2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anne adayları yaklaşık 10 gün önce bende bi anne adayı olduğumu yaptığım gebelik testiyle öğrendim ve öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu 2.5 yıllık evliyim bi kimyasal gebelik geçirdim ve bu gebeligiminde hüsranla sonuçlanmasından dolayı çok korkuyorum ayin ikisinde dr a gittiğimde rahim kalınlığım 11.4 olmuştu reglim 4 gün geçmişti kan değerim 261 çıktı dr hamillesin tebrik ederim 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi ben ne olur ne olmaz diye 17 kasım a randevu aldım ve klomenle hamile kaldım göğüs hassasiyetim dışında herhangi bir gebelik belirtim yok bazen var mi aceba bebeğim duruyor mu diye düşünmüyor değilim sizce kalbi de oluşur mu o zaman a kadar ne olur tecrubelerinizi paylaşın suanda son regl tarihine göre 5+1 günlük hamileyim benimle aynı hafta da olup keseyi gören yada benim gibi gormeyi bekleyen var mi beni aydınlatırmısınız rica etsem
Canim hayirli olsu. Saglikla ku agina almak nasip olsun..ayniyiz..bende 5+1in..kese gozukur ama kalp atisi duyulmaz sanirim daha bu hafta sonu anca diye dusunuyorum.ben yarin hayirlisiyla kese gormeye gidecegim..degisiklik dersen arasira kasik agrisi bas donmesi ayak usumesi yasiyorum..daha belirtiler icinde erken sanirim birde vucuttan vucuda drgisiyor hakkimizda hayirlisi..

selam kızlar, vücudunuzu normalden sıcak hissediyor musunuz acaba? hissedenler için ara sıra düşüyor mu, yoksa hep yüksek mi? benim ara sıra sıcak, ara sıra düşüyor tedirgin oluyorum düşünce :KK17:
Benimde oyle oluyor. Geceleri çok sicak uyuyamiyorum birde ruyalae basladi yandik artik :-)

Kizlar meraba bugun epey uyumusum gunaydin gecti :-) benim gibi olan varmi aranizda acaba acayip ruyalar basladi iki gundur. Bazi kisilerde olurmus.. kanamam oldu son ruyamda ve suan cok uzgunum butun nesem kayboldu
Benim de bu gecem çok kötüydü midem bulanıyor du uyuduğum yerde ve rüyamda hep bebisime birseyler oluyordu Allah korusun

Aaa okadar da olmz :) cuma oldu bizim cumartsi kesemi gordum:) artik ara verdm biraz
Valla kusura bakmasin katlanacak, gecen hafta lekelenmem oldu ya tekrar olursa. Dayanacak yani birkac hafta baska sekilde halletmesine ses etmem tabi. 20 gun olacak artik :-D

X