2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

mrb cnm. Evt yapıldı aldığımız iğneyi vurup yarım saatte bir kan aldılar. Sonuçlar cıktı ve yine cok yüksek dedi doktorumuz.. çarşamba günü cocukla birlikte gelin konuşalım demiş babasına böbreklerinede bakalım demiş. Bugun bakalım ne diyecek.
Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah canım cok gecmş olsun.Rabbim dermansız dert vermesin inşallah

Evet ya saatli de oluyomus bunu da ögrendım :) ay suni sancıda zordur hee .
Benim ilk oğlumda sancim vardı hızlandırmak için suni sancı verdiler olan sancilarda gitti bebek dogmaktan vazgeçti yukarı kaçtı ağzımdan çıkacaktı 15 saat sancı çektikten sonra sezeryana döndük hiç belli olmuyor

mrb cnm. Evt yapıldı aldığımız iğneyi vurup yarım saatte bir kan aldılar. Sonuçlar cıktı ve yine cok yüksek dedi doktorumuz.. çarşamba günü cocukla birlikte gelin konuşalım demiş babasına böbreklerinede bakalım demiş. Bugun bakalım ne diyecek.
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.Korktuğunuzdan emin umduğunuza nail eylesin Yüce Mevlam.

Ayy maşallah sende 35 desın ıkıncı senı mı gonderıyoruz doguma sonrada vesselam_ vesselam_ heralde
Tam da ben de ikinci olarak doğuma kim gidecek diye düşünüyordum.Baktım M mer_4260 11 gün önde vesselam_ vesselam_ dan. İkinizin ilk bebeği de sezaryen ile doğmuştu.Bakalım hanginiz önce doğuma gideceksiniz?Rabbim sağ salim kolaylıkla kavuştursun inşallah

Tam da ben de ikinci olarak doğuma kim gidecek diye düşünüyordum.Baktım M mer_4260 11 gün önde vesselam_ vesselam_ dan. İkinizin ilk bebeği de sezaryen ile doğmuştu.Bakalım hanginiz önce doğuma gideceksiniz?Rabbim sağ salim kolaylıkla kavuştursun inşallah
Kız maşallah fil hafızası var sende herşeyi hatırlıyorsun benim 2 çocuktan sonra ben herşeyi unutur oldum 3.den sonra ne olacam bilmiyorum umarım tedavilik boyuta gelmem

Kız maşallah fil hafızası var sende herşeyi hatırlıyorsun benim 2 çocuktan sonra ben herşeyi unutur oldum 3.den sonra ne olacam bilmiyorum umarım tedavilik boyuta gelmem
Tatlım birazını hatırlıyorum birazında geçmiş mesajlara bakıyorum.Mesela sen de 2.doğumunda normal doğumu istedin araştırdın ama sonra sezaryen oldun.Hatta sen sezaryen gününü öne almak istemiştin ama doktorun 25 temmuzdan sonraya gün veriyordu sonra doktor kendi öne aldı ve 20 temmuzda doğum yaptın diye hatırlıyorum :KK54:

Tatlım birazını hatırlıyorum birazında geçmiş mesajlara bakıyorum.Mesela sen de 2.doğumunda normal doğumu istedin araştırdın ama sonra sezaryen oldun.Hatta sen sezaryen gününü öne almak istemiştin ama doktorun 25 temmuzdan sonraya gün veriyordu sonra doktor kendi öne aldı ve 20 temmuzda doğum yaptın diye hatırlıyorum :KK54:
Maşallah vallahı ayakta alkıslıyorum seni . :KK9:

Rabbim acılarını yaşatmasın..birsey cikmaz insaAllah
Gelişmeleri yazarsan sevinirim

Maşallah vallahı ayakta alkıslıyorum seni . :KK9:
Teşekkür ediyorum canım benim.Rabbim aklımıza, bedenimize, ruhumuza sağlık versin.Hani Peygamberimiz(sav) bir duasında buyurur ya: ‘Allahım Bütün vücut azalarımı ölümümden sonra bana varis kıl’ Ben de yaparım bu duayı sık sık.Rabbim hepimize sağlıklı bir ömür sürmeyi nasip etsin.Hem bugün ‘Dünya Ruh Sağlığı Günü’ Hepimize kutlu olsun :KK19:

Götürdünüz mü oğlunuzu doktora?Ne dedi doktor?İnşallah olumlu şeyler söylemiştir.Tekrar geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Son düzenleme:
Hepinizin iyi dilekleri için cok teşekkür ederim ama maalesef erken ergenlik varmış ve iğne tedavisi hemen başlamamız laZımmış okadar üzgünümki. 4 farklı doktorda 4 farklı hastanede alınan kanlarda Lh değeri hep yüksek cıktı ve yumurtalıkları büyük.. eşimle farklı düşünüyoruz o tedaviye başlıyalım diyor ben başka şehirde başka doktorada göstermek istiyorum. Ayda bir iğne vurulması gerekiyor 11 yaşına kadar.. :KK43:

Hepinizin iyi dilekleri için cok teşekkür ederim ama maalesef erken ergenlik varmış ve iğne tedavisi hemen başlamamız laZımmış okadar üzgünümki. 4 farklı doktorda 4 farklı hastanede alınan kanlarda Lh değeri hep yüksek cıktı ve yumurtalıkları büyük.. eşimle farklı düşünüyoruz o tedaviye başlıyalım diyor ben başka şehirde başka doktorada göstermek istiyorum. Ayda bir iğne vurulması gerekiyor 11 yaşına kadar.. :KK43:
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin.Allah dermansız dert vermesin.Tedavisi varmış bak.Lütfen yıpratma kendini.Üzüntü hasta eder insanı.Kendine dikkat et.Sen; çocuklara, eşine en başta da kendine lazımsın

Çok üzüldüm inan..
Ama tedaviye başlamak daha mantıklı degil mi ?çünkü erken ergenlik durdurulmazsa gelişimi duracak boyu kısa kalacak ve daha bir sürü şey

Tedavinin yan etkileri neler peki :KK43:

X