2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepiniz doktora gittiniz mi kontrole.bn biraz beklesemmi diyorumda hangisi daha iyi sizce gitmek mi beklemekmi

Kızlar hepiniz doktora gittiniz mi kontrole.bn biraz beklesemmi diyorumda hangisi daha iyi sizce gitmek mi beklemekmi
Benim de yaklaşık durumum senin gibi ama dayanamadım gittim. İçim rahatladı. Kan değerlerine falan bakılır aksilik varsa baştan önlem alınır.

Benim de yaklaşık durumum senin gibi ama dayanamadım gittim. İçim rahatladı. Kan değerlerine falan bakılır aksilik varsa baştan önlem alınır.
Banada annemler az daha gitme dior biri gitmiş düşük yapmış ondan.Allah korusun herkeste aynı olacak değilde .karar veremedim

Alttan bakmıyorlar ki. Karından baktılar bende bir de kan aldılar. Burmera Burmera

hiç gitmediysen bi görün canim kanına falan bakılsın ama değerini biliyorsan azcik daha bekle
Değeri perşembe bidaha ölçtürücem inşallah canım .pazar günü 182.2idi.adet günüm pazartesiydi.bugün 364 olması gerekiyordu snırım gidemedim de bugün perşembede 700küsür olması gerekiyor sanırım

ben geçen hafta gittim ama bat günümdü zaten görünmedi kese bu cumartesi gidicem kısmetse.. en son cuma akşamı 366ydı değerim

kızlar aranızda ankarada yaşayan var mı? varsa kontrollere nereye gidiyorsunuz?
Ben Ankara'dayım ama istediğim gibi bir yer bulamadım hep çok yoğun hep çok kalabalık. Özeller doğum için uygun değil falan derken Kırıkkale'ye gitmeye karar verdik. 1 saat uzaklıkta olması ve ailelerin orda olması açısından işime geliyor.
Ama görümcem zekai tahir burak hastanesinde yapmış 2 doğumunu da. Çok memnun. Özel gibi muamele ediyorlar dedi. Bana da önerdi ama kalabalıklığı eksi benim için ben kalabalıkta duramıyorum çünkü.

Değeri perşembe bidaha ölçtürücem inşallah canım .pazar günü 182.2idi.adet günüm pazartesiydi.bugün 364 olması gerekiyordu snırım gidemedim de bugün perşembede 700küsür olması gerekiyor sanırım
gözükmesi için biraz daha artması lazim canım ama için rahat etmezse git bi görüş doktorla

Selamlar herkese ikizler var aramizda sanirim hayırlı olsun.

Ben de bugün gittim doktora.bir sorun yok dedi.keseyi görebildi.çok sağlıklı bir kese dedi.yemem ve yememem gereken bazi şeyler söyledi.çiğköfte yiyorum demişti biriai burda.etlisi yasak dedi doktor bana.

bir de genel kan değerlerine bakalim dedi.bir de idrar testi istedi.sanirim hcg ye bakılmamış.siz kendiniz mi soruyorsunuz doktor kendi mi istiyor?

İnşallah canım sağlıklı bir şekilde hayırlısı ile alırız bebeklerimizi kucağımiza . gidince haber ver duyulcakmi bende ona göre gideyim
Canım bugün doktora gittim. Keseyi gördük ve derinden de olsa kalp atışını duyduk. Gülmekten ben pek duyamadım ama eşim net duyduğunu söyledi :) 5+4teydim. Kese 6 haftalık görünüyor dedi doktor. 14ünde daha net dinleriz dedi. Her şey yolundaymış çok şükür .

Arkadaşım altıncı yedinci hafta gibi git hem kalp atışını duyarsınız demişti. Dediği gibi yaptım. Acele etmemek lazım. İlk moldü. Bunda her şeyi akışına bıraktım :)

Benim 2. bebeğim olduğu için sakinim bu defa:anneadayı: bir hafta daha beklicem hem kese hem kalp atışı için. çalışıyorum bi de sık sık doktora gitmeye vaktim olmuyor.
Sanırım bende de ikinci gebeliğin vermiş olduğu rahatlık var. 7 haftayı beklemeyi düşünüyorum. Erken gidip gereksiz stres yaşamak istemiyorum

X