2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar üşüyorsaniz çorap patik üst üste giyin. Sıcak duş bile önermiyorlar hatta bana birkaç gün tedbir amacli duş alma bile dediler lekelenmem oldugundan sanirim. Bence bir sure corap patik pattaniye falan kullanin

InsaAllah.. peki hangi genleriniz de pihtilasma vardi bi de yas kac acaba? Igneyi kaclik verdiler? Benim gebelik bu ay garanti olursa ignelere tekrar baslayacakmisim da :/ ve kizim daa 8 aylik :KK43:
Benim 35 canim 4000 lik benim ignede.faktor v leidenmis.bakalim Allah yardimcimiz olsun

Kızlar nasılsınız mide bulantıları başlayıp su içemeyen var mı? Bende daha hiç mide bulantısı baş dönmesi tiksinme olmadı sadece gögüslerime dokunamıyorum çok acıyorlar. Aman bir sayfada okudum suyunuz sakın ihmal etmeyin bebek susuz kalıyormuş o_O ben sabah 08:30 da işe geliyorum burda bir başlıyorum su içmeye sadece ofiste 3 litre su içiyorum 1 litrelik şişem var yanımda hep evde pek içemiyorum yemek evi derle topla sonra hemen yatıp uyuyorum eşim her konuda yardımcı saolsun aksamdan bana 2 yumurta kaynatıyor peynir süt koyuyor dolaba sabah alıp gidiyorum. Sabah kahvaltısıyla öğle yemeği arası ayran içiyorum. Öğle et yiyorum sonra bir tane muz ya da elma aksam daha hafif şeyler çok araştırdım aman sizlerde dikkat edin :anneadayı:

Kızlar nasılsınız mide bulantıları başlayıp su içemeyen var mı? Bende daha hiç mide bulantısı baş dönmesi tiksinme olmadı sadece gögüslerime dokunamıyorum çok acıyorlar. Aman bir sayfada okudum suyunuz sakın ihmal etmeyin bebek susuz kalıyormuş o_O ben sabah 08:30 da işe geliyorum burda bir başlıyorum su içmeye sadece ofiste 3 litre su içiyorum 1 litrelik şişem var yanımda hep evde pek içemiyorum yemek evi derle topla sonra hemen yatıp uyuyorum eşim her konuda yardımcı saolsun aksamdan bana 2 yumurta kaynatıyor peynir süt koyuyor dolaba sabah alıp gidiyorum. Sabah kahvaltısıyla öğle yemeği arası ayran içiyorum. Öğle et yiyorum sonra bir tane muz ya da elma aksam daha hafif şeyler çok araştırdım aman sizlerde dikkat edin :anneadayı:
Cok su icmekte zararli iyi birsey yapayim derken dikkatli olun.. 2lt en fazla 3litre iciliyor benim bildigim su zehirlenmesi oluyor bebegin suyu fazla oluyor cok icincede .. Doktora danismak lazim sanirim kac lt icmek gerekli diye ..
En azindan kulaktan dolma bilgilerle yalnis birseyler yapmamis oluruz..

Cok su icmekte zararli iyi birsey yapayim derken dikkatli olun.. 2lt en fazla 3litre iciliyor benim bildigim su zehirlenmesi oluyor bebegin suyu fazla oluyor cok icincede .. Doktora danismak lazim sanirim kac lt icmek gerekli diye ..
En azindan kulaktan dolma bilgilerle yalnis birseyler yapmamis oluruz..
Ben zaten sağlık ocagında sağlık görevlisinin verdiği bilgileri verdim kulaktan dolma değil size uygun gelmiyorsa uygulamayın!

Ben zaten sağlık ocagında sağlık görevlisinin verdiği bilgileri verdim kulaktan dolma değil size uygun gelmiyorsa uygulamayın!
Sert bi çıkışa gerek yoktu.. Bende bildigimi paylaştım ve kulaktan dolma oldugunu doktora sormamiz gerektigini söyledim .. Sizin söylediginiz ile ilgili birsey demedim ki saglık ocagı bana böyle dedi diye paylastım sizinle demen gayet yerinde olurdu ..

Kizlar ya ben cok yoruluyorum .is cikisi varya kendimi zor atiyorum eve .bir de acayip gaz oluyor karnim hep sis .sizde durumlar ne ?
Evet canim bende gazli biri oldum wc problemlerimm basladi.bugun bi degisik bas donmesiyle goz kararmasi gibi tuhaf birsey yasadim acikiyorum heralde..

X