2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

N nnnadal umarım dogru kısıyı etıketledım canım nasılsın nerdesın hıc yoksun merak ettım senı
Canım buralardayım ama çok giremiyorum 2 tane fırtınayla boğuşuyorum hamileligimi hiç yaşayamıyorum 1.hamilelikte prenses gibiymişim 2.de zorlanıyorum diyordum ama asıl zorlukları bunda gördüm büyüyene kadar beni zorlayacaklar Allah eksikliklerini göstermesin büyüyünce tam şenlik curcuna olacak inşallah şimdi bu anlarını doyasıya yaşamak için uğraşıyorum
Artık kizimda kendini hissettiriyor tekmelere başlayınca kombo yapıyor biraz önce tekme saatiydi delip çıkacak sandım inşallah ismi Melike olacak
Oglumu sorarsan bebeklikten çıktı kelime haznesi çok genişledi beni şaşırtacak şeyler söylüyor abisiyle sürekli altalta üstüste güreş halindeler abisi ona kıyamıyor o abisini dövüyor abide iştah yok ufaklık canavar bulsa bizi yiyecek çok şükür ne versem götürüyor sonra abisininkileride yiyor dün ikisinede yumurta haşladım sofraya getirmemle ayak üstü kendikini yuttu abisi sofraya gelmeden onunkinide yedi durduramadım
Hakkınızı helal edin anlatacak çok şey var daha sık gelmeliyim hamdolsun bol bol anı biriktiriyorum

bu tarz bişi denemiştik alpicim, ona rağmen ellerini ayaklarını kaçırıyor bizden..teşekkür ederim tavsiyen için.

teşekkür ederim canım cevabın için

Ikı erkekten sonra kız annesi olmak kızım kelimes nasıl guzel gelıyor degısık gelıyor dimi :)
Senın sansın abının olması onunla konusup kendını gelıstırıyor kucuk oglun bızımkıde bıcır bıcır sabah uyanıp bana bagırıyor duymazsam ses yukselerek devam edıyor :))
Masallah Allah esırgesın hepsını evlat cok guzel birşey yardımcım olsa heralde 3 adet :))) kesın yapardım . Ama hem gurbet hem yalnız sımdılık bır tane yeter gıbı duruyor gece uykularımız hıc yok o en buyuk sebep ıkıncıyı yapmamaya .

Bu bıcırıklar çok uyanık olmaya başladı. Benim kız anne diye sesleniyor cevap vermiyorum sesini duyurmak, istedigini yaptirmak icin hemen annecim diyor. O zaman efendim kizim diyorum, gel gel diye oyuna cagiriyor. Gunaydin ve iyi geceler demeye calisiyor bu ara dili dönmüyor, kendince soyluyor :) Gun icinde gordugu kisileri, yaptigi eylemleri aklinda kaldigi kadar enlatiyor. Bakicida naptiniz, gunun nasil gecti diyorum, kelime kelime anlatiyor, ben soylediklediklerini cümle seklinde ifade ediyorum. Iki kelime soylemeye yeni basladi. Buzdolabina yapisan miknatisli resimleri cok seviyor. Ben isimi yaparken onlari oynuyor. Bu 18 ay asisini 18 aya girince mi , 18 ayin bitiminde mi yaptiracagiz? Hala asi karnesini bulamadim.

Gerçekten çok değişik geliyor ama bu afacanlar onuda kendilerine benzetecek diye şimdiden korkuyorum arkadaşımın da 2 oğlandan sonra kızı oldu aynı abileri gibi diyor araba ve silahlarla oynayıp maç yapıyormuş :)
Canım kardeş kadar kıymetli birşey yok bende gurbette yalnızım Allah yardım ediyor inci taneni sakın yalnız bırakma sadece simdiyi düşünme hayatı boyunca en büyük destekçisi kardeşi olur bizimkiler koyun koyuna uyuyor beraber yatıp beraber kalkıyorlar

23 hazıran dogumluyuz 18. Ayımıza gırdık işte öyle olmuyor mu pazartesıde asımızı olduk .

