- 26 Mart 2014
- 964
- 2.302
Ben basladim, bakalim kac hatim yapabileceğim sonuna kadarBebişlerinize hatim başladınız mı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben basladim, bakalim kac hatim yapabileceğim sonuna kadarBebişlerinize hatim başladınız mı kızlar
İnsallah saglikla kucaginada alirsinMerhaba kizlar..Bugun kan testi sonucumu aldm şoktaym hala..Tup bebek 3.denemem. 6.gun 2 tane embriyo transfer olmustu..Kan sonucu 437 cikmis..Insallah olumlu devam eder herkesin hayirlisiyla..
Sevgili anne adayları henüz en başlarında beta hcg değerlerinizin 100-3000 arasında olduğu zamanlarda bebeğinizi hemen göremeyebilirsiniz..Ultrasonda bebeğin gebeliğin 5. veya 6. haftasında görülmesi mümkündür.5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin görülebilmesi için kanda HCG hormonu değerinin 500-1000 IU/mL miktarına ulaşması gerekir. Karından yapılan ultrasonda ise HCG hormonu değerinin 5000 IU/ml değerine yükselmesi gerekir.İyi akşamlar kızlar perşembe günü değerim 229 du bugün yeniden bhcg yaptırdım 1212 çıktı. ama dr keseyi göremedi. devlet hastanesine gitmiştim. çok küçükse görünmez dedi. sonuca göre hamilesin 2 hafta sonra gel dedi beni gönderdi
Saol canm sende insallahİnsallah saglikla kucaginada alirsin
Henüz başlayamadim doğum oncesi izne kadar da zor başlarım galiba çünkü kizimda da öyle olmuştu çok şükür doğumdan önce bitirmistimBebişlerinize hatim başladınız mı kızlar
Benim derdim de git gel olmasın ben kizimda ikili test yaptirmamistim Allah nasip eder de kalp atışını duyarsak bu bebegimde de düşünmüyorumYa benimde ikinci gebeligim gitmek istemiyorum ama herkes yok git ya dis gebelikse falan diye kurt dusuruyorlar icime yoksa beklesin istiyorum 8 haftalik gitmek istiyorum istedigim doktor ozel hastanede ve ucretleri fazla test falanda yapar o yuzden bekleyip bi defadan gidip ikili taramiyida yapar oyle gelirim dedim ama ne fayda
Ben de bugun gittim haftaya salı daha net olur dedi doktor hersey yolunda dedi. Ben hiç tahlil vermemiştim troid filan rutin testleri yaptirdim yarın yeniden gidecem inşallah. guzel haberler alırız daima benimde 6 hafta ddi doktorCanım bugün doktora gittim. Keseyi gördük ve derinden de olsa kalp atışını duyduk. Gülmekten ben pek duyamadım ama eşim net duyduğunu söyledi :) 5+4teydim. Kese 6 haftalık görünüyor dedi doktor. 14ünde daha net dinleriz dedi. Her şey yolundaymış çok şükür .
Benimde oyle ama doktor telaş edicek birsey yok ddi 6 haftadan sonra duyulur 8 hafta da bile duyulan vsrmis yani canını sıkma inşallah hersey yolundaben ilk 29 ekimde gitmiştim 1329 du hcg. birde dün gittim 7sinde hcg 77bin olmuş. doktora sormadım çıkınca farkettim. çok fazla yükselmemiş mi? buna rağmen kese ortada ama kalp atışı yok..
Benimde hgc değerim yüksek çıkıyor tek kese var ddi doktor ikiz hayallerim yıkıldı buna da çok şükür tabiKizlar cok tesekkurler ayri ayri etiketliyemiyorum..rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah hcg degerim hep oldugundan fazla artti dun 4000 civari beklerken 8000 cikmisti.bugunde 2 kese gorduk insallah kalp atislarinida duymak nasip olur..cokkk tesekkurler hepinize :)
Bana 3 ay yasak dedi.Bu arada folik asite de başladım . doktora cinsel hayatı sordum 12 haftaya kadar çok sıklikla onermiyoruz biraz da size bağlı siz Kendiniz ayarlayin filan dedi
Neden ikili tarama yapmayi dusunmuyorsunHenüz başlayamadim doğum oncesi izne kadar da zor başlarım galiba çünkü kizimda da öyle olmuştu çok şükür doğumdan önce bitirmistim
Benim derdim de git gel olmasın ben kizimda ikili test yaptirmamistim Allah nasip eder de kalp atışını duyarsak bu bebegimde de düşünmüyorum
Bebişlerinize hatim başladınız mı kızlar
Neden ikili tarama yapmayi dusunmuyorsun
ben ilk 29 ekimde gitmiştim 1329 du hcg. birde dün gittim 7sinde hcg 77bin olmuş. doktora sormadım çıkınca farkettim. çok fazla yükselmemiş mi? buna rağmen kese ortada ama kalp atışı yok..
Kizlar bugun kan vermistim sonucum çıktı 4+1 bugun 2080 nasıl
Sagol canim pazartesiye randevu aldim gidince keseyi gorurum diye ümit ediyorum 5000 de goruliyorsa ozamana kadar 5000 i gecerim insallah
Değer epey iyi
Birde artış düzenine göre bakıyorlar sanırım