2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi cikmis benim adetten iki gun once 88 di .o zman degerler iyi.cok.skurrrrrr hep icimde korku var yaa dis gebelik kimyasal gebelik filan cok korkuyorum.
Ben kimyasali eledim suan deger normal arttigi icin dis gebelik suphemde yok ama kese gorunmemesi yada gelisim geriliginden korkuyorum.. grip oldugumda bilmeden ilac aldim

Maşallah berakallah hepimize...rabbim hepimizi nazarlardan, kazalardan, belalardan, kem gözlerden korusun.. .en onemliside bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip eylesin..bosverin kizlar kiloyu falan...kucagimiza aldığımızda insallah hepsini unutacağız..sonrada gelsin diyetler..sporlar..emzirmeye başlayınca kilodan eser kalmıyor zaten..yeterki onlar sağlıklı sıhhatli olsunlar..biz ne kadar duzenli beslenirsek onlarda iceride oyle düzenli ve saglikli buyuyecekler..emin olun ve dert etmeyin..dua edin...

ooo canım on numara beslenme şeklin ar senin dediklerinden sadece her sabah yumurta yemem tutuyo diğerlerinin hiç birini yemiyorum..
Aaa bence artik yemene icmene dikkat etmelisin. Asiri sigara icmiyordum ama her aksam bir iki iciyordum. En son sigarami sonuc almadan evvel ictim dahada yanimda bile icirtmem suan bile meyve yiyorum

ooo canım on numara beslenme şeklin ar senin dediklerinden sadece her sabah yumurta yemem tutuyo diğerlerinin hiç birini yemiyorum..
Aaa bence artik yemene icmene dikkat etmelisin. Asiri sigara icmiyordum ama her aksam bir iki iciyordum. En son sigarami sonuc almadan evvel ictim dahada yanimda bile icirtmem suan bile meyve yiyorum

Maşallah berakallah hepimize...rabbim hepimizi nazarlardan, kazalardan, belalardan, kem gözlerden korusun.. .en onemliside bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip eylesin..bosverin kizlar kiloyu falan...kucagimiza aldığımızda insallah hepsini unutacağız..sonrada gelsin diyetler..sporlar..emzirmeye başlayınca kilodan eser kalmıyor zaten..yeterki onlar sağlıklı sıhhatli olsunlar..biz ne kadar duzenli beslenirsek onlarda iceride oyle düzenli ve saglikli buyuyecekler..emin olun ve dert etmeyin..dua edin...
Yinede ilk üç ay çok kilo almamak lazim
Karbonhidrati kesmek lazim gebelik şekeri riskini unutmamamiz lazim malesef. Ben çikolata delisi ben bir haftadan fazladir yemedim. Normal şeker hiç tuketmedim bu hafta

evet haklısın sigara ben içmiyorum ama işyerinde yanımda arada içiyolar şuan onlara diyemedimde hamileyim diye insafa gelip içmezlerse iyi olucak. Beslenme konusunda bu hafta kendime zaman ayırıcam :KK24:

Kuzum işte en çok ona sinir oluyorum sürekli aynı şey bugün git şu gün gel insanı da merakta bırakıyolar

Ben sırf o yüzden gitmedim henüz dra sadece kan testi tekrarlayarak takip ettik sağlık ocağında
Öğreneli ptesi günü 3hafta olacako_O
Bu hafta gidicem inşAllah kese bebek görünür diye ümit ediyorum:uykucu:

Kızlar peki ben 4 5 kişi ile ayni odada muayene olunca doktora sormadım siz sordunuz mu ilişkiye girmek yasak mı ne dedi doktorunuz nelere dikkat etmeli .
Bana oğlumda 12.haftaya kadar ilişki yasak demişti,
12.hafta kontrolünde ilişki dahil herşey serbest, göğüslere sert dokunuş yasak yanlızca demişti, eşimle kıpkırmızı çıkmıştık :olamaz:

Ben sırf o yüzden gitmedim henüz dra sadece kan testi tekrarlayarak takip ettik sağlık ocağında
Öğreneli ptesi günü 3hafta olacako_O
Bu hafta gidicem inşAllah kese bebek görünür diye ümit ediyorum:uykucu:
Al işte bizimkafa aynı çalışıyo neden se geç gitmek gibi bi şey var içimde Yurt dışında 3 aylık olmayınca bakılmıyomuş ya te tam bizlik :KK16::KK16:

Çok doğru söylüyorsun . .bundan sonra dikkat edeyim en iyisi...kahve kirk yilda bir iciyorum zaten..cay desen en fazla iki bardak..ama calistigim icin kahvalti haftaici yok..ekmek arasi bişeyler . .o benden cok sey bekliyor su aralar . .
Gülüm peki sende son zamanlarda kahveden çaydan miden bulandığı oldumu ben her ikisinide çok ça içerdim şimdi hepsini yarım bırakıyorum

X