2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bebeğimde benim gibi temmuz bebeği olur inşallah bugün kan verdim beta HCG 556 çıktı doktor iki gün sonra 1200 gibi bi değer çıkması gerekiyor dedi bu değer bana çok düşük geldi aranızda bu durumu yaşayıp sonra yükselen var mı

Bu arada herkese hayırlı evlat sağlıklı gebelik dilerim:)

Selam kızlar bebeğimde benim gibi temmuz bebeği olur inşallah bugün kan verdim beta HCG 556 çıktı doktor iki gün sonra 1200 gibi bi değer çıkması gerekiyor dedi bu değer bana çok düşük geldi aranızda bu durumu yaşayıp sonra yükselen var mı

Bu arada herkese hayırlı evlat sağlıklı gebelik dilerim:)
Benim ilk değerim 300 du düşük bir değer değil bence

Kızlar günaydın hepinize 2 kasım da ilk betahcg 261 çıkmıştı birde dün 8 kasım da yani yaptırdım 1343 çıkmış sizce değer artışı nasıl iyi mi

Kızıma hamileyken doktor olur da olumsuz bir şey çıkarsa gebeliği sonlandirir mısınız dedi kesinlikle hayir demiştik eşimle. o zaman 9 ay boyunca kafanızı bulandirmaya gerek yok dedi mantıklı gelmişti yine öyle düşünüyorum
Bende oğlumda ikili taramayı yaptırmıştım. Olumsuz birşey çıkmadı. Doktor 3 lü tarama hakkında bilgi verdi o Zaman. Sonrada ekledi aldırmayacaksanız gerek yok diye... Çok şükür inançlı insanlarız. Allah'ın imtihanına hayır demeyiz. Ama bazı ebeveynler doğumda sürpriz olsun istemiyor. Hazırlıklı olmak istiyor eğer bir sorun varsa. Sanırım bu gebeliğim de sağlıklı giderse bende yaptırırım ikili taramayı. Ama didiklemem sorun var mı diye

Günaydın güzel anne adayları :KK54::KK36:
Bugünde bol bulantılı bir güne başladım... inşallah sizler iyisinizdir. Güzel haberlerin olduğu bir gün olur inşallah:dua::dua:
Günaydın Can'ım bende hafif var ama psikolojik mi bebişle mi alakalı bilemedim. Kızımda hiç bulantım olmadı oğlumda gece bile kalkıp çıkarıyordum :kusmuk: bakalım bu yaramaz Nasıl olacak. İnşallah beta değerim artar rahat Bi gebelik geçiririm inşallah :KK17:

Gunaydın herkese.. Arkadaşlar ilk gebeliğimi yaşıyorum. cuma günü doktora gittim. hcg degerim 1056 çıktı. pozitif dedi ve vitamin yazdı. baska bişi soylemedi. benim onceden kansızlığım var ve surekli tansiyonum düşer. bunu söyledim şimdilik sadece vitamin dedi. onu bunu sunu ye yeme gibi seyler soylemedi. baska bi tahlil istemedi. acaba doktor mu benimle ilgilenmedi. yoksa ben mi tedirgin oluyorum. bundan sonraki asamalarda neler yapmam lazım. bi fikriniz var mı

Kizlar yataktan kalkmadan cubuk kraker yiyin geceden yataginizin yanina hazurlayin kalkmadan yiyin insallah iyi gelir

Gunaydın herkese.. Arkadaşlar ilk gebeliğimi yaşıyorum. cuma günü doktora gittim. hcg degerim 1056 çıktı. pozitif dedi ve vitamin yazdı. baska bişi soylemedi. benim onceden kansızlığım var ve surekli tansiyonum düşer. bunu söyledim şimdilik sadece vitamin dedi. onu bunu sunu ye yeme gibi seyler soylemedi. baska bi tahlil istemedi. acaba doktor mu benimle ilgilenmedi. yoksa ben mi tedirgin oluyorum. bundan sonraki asamalarda neler yapmam lazım. bi fikriniz var mı
Canım telaslanma kalp atıslari duyulsun ondan sonra bütün testleri yapıyorlar kansızlık falan varsa ozaman ilac veriyor

Ne kadar güzel en önemlisi rahatlık ilk çocuk kaç yaşında
Öncelikle herkese günaydın kızlar, welttew kızım 5 yaşını dolduracak ocakta, biz baya ara verdik sayılır. Tam rahata alıştık şimdi her şey sil baştan Bir de bi şey sormak istiyorum dün gece hapşırınca kasıklarıma inanılmaz bi ağrı saplandı bir kaç saniye sürdü ama çok korktum Böyle bir şey yaşayan var mı acaba?

Günaydın güzel anne adayları :KK54::KK36:
Bugünde bol bulantılı bir güne başladım... inşallah sizler iyisinizdir. Güzel haberlerin olduğu bir gün olur inşallah:dua::dua:
Günaydın
Ben de aynıyım :110: bişeyler yemeye korkuyorum artık. Çubuk kraker bana iyi gelmedi üstüne bir de ondan tiksindim
Şu an gidip annemin ayaklarının altını öpesim var. Çok zormuş Allah yardımcımız olsun

Ben henüz doktora gitmedim testi sağlık ocağında yaptırdım pozitif çıkınca doktor şimdilik kulağının üstüne yat sadece doktor araştırmasına gir ve bekle biz seni arayıp çağıracağız dedi. 4 gün sonra arayıp çağırdılar 4 tüp kan verdim bir de idrar, bugün sonuçları alıcam. Yani test için kadın doğuma gitmeye gerek yok çok güzel ilgileniyorlar, zaten kızımdan sonra sık sık arıyorlardı gebelik var mı diye en sonunda oldum kurtuldum:KK48:

Ben henüz doktora gitmedim testi sağlık ocağında yaptırdım pozitif çıkınca doktor şimdilik kulağının üstüne yat sadece doktor araştırmasına gir ve bekle biz seni arayıp çağıracağız dedi. 4 gün sonra arayıp çağırdılar 4 tüp kan verdim bir de idrar, bugün sonuçları alıcam. Yani test için kadın doğuma gitmeye gerek yok çok güzel ilgileniyorlar, zaten kızımdan sonra sık sık arıyorlardı gebelik var mı diye en sonunda oldum kurtuldum:KK48:
Meraba sağlık ocağı saat kaçta açılıyor acaba

kızlar günaydın. benim adetime daha 2 gün var. 2 gün önce kan testi yaptırdım. hcg 156 çıktı. normal mi ?

bir de herkesin tavsiye ettiği bir doktor var. özel hastanede. bugün ona randevu aldım ama sonradan da pişman oldum. nasılsa keseyi göremeyecekmiş. boşuna gitmesem mi acaba ne dersiniz.

ama bi yandan da ilk hamileliğim. tavsiyeler vitaminler için bi görünsem mi acaba. daha hiç vitamin folik asit filan kullanmadım. kararsız kaldım.

X