gözünaydın canımm darısı bize inşallahMerhaba bugün bizde gidip minnakımızın kesesini gördük, 15 gün sonra da inşallah kalp atışlarını dinlemek için gidicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözünaydın canımm darısı bize inşallahMerhaba bugün bizde gidip minnakımızın kesesini gördük, 15 gün sonra da inşallah kalp atışlarını dinlemek için gidicez
Benim 35 canim 4000 lik benim ignede.faktor v leidenmis.bakalim Allah yardimcimiz olsunInsaAllah.. peki hangi genleriniz de pihtilasma vardi bi de yas kac acaba? Igneyi kaclik verdiler? Benim gebelik bu ay garanti olursa ignelere tekrar baslayacakmisim da :/ ve kizim daa 8 aylik
gözünaydın canımm darısı bize inşallah
Cok su icmekte zararli iyi birsey yapayim derken dikkatli olun.. 2lt en fazla 3litre iciliyor benim bildigim su zehirlenmesi oluyor bebegin suyu fazla oluyor cok icincede .. Doktora danismak lazim sanirim kac lt icmek gerekli diye ..Kızlar nasılsınız mide bulantıları başlayıp su içemeyen var mı? Bende daha hiç mide bulantısı baş dönmesi tiksinme olmadı sadece gögüslerime dokunamıyorum çok acıyorlar. Aman bir sayfada okudum suyunuz sakın ihmal etmeyin bebek susuz kalıyormuş ben sabah 08:30 da işe geliyorum burda bir başlıyorum su içmeye sadece ofiste 3 litre su içiyorum 1 litrelik şişem var yanımda hep evde pek içemiyorum yemek evi derle topla sonra hemen yatıp uyuyorum eşim her konuda yardımcı saolsun aksamdan bana 2 yumurta kaynatıyor peynir süt koyuyor dolaba sabah alıp gidiyorum. Sabah kahvaltısıyla öğle yemeği arası ayran içiyorum. Öğle et yiyorum sonra bir tane muz ya da elma aksam daha hafif şeyler çok araştırdım aman sizlerde dikkat edin
Ben zaten sağlık ocagında sağlık görevlisinin verdiği bilgileri verdim kulaktan dolma değil size uygun gelmiyorsa uygulamayın!Cok su icmekte zararli iyi birsey yapayim derken dikkatli olun.. 2lt en fazla 3litre iciliyor benim bildigim su zehirlenmesi oluyor bebegin suyu fazla oluyor cok icincede .. Doktora danismak lazim sanirim kac lt icmek gerekli diye ..
En azindan kulaktan dolma bilgilerle yalnis birseyler yapmamis oluruz..
oylemi canim bizdede herkes onda yapmış doğumunuHayirli olsun canim o drda dogum yapan cok arkadasim var..saglikla gelsin insallah
evet canimUmur yensel mi canim
Tmm cnmevet canim
Sert bi çıkışa gerek yoktu.. Bende bildigimi paylaştım ve kulaktan dolma oldugunu doktora sormamiz gerektigini söyledim .. Sizin söylediginiz ile ilgili birsey demedim ki saglık ocagı bana böyle dedi diye paylastım sizinle demen gayet yerinde olurdu ..Ben zaten sağlık ocagında sağlık görevlisinin verdiği bilgileri verdim kulaktan dolma değil size uygun gelmiyorsa uygulamayın!
karın şiş uyku hali gaz üşüme var bendede canım ama mide bulantısı falan yok dahaKizlar ya ben cok yoruluyorum .is cikisi varya kendimi zor atiyorum eve .bir de acayip gaz oluyor karnim hep sis .sizde durumlar ne ?
Bende de yok canimmm mide bulantisikarın şiş uyku hali gaz üşüme var bendede canım ama mide bulantısı falan yok daha
hadi hayırlısı canim inşallah keseyide görürsünHerkese iyi aksamlar cok heyacnliyim yarin kontrolum var
Insallhh cnm yaa tesekr ederm senjn bebis ne kadarliktihadi hayırlısı canim inşallah keseyide görürsün
Tabi canim hatta 22 yasinda uni ogrencisi olan bi tanidigim var.senelerin doktoru insallah sende sagliklica bebisine kavusursun canim :)oylemi canim bizdede herkes onda yapmış doğumunu
Evet canim bende gazli biri oldum wc problemlerimm basladi.bugun bi degisik bas donmesiyle goz kararmasi gibi tuhaf birsey yasadim acikiyorum heralde..Kizlar ya ben cok yoruluyorum .is cikisi varya kendimi zor atiyorum eve .bir de acayip gaz oluyor karnim hep sis .sizde durumlar ne ?