- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
Ayy maşallah sende 35 desın ıkıncı senı mı gonderıyoruz doguma sonrada vesselam_ heraldeCanım gozun aydın kurtulmussun ne kadar guyzel masallah sıze:) darısı bize olsun abla nasıl karsıladı kardesı çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy maşallah sende 35 desın ıkıncı senı mı gonderıyoruz doguma sonrada vesselam_ heraldeCanım gozun aydın kurtulmussun ne kadar guyzel masallah sıze:) darısı bize olsun abla nasıl karsıladı kardesı çok merak ediyorum
Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah canım cok gecmş olsun.Rabbim dermansız dert vermesin inşallahmrb cnm. Evt yapıldı aldığımız iğneyi vurup yarım saatte bir kan aldılar. Sonuçlar cıktı ve yine cok yüksek dedi doktorumuz.. çarşamba günü cocukla birlikte gelin konuşalım demiş babasına böbreklerinede bakalım demiş. Bugun bakalım ne diyecek.
Benim ilk oğlumda sancim vardı hızlandırmak için suni sancı verdiler olan sancilarda gitti bebek dogmaktan vazgeçti yukarı kaçtı ağzımdan çıkacaktı 15 saat sancı çektikten sonra sezeryana döndük hiç belli olmuyorEvet ya saatli de oluyomus bunu da ögrendım :) ay suni sancıda zordur hee .
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.Korktuğunuzdan emin umduğunuza nail eylesin Yüce Mevlam.mrb cnm. Evt yapıldı aldığımız iğneyi vurup yarım saatte bir kan aldılar. Sonuçlar cıktı ve yine cok yüksek dedi doktorumuz.. çarşamba günü cocukla birlikte gelin konuşalım demiş babasına böbreklerinede bakalım demiş. Bugun bakalım ne diyecek.
Tam da ben de ikinci olarak doğuma kim gidecek diye düşünüyordum.Baktım M mer_4260 11 gün önde vesselam_ dan. İkinizin ilk bebeği de sezaryen ile doğmuştu.Bakalım hanginiz önce doğuma gideceksiniz?Rabbim sağ salim kolaylıkla kavuştursun inşallahAyy maşallah sende 35 desın ıkıncı senı mı gonderıyoruz doguma sonrada vesselam_ heralde
Kız maşallah fil hafızası var sende herşeyi hatırlıyorsun benim 2 çocuktan sonra ben herşeyi unutur oldum 3.den sonra ne olacam bilmiyorum umarım tedavilik boyuta gelmem
Tatlım birazını hatırlıyorum birazında geçmiş mesajlara bakıyorum.Mesela sen de 2.doğumunda normal doğumu istedin araştırdın ama sonra sezaryen oldun.Hatta sen sezaryen gününü öne almak istemiştin ama doktorun 25 temmuzdan sonraya gün veriyordu sonra doktor kendi öne aldı ve 20 temmuzda doğum yaptın diye hatırlıyorumKız maşallah fil hafızası var sende herşeyi hatırlıyorsun benim 2 çocuktan sonra ben herşeyi unutur oldum 3.den sonra ne olacam bilmiyorum umarım tedavilik boyuta gelmem
Maşallah vallahı ayakta alkıslıyorum seni .Tatlım birazını hatırlıyorum birazında geçmiş mesajlara bakıyorum.Mesela sen de 2.doğumunda normal doğumu istedin araştırdın ama sonra sezaryen oldun.Hatta sen sezaryen gününü öne almak istemiştin ama doktorun 25 temmuzdan sonraya gün veriyordu sonra doktor kendi öne aldı ve 20 temmuzda doğum yaptın diye hatırlıyorum
Rabbim acılarını yaşatmasın..birsey cikmaz insaAllahmrb cnm. Evt yapıldı aldığımız iğneyi vurup yarım saatte bir kan aldılar. Sonuçlar cıktı ve yine cok yüksek dedi doktorumuz.. çarşamba günü cocukla birlikte gelin konuşalım demiş babasına böbreklerinede bakalım demiş. Bugun bakalım ne diyecek.
Teşekkür ediyorum canım benim.Rabbim aklımıza, bedenimize, ruhumuza sağlık versin.Hani Peygamberimiz(sav) bir duasında buyurur ya: ‘Allahım Bütün vücut azalarımı ölümümden sonra bana varis kıl’ Ben de yaparım bu duayı sık sık.Rabbim hepimize sağlıklı bir ömür sürmeyi nasip etsin.Hem bugün ‘Dünya Ruh Sağlığı Günü’ Hepimize kutlu olsunMaşallah vallahı ayakta alkıslıyorum seni .
Götürdünüz mü oğlunuzu doktora?Ne dedi doktor?İnşallah olumlu şeyler söylemiştir.Tekrar geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinmrb cnm. Evt yapıldı aldığımız iğneyi vurup yarım saatte bir kan aldılar. Sonuçlar cıktı ve yine cok yüksek dedi doktorumuz.. çarşamba günü cocukla birlikte gelin konuşalım demiş babasına böbreklerinede bakalım demiş. Bugun bakalım ne diyecek.
Size de çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Ekimin sonuna doğru sonuçlar çıkacak herhalde. İnşallah iyi haberler gelirSaol canim
InsaAllah hicbirsey cikmaz bir ay sonra belli olacak
Kızlar bakın 2019 nisan annelerinde bizim topikten kimi buldum. elvaven bu mesajı asfarovski ye yazmış.Temmuz annelerinde de birlikteymişiz, şimdi gene birlikteyiz Her şey yolunda gidiyordur umarım. Yoksa sizin de mi sürpriz gebelikti
Allah razi olsunSize de çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Ekimin sonuna doğru sonuçlar çıkacak herhalde. İnşallah iyi haberler gelir
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin.Allah dermansız dert vermesin.Tedavisi varmış bak.Lütfen yıpratma kendini.Üzüntü hasta eder insanı.Kendine dikkat et.Sen; çocuklara, eşine en başta da kendine lazımsınHepinizin iyi dilekleri için cok teşekkür ederim ama maalesef erken ergenlik varmış ve iğne tedavisi hemen başlamamız laZımmış okadar üzgünümki. 4 farklı doktorda 4 farklı hastanede alınan kanlarda Lh değeri hep yüksek cıktı ve yumurtalıkları büyük.. eşimle farklı düşünüyoruz o tedaviye başlıyalım diyor ben başka şehirde başka doktorada göstermek istiyorum. Ayda bir iğne vurulması gerekiyor 11 yaşına kadar..
Çok üzüldüm inan..Hepinizin iyi dilekleri için cok teşekkür ederim ama maalesef erken ergenlik varmış ve iğne tedavisi hemen başlamamız laZımmış okadar üzgünümki. 4 farklı doktorda 4 farklı hastanede alınan kanlarda Lh değeri hep yüksek cıktı ve yumurtalıkları büyük.. eşimle farklı düşünüyoruz o tedaviye başlıyalım diyor ben başka şehirde başka doktorada göstermek istiyorum. Ayda bir iğne vurulması gerekiyor 11 yaşına kadar..
Yazdı ama uzun zamandır gelmiyor canım ben de merak ettim hatta etiket yaptım ama dönmediKızlar bakın 2019 nisan annelerinde bizim topikten kimi buldum. elvaven bu mesajı asfarovski ye yazmış.