- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
e tabi canım bu aralar heralde haftada bir gideriz doktora. tam bilmiyorum ki bendecanım ne dedi peki doktor sana keseye yerleşmiş mi işyerine söylemedim ben saklı gizli gidicem tekrar tekrar çağırırmı acaba
işte günün sorusu budur.. valla bizimde sonradan aklımıza geldi. bilmiyorum ama ben soramam doktora büyük büyk bir ihtimalle.Kızlar peki ben 4 5 kişi ile ayni odada muayene olunca doktora sormadım siz sordunuz mu ilişkiye girmek yasak mı ne dedi doktorunuz nelere dikkat etmeli .
yani işte bu kese dedi daha küçük dedi. minicik bi karartı işte. haftaya da gel kalbini dinleyelim dedi.
bana doktor kırmızı et ye dedi. protein al dedi. pirinç makarna ve hamurişinden uzak dur dedi gereksizkilo aldırır diye. başkada bişey demediKızlar peki ben 4 5 kişi ile ayni odada muayene olunca doktora sormadım siz sordunuz mu ilişkiye girmek yasak mı ne dedi doktorunuz nelere dikkat etmeli .
bana doktor kırmızı et ye dedi. protein al dedi. pirinç makarna ve hamurişinden uzak dur dedi gereksizkilo aldırır diye. başkada bişey demedi
Ben bu persembe gittim haftaya sali carsamba git diyor herkes ama ben cumartesi gidicem bilerek. Kalp atisina da iki hafta sonra giderim haftaya duyulmaz herhaldeKuzum işte en çok ona sinir oluyorum sürekli aynı şey bugün git şu gün gel insanı da merakta bırakıyolar
Benim zaten lekelenmem oldu, sormama gerek bile yok.. daha duyar duymaz eşime soyledim unut diye. Zaten yumurtlamadan beri olmuyordu garibim katlancak artik nabiyim, olmadi kendi hallederKızlar peki ben 4 5 kişi ile ayni odada muayene olunca doktora sormadım siz sordunuz mu ilişkiye girmek yasak mı ne dedi doktorunuz nelere dikkat etmeli .
Evet bende fransa dayim duzen ayni. fazla ultrason bebege zararliymis o yuzden gerekli olmadigi surece sadece 3 kez yapılıyor. Siz anlatiyorsunuz ben bekliyorum kese olustumu kalp atisi nasil gormek icin daha 40 gun bekleyecegim ama alistim bu 4. bebek. Acikcasi kizmi diye merak ediyorum yoksa yine bir pasa mi geliyor evimizeBenim midem çok kötü oluyor göğüslerim çok acıyor ve cok Üşüyorum . Teyzem ile ayni anda hamile kaldık o amerika da 3 ay dolmadan ultrasonla bakmiyorlarmis ve sadece 9 ay boyunca 3 kere bakiyolar onları düşününce sukrediyprum.
doktormu hesapladı kaç haftalık olduğunu ? Mesela ben kaç haftalık hamileyimdir hesaplayamam mı ?Ben bu persembe gittim haftaya sali carsamba git diyor herkes ama ben cumartesi gidicem bilerek. Kalp atisina da iki hafta sonra giderim haftaya duyulmaz herhalde
Ayyy ikinci sorunum da kilo almak ben ilk çocuğumda çok kilo almştım 2 yılda zor verdim. Busefer daha dikkatli olayım diyorum ama birde bebiş yeterli beslenemez diye yine yemeye başladımmbana doktor kırmızı et ye dedi. protein al dedi. pirinç makarna ve hamurişinden uzak dur dedi gereksizkilo aldırır diye. başkada bişey demedi
Adete gore kendim hesapladim daha kese yokki ortadadoktormu hesapladı kaç haftalık olduğunu ? Mesela ben kaç haftalık hamileyimdir hesaplayamam mı ?
keseyi ne zaman gordun canm sen yaaa benim deger 88 di iki gun once .keseyi gormeme daha cok var heralde dimihiç korkma allahın izniyle hiç bir şey olmayacak. bende pazartesiyi bekliyorum kalp atımı için. 40.ya yazıyorum belki de ama napaymmm heyecanlıyımm
hcg kac cikti canim senin.hemen hemen ayniyiz merak ettm :)Adete gore kendim hesapladim daha kese yokki ortada
Ayyy ikinci sorunum da kilo almak ben ilk çocuğumda çok kilo almştım 2 yılda zor verdim. Busefer daha dikkatli olayım diyorum ama birde bebiş yeterli beslenemez diye yine yemeye başladımm
Carsamba aksami(adet gunum) 148 cikti dun aksam 366 ciktihcg kac cikti canim senin.hemen hemen ayniyiz merak ettm :)
ooo canım on numara beslenme şeklin ar senin dediklerinden sadece her sabah yumurta yemem tutuyo diğerlerinin hiç birini yemiyorum..Bende yeni kilo vermistim.. ilk üç ay almak istemiyorummm en azindan uc ay
Sabah balli süt yumurta peynir zeytin salata domates kahvaltim. Ogle yemegi yemiyorum simdilik isyerine gitmeye baslayinca giderim. Aralarda kabuklu ceviz kabuklu badem yiyorum elma portakal mandalina muz yiyorum mutlaka
Aksamda corba yogurt ne yemek varsa. Ama yesilliklerin ozellikle iyi yikanmasi lazim
ayy ne guzel bizde 1,5 senelik evliyz 5 aydir denyoduk bu ayda olmasa doktora tedaviye gidcektik :)) kismet isteeee bebisler gobuste :)Bu arada adim büşra yaş 22. İlk gebeliğim olacak Allahin izniyle. İki yillik evliyim hic korunmadigimiz halde 2 yil bekledik.. tam bu ay vazgecmistik son klomen denemem diyordumki melegim gelmis