Kizlar oglu olup da sunnet yaptirmayan var mi? Ben hala cok korkuyorum ya artik lokal de olmuyor genel anestezi alacak. Bir yandan olsun bitsin buyuyunce hatirlamasin diyorum bir yandan cok kucuk nasil olur diye kiyamiyorum. Anestesi alacagi icin bir sure emmemesi gerekecek nasil dayanir bilemiyorum memeye cok duskun cunku...off kafamda deli sorular. Erkek annesi olmak ayri bir zormus. Bana kalsa hic sunnet ettirmeyeyim kendi karari olsun diyorum, buyuyunce sana kizar diyorlar.

Oğluma da yaptırmadık henüz. Annemler yaptırın diyor , kıyamıyorum gözümde hala minicik bebek :) Senle aynı kafadayız, büyüsün karar versin diyeceğim ama millet sıkıştırıyor geç kalmayın diye...

Çoğunluk bebeklik dönemi daha rahat atlatıliyor diyor. Bakıcımız oğlunu ana sınıfinda iken sünnet ettirdi. Babası aklı erdiği zaman olsun diye ısrar etmış. Bana çok zor oldu dedi hep. Bir daha oğlum olursa aklı ermeden bebekken yaptırirım diyordu. Bizim millette bebekler birey olarak görülmediği için " aa kendi kararına bırakılır mi" derler. Ben sizin düsüncelerinize katılıyorum. Ben de kızımın kulağina küpe takmadım. Belki ister belki istemez. Kendi karar versin. " kız cocuk küpesiz olur mu" diyenlere cok da güzel oluyor diyorum:)) C Chen31 A AcedaA

Evet ne kadar kucuk o kadar iyi diyor herkes, ben de keske ilk 3 ayda yaptirsaydim diyorum ama kiyamadim hala da kiyamiyorum :) ben de kizim olsa asla kulagini deldirmezdim iyi yapiyorsun. Ne gerek var gorsellik icin cani yanacak bir suru. Ilerde kendisi deldirir isterse :)

Gecen her zaman için pişman olacaksın ben şu an aşı bile yaptırırken çoook zorlandım. Çünkü artık iğneyi görüyor cogu seyı anlıyor . Bence dogumdan sonra en guzel zaman oglum olsa ıdı yenıdogan sunnetı yaptıracaktım. Sımdı hem sana hem ona zor olacak o yuzden daha fazla gecıkme yaptır altı bezlı ıkrnde cok cabuk ıylesırmıs . Ama anne sutu neden alamıyı onu anlamadım :-/

Biz 20 günlükken yaptırdık lokal anestezi alıyolar hiç bişey anlamadı iyi ki olmuş bitmiş bundan sonra yaptıracaklara örnek olsun diye söylüyorum çok ufakken yaptırsınlar zaten o zaman göbeğiydi bilmem nesiydi derken aradan çıkıyo şuan olsa yaptıramazdım büyümesini beklerdim

Ben de yenidogan dusunuyodum canim ama kendim bile 3 ayda ancak toparlandim dogumum cok zordu. Bi de oglum emmiyordu 3. ayda yeni yeni dogru duzgun emmeye basladi sunnet olursa emmeyi birakir diye korktum. Sonra da zaten lokal anestezi zamani gecti. Madem genel olacak az daha buyusun dedim bu zamana kadar geldi iste :)
Anestezi alacagi icin oncesinde 4 5 saat sonrasinda da 1 2 saat emmemesi gerekiyormus. Yani ac kalmasi gerekiyormus.

Ahh o cok zormus ıste ac kalması bebek daha nasıl ac kalacak ki Artık olan oldu sımdı ne zaman yaptırsan ıyi oluru düşünmek lazım tamamen aklı erdiğinde sanki daha zor olur gıbı gelıyor bana

Bizde yaptırmadkk büyüsün hallederiz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…