Canım buralardayım ama çok giremiyorum 2 tane fırtınayla boğuşuyorum hamileligimi hiç yaşayamıyorum 1.hamilelikte prenses gibiymişim 2.de zorlanıyorum diyordum ama asıl zorlukları bunda gördüm büyüyene kadar beni zorlayacaklar Allah eksikliklerini göstermesin büyüyünce tam şenlik curcuna olacak inşallah şimdi bu anlarını doyasıya yaşamak için uğraşıyorum
Artık kizimda kendini hissettiriyor tekmelere başlayınca kombo yapıyor biraz önce tekme saatiydi delip çıkacak sandım inşallah ismi Melike olacak
Oglumu sorarsan bebeklikten çıktı kelime haznesi çok genişledi beni şaşırtacak şeyler söylüyor abisiyle sürekli altalta üstüste güreş halindeler abisi ona kıyamıyor o abisini dövüyor abide iştah yok ufaklık canavar bulsa bizi yiyecek çok şükür ne versem götürüyor sonra abisininkileride yiyor dün ikisinede yumurta haşladım sofraya getirmemle ayak üstü kendikini yuttu abisi sofraya gelmeden onunkinide yedi durduramadım
Hakkınızı helal edin anlatacak çok şey var daha sık gelmeliyim hamdolsun bol bol anı biriktiriyorum