Sayfalar ne kadar birikmis hepsini okudum :) doguranlara hayirli olsun
Cogu kisi emzirmeyi azaltmak istediginden bahsetmis, biz de gecen gun is arkadaslarimla konusuyorduk, oglum 16 aylik, oglumdan 4 ay kucuk cocugu olan biri yazin kesicem emzirmeyi sikildim artik dedi, ki kendisi cocuklarina her gun aktivite yaptiran montessori egitimde uzmanlasmis birisi. Bana tuhaf geldi, sirf sikildi diye cocugu sutten kesmek ne bileyim.
Ben kendisi birakana kadar emziricem, genelde 4 yasinda birakiyorlarmis dedim herkes sok oldu
Emzirme isini ben mi abartiyorum. Calistigim icin oglum cok ozluyor beni, eve gelir gelmez emme diyor. Gece gunduz ne zaman istese emziriyorum. Hic dis sikintisi cekmedik, hic oyle kotu hasta olmadi, antibiyotik kullanmadi cok sukur. Ben bunlari hep emzirmeye bagladim.
Ha bir de ilk 3 ay meme reddi oldu 1 ay hic emmedi, goguslerim o kadar yara olmustu ki pompayla saginca biberon kan dolardi. Yine de cok cabaladim ve memeye dondurdum belki de ondan birakmak istemiyorum.
Bir de baska cocuk dusunmuyorum. Sanirim o yuzden uzatmak istiyorum emzirme olayini, siz ne dusunuyorsunuz? Ben de gunun birinde sikilir miyim? :)