2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
Anniiişkolar :KK200::anneadayı::anneadayı::KK200: kontrolden geliyorum 5+1deyim 2 kesem var rabbim nasip ederse 2 hafta sonra kalp atislarini duyucam insallahhh :nazar::nazar:
Ayy ne güzeeel:nazar::nazar:
Darısı başıma inşallah:KK16:
Daha 3+3te hcg yüksek gelince bi umutlandım:)

Kizlar cok tesekkurler ayri ayri etiketliyemiyorum..rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah hcg degerim hep oldugundan fazla artti dun 4000 civari beklerken 8000 cikmisti.bugunde 2 kese gorduk insallah kalp atislarinida duymak nasip olur..cokkk tesekkurler hepinize :)

Kizlar cok tesekkurler ayri ayri etiketliyemiyorum..rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah hcg degerim hep oldugundan fazla artti dun 4000 civari beklerken 8000 cikmisti.bugunde 2 kese gorduk insallah kalp atislarinida duymak nasip olur..cokkk tesekkurler hepinize :)

MaşAllah ya ne güzel :nazar:
benimde 30ken iki gün snra 120 olmuştu şaşırmıştım, yarın kontrole gidicem bakalım hayırlısı:emir_bebek:

Bende duyamadım 2 hafta sonra çağırdı kalp için birde betam az yükselmiş onla ilgili de yarın kan vericem
Srn inşallah duyarsın cnm bide bana burda gösterdiğinden daha farklı soyledi burda 7. Hafta diyo dun doktorum bana 5+2 dedi sanırım gec döllenme falanmıki
Burdaki 1 hafta fazla gösteriyor zaten canim bunu baz alma .. Belki yarin degerin guzel yukselecek lutfen strest yapma canim insallah sende duyacaksin kalp atimini .. :dua:

sizce aile ile paşlaşmak için erken mi annemi aramadım henüz :emir_bebek:
Benim iki düşüğüm oldu. O zaman yurt dışındaydık. Ailelerimiz bilmedi. Hani 12. Haftadan sonra söyleriz diyorduk. İyi ki söylememişiz. Akılları bizde kalırdı. Birde teselli muhabbetleri falan... Şimdi kinde eşim dahi bilmiyor. Farklı şehirlerde yaşadığımızdan aklı bende kalsın istemedim. O pıt pıtları bir duyayım söyleyeceğim eşime :anneadayı::KK200:

Merhaba kızlar benim herşey biraz önden gidiyor ilk baktırdığımda beta Hcg 3002ydi bugün 52424 olmuş gene ikiz birinde kalp atışı başlamış diğeri daha küçük devamda edebilir kaybolmada olabilir dediler bakalım hayırlısı

Merhaba kızlar benim herşey biraz önden gidiyor ilk baktırdığımda beta Hcg 3002ydi bugün 52424 olmuş gene ikiz birinde kalp atışı başlamış diğeri daha küçük devamda edebilir kaybolmada olabilir dediler bakalım hayırlısı
hakkında hayırlısı olsun inşallah

X