- 2 Ağustos 2009
- 690
- 487
Biz 4 aylıken yaptırmıştık çok rahat olmuştu, genel anestezi yaptılar balon koklatarak yapıyorlarmış, operasyon öncesi iki saat emzirmeyin dediler, sonrasında da yarım saat emzirtmediler, ancak o kadar dayanabilmişti zaten, çok ağlıyordu emzirince ağlaması geçmişti, bezliyken daha kolaymış, o aylarda idrarı antiseptik özellik taşıyor mikrop kapma olasılığı yok demişti doktorumuz, hakikaten çok çok rahat geçti üçüncü gün sargısı düştü yanlış hatırlamıyorsam, ikinci kere kontrole gitmemize gerek bile kalmadı. Sünnet olayı sağlık açısından faydalı olduğu ispatlanan birşey bence doktoruyla görüşüp yaptırın, büyüyünce travma olmasın. Bizimki hatırlamayacak, büyüyünce düğününü mevlütünü yaparız eğlenir diye düşündük :)Kizlar oglu olup da sunnet yaptirmayan var mi? Ben hala cok korkuyorum ya artik lokal de olmuyor genel anestezi alacak. Bir yandan olsun bitsin buyuyunce hatirlamasin diyorum bir yandan cok kucuk nasil olur diye kiyamiyorum. Anestesi alacagi icin bir sure emmemesi gerekecek nasil dayanir bilemiyorum memeye cok duskun cunku...off kafamda deli sorular. Erkek annesi olmak ayri bir zormus. Bana kalsa hic sunnet ettirmeyeyim kendi karari olsun diyorum, buyuyunce sana kizar diyorlar.