iyi cikmis benim adetten iki gun once 88 di .o zman degerler iyi.cok.skurrrrrr hep icimde korku var yaa dis gebelik kimyasal gebelik filan cok korkuyorum.Carsamba aksami(adet gunum) 148 cikti dun aksam 366 cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi cikmis benim adetten iki gun once 88 di .o zman degerler iyi.cok.skurrrrrr hep icimde korku var yaa dis gebelik kimyasal gebelik filan cok korkuyorum.Carsamba aksami(adet gunum) 148 cikti dun aksam 366 cikti
Çok şükür bekledim ama hep hayirlisini diledim. Bana saglikla dogacak bebegin hamileligini ver Allahim dedim hep. İnsallah saglikla dogsunlarayy ne guzel bizde 1,5 senelik evliyz 5 aydir denyoduk bu ayda olmasa doktora tedaviye gidcektik :)) kismet isteeee bebisler gobuste :)
Ben kimyasali eledim suan deger normal arttigi icin dis gebelik suphemde yok ama kese gorunmemesi yada gelisim geriliginden korkuyorum.. grip oldugumda bilmeden ilac aldimiyi cikmis benim adetten iki gun once 88 di .o zman degerler iyi.cok.skurrrrrr hep icimde korku var yaa dis gebelik kimyasal gebelik filan cok korkuyorum.
amin canimm benm .Çok şükür bekledim ama hep hayirlisini diledim. Bana saglikla dogacak bebegin hamileligini ver Allahim dedim hep. İnsallah saglikla dogsunlar
Aaa bence artik yemene icmene dikkat etmelisin. Asiri sigara icmiyordum ama her aksam bir iki iciyordum. En son sigarami sonuc almadan evvel ictim dahada yanimda bile icirtmem suan bile meyve yiyorumooo canım on numara beslenme şeklin ar senin dediklerinden sadece her sabah yumurta yemem tutuyo diğerlerinin hiç birini yemiyorum..
Aaa bence artik yemene icmene dikkat etmelisin. Asiri sigara icmiyordum ama her aksam bir iki iciyordum. En son sigarami sonuc almadan evvel ictim dahada yanimda bile icirtmem suan bile meyve yiyorumooo canım on numara beslenme şeklin ar senin dediklerinden sadece her sabah yumurta yemem tutuyo diğerlerinin hiç birini yemiyorum..
Canım benim aynı korkular şuan bende de var resmen doktora gitmek istemiyorum doktor ya kötü bişey derse diye Allahım bebişlerimizi sen koruiyi cikmis benim adetten iki gun once 88 di .o zman degerler iyi.cok.skurrrrrr hep icimde korku var yaa dis gebelik kimyasal gebelik filan cok korkuyorum.
Yinede ilk üç ay çok kilo almamak lazimMaşallah berakallah hepimize...rabbim hepimizi nazarlardan, kazalardan, belalardan, kem gözlerden korusun.. .en onemliside bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip eylesin..bosverin kizlar kiloyu falan...kucagimiza aldığımızda insallah hepsini unutacağız..sonrada gelsin diyetler..sporlar..emzirmeye başlayınca kilodan eser kalmıyor zaten..yeterki onlar sağlıklı sıhhatli olsunlar..biz ne kadar duzenli beslenirsek onlarda iceride oyle düzenli ve saglikli buyuyecekler..emin olun ve dert etmeyin..dua edin...
evet haklısın sigara ben içmiyorum ama işyerinde yanımda arada içiyolar şuan onlara diyemedimde hamileyim diye insafa gelip içmezlerse iyi olucak. Beslenme konusunda bu hafta kendime zaman ayırıcamAaa bence artik yemene icmene dikkat etmelisin. Asiri sigara icmiyordum ama her aksam bir iki iciyordum. En son sigarami sonuc almadan evvel ictim dahada yanimda bile icirtmem suan bile meyve yiyorum
Kendini frenle canim ileride risk olabilcegini hatirlaBenim hep şekerli şeyleri canim istiyor ya..napicam..bildiginiz kesme şeker çekiyor canim...napicam...
En onemli zamanlardayiz ilk olusumlar suan olacagi icin ne kadar iyi beslenirsek o kadar iyievet haklısın sigara ben içmiyorum ama işyerinde yanımda arada içiyolar şuan onlara diyemedimde hamileyim diye insafa gelip içmezlerse iyi olucak. Beslenme konusunda bu hafta kendime zaman ayırıcam
Kuzum işte en çok ona sinir oluyorum sürekli aynı şey bugün git şu gün gel insanı da merakta bırakıyolar
Bana oğlumda 12.haftaya kadar ilişki yasak demişti,Kızlar peki ben 4 5 kişi ile ayni odada muayene olunca doktora sormadım siz sordunuz mu ilişkiye girmek yasak mı ne dedi doktorunuz nelere dikkat etmeli .
Al işte bizimkafa aynı çalışıyo neden se geç gitmek gibi bi şey var içimde Yurt dışında 3 aylık olmayınca bakılmıyomuş ya te tam bizlikBen sırf o yüzden gitmedim henüz dra sadece kan testi tekrarlayarak takip ettik sağlık ocağında
Öğreneli ptesi günü 3hafta olacak
Bu hafta gidicem inşAllah kese bebek görünür diye ümit ediyorum
Gülüm peki sende son zamanlarda kahveden çaydan miden bulandığı oldumu ben her ikisinide çok ça içerdim şimdi hepsini yarım bırakıyorumÇok doğru söylüyorsun . .bundan sonra dikkat edeyim en iyisi...kahve kirk yilda bir iciyorum zaten..cay desen en fazla iki bardak..ama calistigim icin kahvalti haftaici yok..ekmek arasi bişeyler . .o benden cok sey bekliyor su aralar . .
Bende inatla bekliyorum..bhcg bile vermedim..6-7 hafta belli olsun oyle gitcem.. alttan bakiyorlar ben hiç sevemedim onu..Al işte bizimkafa aynı çalışıyo neden se geç gitmek gibi bi şey var içimde Yurt dışında 3 aylık olmayınca bakılmıyomuş ya te tam bizlik