Ben kendiniz ne yiyorsak artik onu veriyorum. Ayrı hazirlamiyorum. Gunde 6 kere yemesi lazim ama o kadar olmuyor. Kahvalti( yumurta zeytin peynir bal pekmez kuymak maydonoz dereotu ceviz simit) genelde yumurta tava veya haslama, bazen degisiklik olsun diye pankek yapiyorum kahvaltiya bir de pekmezle suyu karistirip cay bardagina koyuyorum. Biz cay icerken o da cay diye onu iciyor :) Ara ogunde de yiyor pankeki. fakat yumurtam yoksa kuymak yapiyorum kahvaltiya. arada kuru yemis( uzum incir ceviz vs), oglen ne varsa (corba yemek pilav yogurt ekmek) artik hangisini yerse. Oglen corba yedirdiysem aksama yemek, oglen yemek yediysee aksama corba yediriyorum. Yemek olarak bakliyatlarin hepsini seviyor. Brokoli karnabahar mucveri yapiyorum. Yemegini yemiyor. Yogurt mercimek corbasi yaparim. Genelde bulgur pilavi arada pirinc pilavi yapiyorum. Balik kofte haftalik yedirmeye calisiyorum. Genelde forinda kizartiyorum arada sulu kofte seklinde yapiyorum. Et sote seklinde de veriyorum fakat pek yemiyor. Ispanak kabak yemez benim kiz. Onlari mercimek corbasina katarim. Ogle aksam yemegi arasinda meyve kesinlikle yediririm
( armut, elma, mandalina severek yiyor. Nar, greyfurt, portakal, limon, cennet elması diğer adı trabzon hurması, patlamıs mısır, haşlanmıs mısır tattırdım. Pek severek yemez) Tatli cok seviyor. Irmik helvasi, kurabiye, kek, keciboynuzu tozu incir kayisi bebe biskuvisi karistirip top yapip hidistan vevizine bularim, onu yemeyi cok sever. Bazen sut ister kendisi inek sutu veririm keciboynuzu tozu karistirip. Kahve diye icer:) Ben her seyi veriyorum. MAŞALLAH:))
He bu kadar yediriyorsun kaç kilo dersen. 9kilo. Boy 78 cm. Bizde zorlama yok. Yedigi yetiyor herhalde diyorum.