MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
Hazır bez kullanıyordum. Calistigim icin yikanabilir beze cesaret edemedim. Bakıcida kaldıginda sıkinti olur belki diye dusundum.Cok mutlu oldu oldum ti yaptiginuza bu arada ybb kullaniyorsaniz talip olurum
Sinyalleri aliyordum ben tuvalete giderken o da cis diyordu ama korkutmamak icin ben hic tuvalete oturtmadim. Sen beze yap degisecegiz dedim.Masaallah tuvalet iletisimi hakkinda yapanlar var mi diye sormustum cevap gelmemisti yada ben goremedim sevindim kac ayliksiniz nasil ilerlediniz bozim ciste hala biraz sikintilar var sinyal yok benim kizda 9. Ayinda basladik o zamandan beri kakasini beri 2 kez yapti tutamadi yetistiremedim çişlerimizde tuvalete aralardakiler beze sinyal oldugu icin biraz zorlaniyoruz bazen kendi isaret ediyor cisss diyor ama nadir hatta yemek yerken demisti bir kere baya umitlendim oyle kaldi evrensel saatler bebek arabasindan inince mama sandalyesinden inice falan tamam ama diger oyun zamanlari anlattigim gibi sizde durumlar nasil
Bende oyle yaptigim zamanlarda kuru kalkiyor masaallah sabah uyaninca hemen tuvalete tutarsam yapiyor biraz oyalanirsam yapiyorBen ocakta tam 18 ahlikken baslamayi dusunuyordum. Simdi 17 aylik. Bakicimiz soyledi bugun ben de bezini cikardim kucaginda tuvalete oturttum dedi. Uyurken kacirmis, ikinci uykusunda bez baglamis. Bir de cocuklarla oyuna dalmis soylememis azicik kacirmis. Eve geldigimizden beri yarim saate bir cia var mi diye soruyorum cis dediginde oyurtuyorum kucagimda alaturka tuvalete. Benimle daha bir kere tuvalete yapti. Simdi uyuyor, bez baglamadim. Carsafin altina alt acma ortusu serdim.
Iyi düşünmüşsünüzHazır bez kullanıyordum. Calistigim icin yikanabilir beze cesaret edemedim. Bakıcida kaldıginda sıkinti olur belki diye dusundum.
Ben dolu marka lazimlik aldim alafranga tuvalete benziyor uyum sonrasında uyum saglayabilsin diye ve daha basit oldugu icin onu sectim disarda da babyplus in adaptörünu aldim hem lazimlik oluyor hem tuvalete monte oluyor oda guzel tavsiye ederim yavas yavas o sekilde alistirabilirsiniz bence bugun benim pesimden gelip kendi lazimligi cekip oturdu cissss demeye basladi meselaSinyalleri aliyordum ben tuvalete giderken o da cis diyordu ama korkutmamak icin ben hic tuvalete oturtmadim. Sen beze yap degisecegiz dedim.
Alaturkada kucagimda yaptiriyorum simdilik. Uykuda ve aksam iki kez kacirdi tuvalete gitmemize ragmen.Ben dolu marka lazimlik aldim alafranga tuvalete benziyor uyum sonrasında uyum saglayabilsin diye ve daha basit oldugu icin onu sectim disarda da babyplus in adaptörünu aldim hem lazimlik oluyor hem tuvalete monte oluyor oda guzel tavsiye ederim yavas yavas o sekilde alistirabilirsiniz bence bugun benim pesimden gelip kendi lazimligi cekip oturdu cissss demeye basladi mesela
Maşallah, ne güzel artık büyümüşler de çiş söylüyor minikcikler. Bizimkilerin de yakındır artık heralde.Sinyalleri aliyordum ben tuvalete giderken o da cis diyordu ama korkutmamak icin ben hic tuvalete oturtmadim. Sen beze yap degisecegiz dedim.
Merhaba canım. Biz yaptırdık 1 i ağızdan 2 bacaktan. Ben yalnız götürdüm çok sorun olmadı hatta sadece hemşire ve ben vardık başkasını istemedim gerilmesin emir diye. Çok ağlamadı yaparken bağırdı sadece. Sonra hemen unuttu. Gece ateş falan da yapmadı kolay geçti yani bizim içinGünaydın kızlar aşı yaptıran var mı 3 aşı sanırım bacaktan mı hepsi yarın yaptıracagız bizde tek gıdıcem aylardır karın agrısı cekıyorumBuyuduler hersey zorlastı artık
Bende yaptırdım canım hemşire ağrı yapmaz bu asi dedi..Günaydın kızlar aşı yaptıran var mı 3 aşı sanırım bacaktan mı hepsi yarın yaptıracagız bizde tek gıdıcem aylardır karın agrısı cekıyorumBuyuduler hersey zorlastı artık
Bizde atlattık şükür agladı ilkinde ikincide daha az ağladı bebekle cocukta vardı ikincisinde içeride onlara bakınca aglamayı unuttu.Merhaba canım. Biz yaptırdık 1 i ağızdan 2 bacaktan. Ben yalnız götürdüm çok sorun olmadı hatta sadece hemşire ve ben vardık başkasını istemedim gerilmesin emir diye. Çok ağlamadı yaparken bağırdı sadece. Sonra hemen unuttu. Gece ateş falan da yapmadı kolay geçti yani bizim için
Atlattık canım şükür korktugum gibi olmadı şimdi iki yaş için strese girecegim :) Bizim kız yabancılara gitmedigi için yanına yaklaşınca aglamaya başlıyor .Bende yaptırdım canım hemşire ağrı yapmaz bu asi dedi..
