- 3 Eylül 2011
- 221
- 189
Yolundadır inşallahBende yarin ilk defa gidecem bakalim hersey yolunda mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolundadır inşallahBende yarin ilk defa gidecem bakalim hersey yolunda mi
Bende öyle düşünüyordum ama Hcg değerlerim uçunca mol gebelikmi diye korkudan gittimSanırım bende de ikinci gebeliğin vermiş olduğu rahatlık var. 7 haftayı beklemeyi düşünüyorum. Erken gidip gereksiz stres yaşamak istemiyorum
Bende öyle düşünüyordum ama Hcg değerlerim uçunca mol gebelikmi diye korkudan gittim[/QUOT
Şimdi tam olarak kaçsınız :) bende öbür hafta gideyim olmazsa bakaljm duruma göre .kan testini iki defa mı tekrarladınızArkadaşım altıncı yedinci hafta gibi git hem kalp atışını duyarsınız demişti. Dediği gibi yaptım. Acele etmemek lazım. İlk moldü. Bunda her şeyi akışına bıraktım :)
Hayırlı olsun inşallah bizde duyarizCanım bugün doktora gittim. Keseyi gördük ve derinden de olsa kalp atışını duyduk. Gülmekten ben pek duyamadım ama eşim net duyduğunu söyledi :) 5+4teydim. Kese 6 haftalık görünüyor dedi doktor. 14ünde daha net dinleriz dedi. Her şey yolundaymış çok şükür .
evet canım iki defa kan testi yaptırdım. ilki 29 ekimde 1081 çıktı ikinci 1 kasımda 3300 çıktı. 5+4 ama kese 6 haftalık dedi. progesteron testi yaptır dedi. Ne için yapılıyor dedim. Düşük riski olup olmadığına bakacakmış. Acele etme. İlkinde çok heyecanlıydım, erkenden doktora gittim, hiç aksatmadım ama mol çıktı. Rabbimin sınavı dedim. Bu defa rahat bıraktım kendimi:)Şimdi tam olarak kaçsınız :) bende öbür hafta gideyim olmazsa bakaljm duruma göre .kan testini iki defa mı tekrarladınız
Mol ne canım bilemedim maşallah değerlerin ne kadar güzel çıkmış ben pazar günü yaptırdm bide perşembe yaptırıcam dedim kan testi inşallah yükselmiştirevet canım iki defa kan testi yaptırdım. ilki 29 ekimde 1081 çıktı ikinci 1 kasımda 3300 çıktı. 5+4 ama kese 6 haftalık dedi. progesteron testi yaptır dedi. Ne için yapılıyor dedim. Düşük riski olup olmadığına bakacakmış. Acele etme. İlkinde çok heyecanlıydım, erkenden doktora gittim, hiç aksatmadım ama mol çıktı. Rabbimin sınavı dedim. Bu defa rahat bıraktım kendimi:)
İnşallah canımHayırlı olsun inşallah bizde duyariz
Molde kese oluşuyor fakat bebek oluşamıyor. birden çok kese olabiliyor. o nedenle üzüm gebeliği de deniyor. Genelde ultrasonda anlaşılıp gebeliği sonlandırıyorlarmış. Benimki patoloji sonucunda çıktı. Kürtaj yapan doktorum ben bu sonuçlara hiç güvenmiyorum, bence seninki böyle değil kafana takma demişti. Ama yine de 1 sene gebelik düşünme. 3 ayda bir kan testi ver dedi. bu rahatsızlıkta hücreler kendiliğinden çoğalıp hcg yükselebiliyor demişti. çok şükür bir senem temiz geçti ve gebeliğe izin verildi. çok şükür hemen hamile kaldım.Mol ne canım bilemedim maşallah değerlerin ne kadar güzel çıkmış ben pazar günü yaptırdm bide perşembe yaptırıcam dedim kan testi inşallah yükselmiştir
Çok şükür canım rabbim nasip etmiş demekki sağlıcakla kucagımıza almakta nasip etsn inşallah hepimizeİnşallah canım
Molde kese oluşuyor fakat bebek oluşamıyor. birden çok kese olabiliyor. o nedenle üzüm gebeliği de deniyor. Genelde ultrasonda anlaşılıp gebeliği sonlandırıyorlarmış. Benimki patoloji sonucunda çıktı. Kürtaj yapan doktorum ben bu sonuçlara hiç güvenmiyorum, bence seninki böyle değil kafana takma demişti. Ama yine de 1 sene gebelik düşünme. 3 ayda bir kan testi ver dedi. bu rahatsızlıkta hücreler kendiliğinden çoğalıp hcg yükselebiliyor demişti. çok şükür bir senem temiz geçti ve gebeliğe izin verildi. çok şükür hemen hamile kaldım.
Amin inşallah canımÇok şükür canım rabbim nasip etmiş demekki sağlıcakla kucagımıza almakta nasip etsn inşallah hepimize
Ne kadar güzel en önemlisi rahatlık ilk çocuk kaç yaşındaEvet tabi öyle bir durumda da beklemek olmaz, ama bende garip bir rahatlık var nedense
Ya benimde ikinci gebeligim gitmek istemiyorum ama herkes yok git ya dis gebelikse falan diye kurt dusuruyorlar icime yoksa beklesin istiyorum 8 haftalik gitmek istiyorum istedigim doktor ozel hastanede ve ucretleri fazla test falanda yapar o yuzden bekleyip bi defadan gidip ikili taramiyida yapar oyle gelirim dedim ama ne faydaBenim 2. bebeğim olduğu için sakinim bu defa bir hafta daha beklicem hem kese hem kalp atışı için. çalışıyorum bi de sık sık doktora gitmeye vaktim olmuyor.
Galiba bu kadariz...coguda emin diildir belki...2017 temmuz anneleri sadece bu kadarmı yaaa