2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kizim da ayni anlattiginiz gibi
Wc girince kapiyi aralik birakiyorum
Banyo yaparken babasi kucagina alip kapimda bekliyorlar
Bağrışlar çığlıklar cabası tabi

Bizim eve temizlik için bi abla geliyor ilkokul mezunu kendisi ama kizim bi tek onu seviyor onun agzina yemekler veriyor falan
Yardima gelen ablanin iletişimi muhteşem çok tatli dilli
Herkes bir olmayabilir yani ilkokul mezunu olupta iletişimi guzel birini bulursunuz umarim

Ama hem temizlik hem bebek bakmak istemeyebilirler

Kreşte kış mevsimi size hastalık olarak geri döner gibi geliyor bana
Temizligi yüzeysel yapip çocukla ilgienebilir belki gelen kişi ama yine benden ayrilmaz diyosunuz ..bilemedim çözüm nasıl olur :/

Benim sana önerim yeri geldiğinde guzel bir dille kırmadan incitmeden bunu kendilerine anlatman rahatsızlığını dile getirmen olur. Ama bu arada kendinide yıpratma , esinede sürekli söyleme bir zamandan sonra eşin yine aynı muhabbet deyip duymamazlıktan gelebilir sende onlar gibi davran bazen doğum günlerini unut bazen kırtasiye önünden geçerken süslü bir kalem veya 2 liralık boyama kitabı al ama tatlı dilli davran. Lafı bile tatlı dille sokki ilk söylediğinde anlayamasın )

Aslında oyun ablası bulsan harıka olur cocuk gelısımı mezunu ögrenci bulsan ki coook var gerekırse aılesıyle tanısıp evde yalnız oldugunu ve durumunu anlatsan ablalık yapar oyun oynar tamamen onunla vakıt gecırır ve cocuklar cabuk alısıyor onlara oyun oynadıgı ıcın sende onlar oynarken her ısını yaparsın hem iş hem cocuk bakacak bırını bulsan bıle verim alamazsın.
Bırde egıtım aldıgı ıcın ona staj olur kızına da faydalı olur nacızane bir fikir.

Var var. 16 aylik boy 76, kilo 8.500. Kilosunu olcturmuyor cadi doktor gecen aya gore ortalama yaziyor:))
Ahh kuzuuu sendemi bizdensin napalım saglıklı olsunlar yeter ki kılo alınır bende hep zayıftım hala da zayıfım 50 kıloyum 41 kılolarımı bilirim ama cok şükür hasta oldugumu bilmem grip nedir bılmem yani

Teşekkür ederim. Bu fikri de değerlendireyim.
Ya çocukla oynayacak biri ya temizlik + yemek yapacak biri olacak. İkisini aynı anda istemiyorum zaten. Temizlik neyse de yemek yaptırmak çok içime sinmiyor zaten. Deneye yanıma gönlüme göre biri bulurum inşallah.

Cok cok tesekkur ederim bende artik o tarz birsey dusunmeye basladim bakalim hayırlısı diyorum artik kimseyi degistiremeyiz belki icinde olduğumuz durumu anlarlarsa bilmiyorum kafam karisik hala seviyorum herkesi ama uzuluyorum kızım icin buyudukce oda farkedecek

canım durumun çok zor aynısını yaşadım. Ben geçtiğimiz şubat ayından hazirana kadar teyzemden destek almıştım haftanın 3 günü 9.30-17.00 arası geliyordu. temizlik yemek ve işim varsa melisaya bakıyordu. ama o zaman çoğunlukla ev ağırlıklıydı yaptığı ve 950 veriyordum. şimdide haftada 3 gün bakıyor ama 08.00-18.00 arası full melisayla ilgileniyor. uyurkende yapabilirse temizlik ve bir kap yemek yapıyor. elim ayağım diyebilirim. tv açmasını istemediğimi açarsa da en fazla nadiren yemek programı izleyebileceğini kızım uyanıkken onunla ilgilenmesini gerekirse hiç eve bakmamasını tembihledim. teyzem olduğu için güvenimde sonsuz, senin böyle bir şansın var mı bilemiyorum. neyse sonuçta 3 tam gün anlattıklarım için 1300 e anlaştık. yeğenim özel okulda okuduğu için onun masrafını karşılıyorum aslında.

Ne güzel kanından canından birini bulmuşsun yardım edecek. Zorda kalınca Allah bir şekilde kolaylık gösteriyor işte.
Bulunduğum şehirde akram da tanıdığım da yok maalesef. Kreşe verme niyetindeydim ama bu kreş olayları patlak verince maalesef ondan da vazgeçtim. Bakalım bir yolunu buluruz elbelt.

çok şükür canım şanslıyım bu konuda. yoksa bakıcı vs çalışmayı erteleyebilirdim en azından 3 yaşına kadar. ben 3 yaş öncesi kreşe vermeyi düşünmüyorum zaman ne gösterir bilemem ama arkadaşlarında dediği gibi oyun ablası bulabilirsin. Rabbim sanada güzel bir kapı açsın inşallah

Çalışma hayatı nasıl gidiyor? Bebiş de sen de alıştınız mı?

Çalışma hayatı nasıl gidiyor? Bebiş de sen de alıştınız mı?
çok şükür iş gayet yolunda çok özlemişim çalışmayı ama hala keşke biraz daha bekleyebilseydim diyorum. kızımda alıştı mı alışmadı mı anlayamıyorum çünkü 2 haftadır gece uyumuyoruz. gece 3 te ya da 5 te bir uyanıyor 2-3 saat ayaktayız. inanılmaz yorucu oluyor haliyle uykusuz

hangi şehirdesiniz acaba ? çok uygun fiyatı ,aslında teyzeniz diye sanırım o fiyatı kabuletmiş ,ben şuan 2100 tl veriyorum bakıcıya ve hiç tanımadığım biri :'( evde her yerde kamera olmasına rağmen yine aklım hep evde çalışan annelerin allah yardımcısı olsun , iyi insanlarla karşılaştırsın ...

Evde düzeninizde degisiklik oldu mu? Yatili misafir vs. Bu ara bizde oyleyiz. Uykum bolunmesin diye 3 gundur yaninda uyuyorum. Dönemsel mi düzen degisikligi mi çozemedim. Anasi da iyi degil bu ara yavrum hissediyor da olabilir.

Amin

istanbuldayım ben. 5 tam gün olsa 1800-1900 arası olurdu bizimde. haliyle teyzem olduğu için. içini ferah tut heryerde kamera varmış en azından. Amin hepimizi.

Evde düzeninizde degisiklik oldu mu? Yatili misafir vs. Bu ara bizde oyleyiz. Uykum bolunmesin diye 3 gundur yaninda uyuyorum. Dönemsel mi düzen degisikligi mi çozemedim. Anasi da iyi degil bu ara yavrum hissediyor da olabilir.
hayır aksine gelen giden herhangi bir değişiklik yok. köpek dişleri mi diyorum ama patlaması 2 hafta sürmez heralde en azından daha önce bu kadar uzun sürmedi.
annesi sen neden iyi değilsin. birde alıştı mı kuzun babaanneyle kalmaya

Babaannemiz gitti çok şükür. Iki gundür bakıcısinda ve çok mutlu yavrum. Benim de icim rahat.
Tam sebebini çözemedim daha. Orta halli depresyonmuş. Emzirdigim için. Konusarak çozmeyi deneyecegim. Zamanla sebebini de ogrenirim herhalde.

destek aldın ozamanki depresyon olduğunu öğrendin öyle mi? Gözünüz aydın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…