2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar perşembe günü değerim 229 du bugün yeniden bhcg yaptırdım 1212 çıktı. ama dr keseyi göremedi. devlet hastanesine gitmiştim. çok küçükse görünmez dedi. sonuca göre hamilesin 2 hafta sonra gel dedi beni gönderdi
Sevgili anne adayları henüz en başlarında beta hcg değerlerinizin 100-3000 arasında olduğu zamanlarda bebeğinizi hemen göremeyebilirsiniz..Ultrasonda bebeğin gebeliğin 5. veya 6. haftasında görülmesi mümkündür.5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin görülebilmesi için kanda HCG hormonu değerinin 500-1000 IU/mL miktarına ulaşması gerekir. Karından yapılan ultrasonda ise HCG hormonu değerinin 5000 IU/ml değerine yükselmesi gerekir.

Yani 300 lük hcg değeriyle,600 lük hcg değeriyle keseyi görmeniz mümkün değil.Boş yere paniklemeyin ve sabırlı olun..

Demis hamileyim.org' ta...demekki 5000 i gecmemiz gerekiyor

ben ilk 29 ekimde gitmiştim 1329 du hcg. birde dün gittim 7sinde hcg 77bin olmuş. doktora sormadım çıkınca farkettim. çok fazla yükselmemiş mi? buna rağmen kese ortada ama kalp atışı yok..

Bebişlerinize hatim başladınız mı kızlar :KK36:
Henüz başlayamadim doğum oncesi izne kadar da zor başlarım galiba çünkü kizimda da öyle olmuştu çok şükür doğumdan önce bitirmistim

Ya benimde ikinci gebeligim gitmek istemiyorum ama herkes yok git ya dis gebelikse falan diye kurt dusuruyorlar icime yoksa beklesin istiyorum 8 haftalik gitmek istiyorum istedigim doktor ozel hastanede ve ucretleri fazla test falanda yapar o yuzden bekleyip bi defadan gidip ikili taramiyida yapar oyle gelirim dedim ama ne fayda
Benim derdim de git gel olmasın :KK66: ben kizimda ikili test yaptirmamistim Allah nasip eder de kalp atışını duyarsak bu bebegimde de düşünmüyorum

Canım bugün doktora gittim. Keseyi gördük ve derinden de olsa kalp atışını duyduk. Gülmekten ben pek duyamadım ama eşim net duyduğunu söyledi :) 5+4teydim. Kese 6 haftalık görünüyor dedi doktor. 14ünde daha net dinleriz dedi. Her şey yolundaymış çok şükür .
Ben de bugun gittim haftaya salı daha net olur dedi doktor hersey yolunda dedi. Ben hiç tahlil vermemiştim troid filan rutin testleri yaptirdim yarın yeniden gidecem inşallah. guzel haberler alırız daima benimde 6 hafta ddi doktor

ben ilk 29 ekimde gitmiştim 1329 du hcg. birde dün gittim 7sinde hcg 77bin olmuş. doktora sormadım çıkınca farkettim. çok fazla yükselmemiş mi? buna rağmen kese ortada ama kalp atışı yok..
Benimde oyle ama doktor telaş edicek birsey yok ddi 6 haftadan sonra duyulur 8 hafta da bile duyulan vsrmis yani canını sıkma inşallah hersey yolunda

Bu arada folik asite de başladım . doktora cinsel hayatı sordum 12 haftaya kadar çok sıklikla onermiyoruz biraz da size bağlı siz Kendiniz ayarlayin filan dedi

Kizlar cok tesekkurler ayri ayri etiketliyemiyorum..rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah hcg degerim hep oldugundan fazla artti dun 4000 civari beklerken 8000 cikmisti.bugunde 2 kese gorduk insallah kalp atislarinida duymak nasip olur..cokkk tesekkurler hepinize :)
Benimde hgc değerim yüksek çıkıyor tek kese var ddi doktor ikiz hayallerim yıkıldı buna da çok şükür tabi

Henüz başlayamadim doğum oncesi izne kadar da zor başlarım galiba çünkü kizimda da öyle olmuştu çok şükür doğumdan önce bitirmistim

Benim derdim de git gel olmasın :KK66: ben kizimda ikili test yaptirmamistim Allah nasip eder de kalp atışını duyarsak bu bebegimde de düşünmüyorum
Neden ikili tarama yapmayi dusunmuyorsun

Neden ikili tarama yapmayi dusunmuyorsun

Bende oğlumda yaptırmamıştım,
Şimdi de yaptırmayı düşünmüyorum,
Çünkü Allah korusun göstermesin ama bir sorun var derseler de aldırmayı düşünmeyeceğimiz için, eşimle ilk hamileliğimde böyle bir karar almıştık,
Çok şükür Rabbim sağlıklı bir çocuk nasip etti, darısı kardeşine inşAllah:emir_bebek:
Herkesin bakış açısı farklı olabilir tabii saygı duymak lazım

Hiç olumsuz düşünme canım, kimimizde iki günde 4katına bile çıkabiliyor, kalp atışının duyulması bünyeden bünyeye değişiyor anladığım kadarıyla 6da da duyan var 8de duyan arkadaşımı da biliyorum inan,

Hamilelik mottosu İyi düşünelim İyi olsun:emir_bebek::anne::anneadayı::KK200:

X