2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar peki ben 4 5 kişi ile ayni odada muayene olunca doktora sormadım siz sordunuz mu ilişkiye girmek yasak mı ne dedi doktorunuz nelere dikkat etmeli .
işte günün sorusu budur.. valla bizimde sonradan aklımıza geldi. bilmiyorum ama ben soramam doktora büyük büyk bir ihtimalle.

Kızlar peki ben 4 5 kişi ile ayni odada muayene olunca doktora sormadım siz sordunuz mu ilişkiye girmek yasak mı ne dedi doktorunuz nelere dikkat etmeli .
bana doktor kırmızı et ye dedi. protein al dedi. pirinç makarna ve hamurişinden uzak dur dedi gereksizkilo aldırır diye. başkada bişey demedi

bana doktor kırmızı et ye dedi. protein al dedi. pirinç makarna ve hamurişinden uzak dur dedi gereksizkilo aldırır diye. başkada bişey demedi

Şu ilişki meselesi önemli tabi ama en azından bu ilk haftalarda eşlerden birazcık uzak durmak gerek bebişlerimiz şuan daha önemli öyle değilmi..

Kuzum işte en çok ona sinir oluyorum sürekli aynı şey bugün git şu gün gel insanı da merakta bırakıyolar
Ben bu persembe gittim haftaya sali carsamba git diyor herkes ama ben cumartesi gidicem bilerek. Kalp atisina da iki hafta sonra giderim haftaya duyulmaz herhalde

Benim zaten lekelenmem oldu, sormama gerek bile yok.. daha duyar duymaz eşime soyledim unut diye. Zaten yumurtlamadan beri olmuyordu garibim katlancak artik nabiyim, olmadi kendi halleder

Evet bende fransa dayim duzen ayni. fazla ultrason bebege zararliymis o yuzden gerekli olmadigi surece sadece 3 kez yapılıyor. Siz anlatiyorsunuz ben bekliyorum kese olustumu kalp atisi nasil gormek icin daha 40 gun bekleyecegim ama alistim bu 4. bebek. Acikcasi kizmi diye merak ediyorum yoksa yine bir pasa mi geliyor evimize

Ben bu persembe gittim haftaya sali carsamba git diyor herkes ama ben cumartesi gidicem bilerek. Kalp atisina da iki hafta sonra giderim haftaya duyulmaz herhalde
doktormu hesapladı kaç haftalık olduğunu ? Mesela ben kaç haftalık hamileyimdir hesaplayamam mı ?

Eşle iliskiyi düşük tehlikesinde yasaklıyor doktorlar..yani lekelenme bile varsa uzak durun derim ben..en azindan vicdanen rahat olursunuz . .karsinizdaki kiside babasi sonuçta . .bebeginin nefsi yüzünden kötü duruma düşmesini kendide istemez büyük ihtimalle degilmi kizlar...onceki dusuklerimde doktor direk biz sormadan yasaklamıştı . .

Ayyy ikinci sorunum da kilo almak ben ilk çocuğumda çok kilo almştım 2 yılda zor verdim. Busefer daha dikkatli olayım diyorum ama birde bebiş yeterli beslenemez diye yine yemeye başladımm

hiç korkma allahın izniyle hiç bir şey olmayacak. bende pazartesiyi bekliyorum kalp atımı için. 40.ya yazıyorum belki de ama napaymmm heyecanlıyımm
keseyi ne zaman gordun canm sen yaaa benim deger 88 di iki gun once .keseyi gormeme daha cok var heralde dimi

Ayyy ikinci sorunum da kilo almak ben ilk çocuğumda çok kilo almştım 2 yılda zor verdim. Busefer daha dikkatli olayım diyorum ama birde bebiş yeterli beslenemez diye yine yemeye başladımm

Bende yeni kilo vermistim.. ilk üç ay almak istemiyorummm en azindan uc ay
Sabah balli süt yumurta peynir zeytin salata domates kahvaltim. Ogle yemegi yemiyorum simdilik isyerine gitmeye baslayinca giderim. Aralarda kabuklu ceviz kabuklu badem yiyorum elma portakal mandalina muz yiyorum mutlaka
Aksamda corba yogurt ne yemek varsa. Ama yesilliklerin ozellikle iyi yikanmasi lazim

ooo canım on numara beslenme şeklin ar senin dediklerinden sadece her sabah yumurta yemem tutuyo diğerlerinin hiç birini yemiyorum..

Bu arada adim büşra yaş 22. İlk gebeliğim olacak Allahin izniyle. İki yillik evliyim hic korunmadigimiz halde 2 yil bekledik.. tam bu ay vazgecmistik son klomen denemem diyordumki melegim gelmis
ayy ne guzel bizde 1,5 senelik evliyz 5 aydir denyoduk bu ayda olmasa doktora tedaviye gidcektik :)) kismet isteeee bebisler gobuste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…