Bir agiz iki koldan..ates falan yapmadı gayet rahattı çok şükür..
Sizde kolayca atlatırsınız inşaAllah
Aslında bacak daha zor kolun acısı daha az . Bizimde koldan yapıldı . Geçmiş olsun soganı dorde böl odaya koy nefesını acar oyle cok kokmuyor ilk anda bıraz kokuyor burnuna izin verırse serum fizyolojik damlat yatmadan önce baya rahatlar babadan kaptık bizde cok zor bi 3 gün gecırdım aklım çıkıyor hasta olacak diye birde mutlaka odayı nemlendır buhar makınası yoksa havluyu ıslat petegın ustune koy siz uyumadan oda nemlensın.Bir yaşından sonra bacaktan yapmıyoruz diyerek koldan yaptı bizimkileri de.
Kuzum ilk defa hasta olduöksürük kusma burun akıntısı sabaha kadar basında nöbet tutuyorum öksürürken kusup tıkanıyor diye
Teşekkürler. Tavsiyelerini uygulayacağım. Yarın doktora da götürücem yeni yıla hasta girmesin:)) il il geziyoruz hastayken çok zor oluyor. Uykusuz , mızır mızır...Bizde atlattık şükür agladı ilkinde ikincide daha az ağladı bebekle cocukta vardı ikincisinde içeride onlara bakınca aglamayı unuttu.
Atlattık canım şükür korktugum gibi olmadı şimdi iki yaş için strese girecegim :) Bizim kız yabancılara gitmedigi için yanına yaklaşınca aglamaya başlıyor .
Aslında bacak daha zor kolun acısı daha az . Bizimde koldan yapıldı . Geçmiş olsun soganı dorde böl odaya koy nefesını acar oyle cok kokmuyor ilk anda bıraz kokuyor burnuna izin verırse serum fizyolojik damlat yatmadan önce baya rahatlar babadan kaptık bizde cok zor bi 3 gün gecırdım aklım çıkıyor hasta olacak diye birde mutlaka odayı nemlendır buhar makınası yoksa havluyu ıslat petegın ustune koy siz uyumadan oda nemlensın.
Biz niloya( cizgi film) izleyerek kesiyoruz. Diger turlu makasi elimden alip kendisi yapmaya calisiyor:). Bir de kesmek lafini kullanmiyorum. Sebebi bicak makas ile keseriz tehlikeli demistim. Kesmek dediginde tirsiyor:) çıt çıt yapalım tırnakları diyorum o zaman tamam diyor.merhaba kızlar,
Kızım tırnaklarını hiç kestirmiyor..korkuyormu anlamadım..uyuyunca keseyim diyorum..o derin uykudan uyanıp...ağlayarak uyanıyor ve birdaha da uyumuyor..çocukda fobi gibi bişey oldu..tavsiyesi olanlar var mı
Hadı gel tırnaklarını çıt çıt yapalım dıyorum bı benım tırnagımı bır onunkını kesıyorum babası evde olursa bırde onun tırnakları kesıyoruz yoksa izin vermiyor ama böyle hosuna gıdıyor kendi tırnagının bırını kesınce anne anne baba baba dıyor yanı sıra sızde :)merhaba kızlar,
Kızım tırnaklarını hiç kestirmiyor..korkuyormu anlamadım..uyuyunca keseyim diyorum..o derin uykudan uyanıp...ağlayarak uyanıyor ve birdaha da uyumuyor..çocukda fobi gibi bişey oldu..tavsiyesi olanlar var mı
Babasıyla fırcalıyor aksamları sonra babası ona ızın verıyor oda bıraz fırcalamıs gıbı yapıyor bızde beraber fırcalıyoruz ızın vermedıgı zamanlarda gorünce kendıde yapmamıza ızın verıyorArkadaşlar diş fırçalamaya başladınız mı biz fırça aldık benim fırçalamama izin vermiyo kendi eline alıyo bişeler yapıyo ama tam temizleyemez öyle nasıl alıştıracağım..
İkinci olarak da resmen dayak yiyoruz saç çekme vurma ısırma çok fazla var nedenini anlamıyorum anlatıyorum olmuyo kızıyorum olmuyo cidden canım çok yanıyo..