıntısını öğrenenler var cok acı bi durum. Aklınızda bulunsun biz erken davrandık siz de baktırın
Teşekkür ederim cnm bu ay aşılama da tutmazsa dediğin testi yaptıracağım. Peki tedavisi var mı ilaç mi verdiler hasarın düzelmesi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…