- 31 Ekim 2016
- 74
- 100
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onu sorcam ya..mide bulantısı hissi nasil bisey..yol tutması gibimi...icin bulaniyor ama çıkaramıyorsun demi..ben yumurtlama gunlerimde iki hafta boyunca herseyden midem bulandi..ama simdilik arada bi sicak basiyor..midemde haliyle bi garip hissediyorum...Gülüm peki sende son zamanlarda kahveden çaydan miden bulandığı oldumu ben her ikisinide çok ça içerdim şimdi hepsini yarım bırakıyorum
Al işte bizimkafa aynı çalışıyo neden se geç gitmek gibi bi şey var içimde Yurt dışında 3 aylık olmayınca bakılmıyomuş ya te tam bizlik
Kesinlikle büşracım haklısınEn onemli zamanlardayiz ilk olusumlar suan olacagi icin ne kadar iyi beslenirsek o kadar iyi
Tabi tabi kullan..3 ay onceden başlatıyor doktorlar.. b9 vitamini canım . .bebegin sinir sisteminin ve beyin fonksiyonlarinin gelisimi icin gerekli bi vitamin..vucut depolayamadigi icin disaridan takviye edilmesi gerekli..yada hergun folik asit iceren yiyecekler yemek lazim ama en iyisi hap ...Kızlarr bişey daha folik asit kullanıyomusunuz ben hamile kalmak için doktora gittiğimde şimdiden başla dedi 2 aydır her sabah tok karna içiyorum .. bilmiyorum ama folikasit faydalımıdır.
Bende agustostan beri folbiol kullaniyordum.. simdi elevite cevirdi doktorum. Suan elevit ve progestan kullaniyorum. Yumurtlamadan sonra estrofem ve progestan kullandimKızlarr bişey daha folik asit kullanıyomusunuz ben hamile kalmak için doktora gittiğimde şimdiden başla dedi 2 aydır her sabah tok karna içiyorum .. bilmiyorum ama folikasit faydalımıdır.
Kızlarr bişey daha folik asit kullanıyomusunuz ben hamile kalmak için doktora gittiğimde şimdiden başla dedi 2 aydır her sabah tok karna içiyorum .. bilmiyorum ama folikasit faydalımıdır.
Tabi tabi kullan..3 ay onceden başlatıyor doktorlar.. b9 vitamini canım . .bebegin sinir sisteminin ve beyin fonksiyonlarinin gelisimi icin gerekli bi vitamin..vucut depolayamadigi icin disaridan takviye edilmesi gerekli..yada hergun folik asit iceren yiyecekler yemek lazim ama en iyisi hap ...
Demir ilacini niye kesti doktor acaba ya..ben hala maltofer kullaniyorum..bende kan kalmadi iki düşükten sonra..korkumdan kendi başıma kesemiyorum..pazartesi bi gidebilirsem doktora tam kan testi vercem..devam edeyimmi diye...Folikasit mutlaka almak gerekiyor canım bebeğin sinir sistemi için çok önemli,
ben hamilelik öncesinde demir tedavisi gördüm uzunca bir süre drun verdiği demir ilacı folik asit takviyeliydi, hamile kaldığımı öğrendiğim an sadece folikasit kullanmamı söyledi
aaaaa yeminle benim de ilk çocuk aynı bi hevesle eşimde koştur koştur gitmiştik doktor daha 15 günlük çok erken daha sonra gelin deyip kaç hafta oyaladı acemiydik ozamanlar şimdi deneyimli mi olduk kiiBen ilkinde bi heyecan daha 3haftalıkken öğrenip ertesi gün drda soluğu alıp, snra tekrar tekrar gitmiştim ama stress yapmıştım gidiyorsun boş rahim, haftaya kese var bebek yok, snraki hafta kese var bebek var kalp atışı yok
İkincide bir sakinlik
aynen canım tam da öyle aslın o an yeme isteği varken bir anda miğden de bi bulantı bi iştahsızlık sonra bi süre geçiiyo tekrar başlıyo ama çıkartamıyorsun zaten çıkartsan rahtlıcakmış gibi de geliyo bana bilmiyorum hiç iyi değilim şu günlerde bi dediğim bi dediğimi tutmuyo hormonlarım alt üstBende onu sorcam ya..mide bulantısı hissi nasil bisey..yol tutması gibimi...icin bulaniyor ama çıkaramıyorsun demi..ben yumurtlama gunlerimde iki hafta boyunca herseyden midem bulandi..ama simdilik arada bi sicak basiyor..midemde haliyle bi garip hissediyorum...
Hamileliğinde sorun yoksa normal hayatına devam edebilirsin. Hatta son hafta cinsel ilişkiyi öneriyorlar doğumu kolaylaştırdığı içinKızlar peki ben 4 5 kişi ile ayni odada muayene olunca doktora sormadım siz sordunuz mu ilişkiye girmek yasak mı ne dedi doktorunuz nelere dikkat etmeli .
Elevit içeriğinde domuz jelatini barındırdığı ve firmanın yalanlamadığı ile ilgili haberler çıkmıştı geçen senelerde. Elevit değil de decaviti öneriyorlardı. Bir araştır istersen. Oğlum yurt dışında doğdu. Türkiye'deki arkadaşlarım onu kullanıyordu. Şimdilik multivitamine başlamadığım için araştırmadım daha. 12. Haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum.Bende agustostan beri folbiol kullaniyordum.. simdi elevite cevirdi doktorum. Suan elevit ve progestan kullaniyorum. Yumurtlamadan sonra estrofem ve progestan kullandim
Bende çok severdim ama ikisini de icemiyorum midem bulaniyorGülüm peki sende son zamanlarda kahveden çaydan miden bulandığı oldumu ben her ikisinide çok ça içerdim şimdi hepsini yarım bırakıyorum
Ben doktora gittim bana folik asit vermedi kendim mi alsam acabaKızlarr bişey daha folik asit kullanıyomusunuz ben hamile kalmak için doktora gittiğimde şimdiden başla dedi 2 aydır her sabah tok karna içiyorum .. bilmiyorum ama folikasit faydalımıdır.
Demir ilacini niye kesti doktor acaba ya..ben hala maltofer kullaniyorum..bende kan kalmadi iki düşükten sonra..korkumdan kendi başıma kesemiyorum..pazartesi bi gidebilirsem doktora tam kan testi vercem..devam edeyimmi diye...