Aminn cok gecmiş olsun canımİğne ptesi yapılacak babası genelde hastaneye gidiyor oğlumla ben kızım var diye herdefasında gidemiyorum.. bizim mr çekildi hiçbir sorun yok herşey normal. Erken ergenlik yani LH değeri cok yüksek cıkıyor kanda..farklı doktor ve hastanelerdede.bizdede kansızlık talasemi var çünkü bendede var talasemi..yumurtalıkları büyük bu arada yaZmayı unuttum. Kemik yaşınada bakıldı yani bizim o kan değeri niye bukadar yüksek çıkıyor bakılacak önce .. ben hemen hormon tedavi görmesini istemiyorum hormon verilirken başka yerlere zarar veriyormuş.. kafam okadar dolu ve karışıkki aklımdan çıkaramıyorum.. bizim şikayetimiz aşırı derecede salyası akmasıydı su gibi önlük tişört günde kaç kere değiştiriyorum .. o kadar cok doktor hastane gezdikki hangi bölümler olduğunu karıştırıyorum artık. her bölümde kan alındı ..
Allahım yavrumuzla sınamasın..
Cok şükür ki mr temiz gelmiş inşallah bunu da atlatacaksınız dularımdasınız Y Yengec anasi sende canm Allah ım yavrularımıza saglık sıhhat afiyet nasip etsin inşallah