2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İğne ptesi yapılacak babası genelde hastaneye gidiyor oğlumla ben kızım var diye herdefasında gidemiyorum.. bizim mr çekildi hiçbir sorun yok herşey normal. Erken ergenlik yani LH değeri cok yüksek cıkıyor kanda..farklı doktor ve hastanelerdede.bizdede kansızlık talasemi var çünkü bendede var talasemi..yumurtalıkları büyük bu arada yaZmayı unuttum. Kemik yaşınada bakıldı yani bizim o kan değeri niye bukadar yüksek çıkıyor bakılacak önce .. ben hemen hormon tedavi görmesini istemiyorum hormon verilirken başka yerlere zarar veriyormuş.. kafam okadar dolu ve karışıkki aklımdan çıkaramıyorum.. bizim şikayetimiz aşırı derecede salyası akmasıydı su gibi önlük tişört günde kaç kere değiştiriyorum .. o kadar cok doktor hastane gezdikki hangi bölümler olduğunu karıştırıyorum artık. her bölümde kan alındı ..
Allahım yavrumuzla sınamasın..
Aminn cok gecmiş olsun canım
Cok şükür ki mr temiz gelmiş inşallah bunu da atlatacaksınız dularımdasınız Y Yengec anasi sende canm Allah ım yavrularımıza saglık sıhhat afiyet nasip etsin inşallah

Aminn cok gecmiş olsun canım
Cok şükür ki mr temiz gelmiş inşallah bunu da atlatacaksınız dularımdasınız Y Yengec anasi sende canm Allah ım yavrularımıza saglık sıhhat afiyet nasip etsin inşallah
Amin amin cok sağol cnm .. inş hiçbişeyleri yoktur .. oğlum kreşede başladı bir türlü kafamı toparlayamadım.. ptesini bekliyorum

Birazcik daha beklesen belki sutun azalir o yuzden kendisi birakr. Ben 3 ay emzirebldm hamilelikten sonra. Hani fikir olark yaziyrm kendilgnden gider belki oylece hic zorluk yasamazsn.
oy masallah 40. Haftaya gelmıssın canım Vallahı takvımlere bende özeniyorum ama sadece özeniyorum inşallah zamanı gelınce bende koyarım sımdılık daha var gıbı..
Bizim alt 4 üst 4 dısımız var yanları kabarmıs gecelerı uykusuzuz bu aralar cıksada fahatlasak dıyorum ama daha 8. Diş cok yolumuz var

Amin amin cok sağol cnm .. inş hiçbişeyleri yoktur .. oğlum kreşede başladı bir türlü kafamı toparlayamadım.. ptesini bekliyorum
İnşallah canm bizleride bilgilendr ve lütfen stress yapma inan bizdeki sıkıntı onları doğrudan etkiliyo biz yaradana sıgınalım en güzelini o bilir Şafii ismi hürmetine şifa verir inşallah

Kızlar aranizda diş sürme kisti hakkında bilgisi olan var mi oğlumun sol alt azi yeri mosmor ve şiş nette baktim diş sürme kisti diyor pazartesi doktora götürcem ama için ıcimi yiyor .

Kızlar aranizda diş sürme kisti hakkında bilgisi olan var mi oğlumun sol alt azi yeri mosmor ve şiş nette baktim diş sürme kisti diyor pazartesi doktora götürcem ama için ıcimi yiyor .
Canim diş sürme kistini bilmiyorum ama kucuk Azilar cikarken dis eti yukariya dogru igne gibi ince sisti, cok ilginc bir goruntu idi. Dr. Agiz yaralarinda kullanilan bir ilac verdi ve gecti.
İnsallah kolay bir şeydir sizinki de hemen atlatirsiniz.

Canim diş sürme kistini bilmiyorum ama kucuk Azilar cikarken dis eti yukariya dogru igne gibi ince sisti, cok ilginc bir goruntu idi. Dr. Agiz yaralarinda kullanilan bir ilac verdi ve gecti.
İnsallah kolay bir şeydir sizinki de hemen atlatirsiniz.
Morarma vae miydi sizde cnm

oy masallah 40. Haftaya gelmıssın canım Vallahı takvımlere bende özeniyorum ama sadece özeniyorum inşallah zamanı gelınce bende koyarım sımdılık daha var gıbı..
Bizim alt 4 üst 4 dısımız var yanları kabarmıs gecelerı uykusuzuz bu aralar cıksada fahatlasak dıyorum ama daha 8. Diş cok yolumuz var
Bizde ust iki disi daha yeni cikardik:) dogumdan once cikmis oldu Allahtan. Daha 4 teyiz yani. Dis konusunda baya agirdan gidiyrz. Ptesi doguma gidicem bende muhtemeln bakalim. Kolayca olur ins

Bizde ust iki disi daha yeni cikardik:) dogumdan once cikmis oldu Allahtan. Daha 4 teyiz yani. Dis konusunda baya agirdan gidiyrz. Ptesi doguma gidicem bende muhtemeln bakalim. Kolayca olur ins
Devamını kardeşi ile birlikte tamamlar artık çok sıkıntılı geçiyor hamilelikte annesine stres yaşatmak istememiştir rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

2017 Temmuz anneleri topiğinin tekrar doğum yapan ilk annesi sen olacaksın herhalde Canım.Maşallah...Allah kolaylıkla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Duygulandım yaa topikte ilk doğuma kim gidecek acaba diye gün sayıyorduk. Şimdi sen ikinciyi kucagına Alacaksın inşallah dualarım seninle canım hayırlıca kavuş mis kokuluna ♥️

X