- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
Hadi gözün aydın canım. Normal mi oldu Kuzucuk. Adi ne oldu kaç kilo oldu. Ay ne çok özlemişim bu sorularıDoğdu çok şükür:) iki kızımla ilk gecemizz
Kocaman öpüyorum üçünuzu de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün aydın canım. Normal mi oldu Kuzucuk. Adi ne oldu kaç kilo oldu. Ay ne çok özlemişim bu sorularıDoğdu çok şükür:) iki kızımla ilk gecemizz
asfarovski sezeryan tabıkı saatli gitti çünkü :) Bahtı acık olsun canım nasıl gecti geceniz iki kızınla büyük kuzu naptı kardeşiyle kavusunca en cok onları sevıyorum ya ıkı mınık kuzu elını fılan tutup opmek ıstıyolar yaDoğdu çok şükür:) iki kızımla ilk gecemizz
Ben suni sancı verecekler diye anlamışım nedenseasfarovski sezeryan tabıkı saatli gitti çünkü :) Bahtı acık olsun canım nasıl gecti geceniz iki kızınla büyük kuzu naptı kardeşiyle kavusunca en cok onları sevıyorum ya ıkı mınık kuzu elını fılan tutup opmek ıstıyolar ya
Al_pi asfarovski canlarım 2018 Ekim annelerinde dün paylaşmıştı K kubra2553Evet hastaneye geldim yattim. Suni sanciyi taktilar. Biraz oncede suyumu patlatti drum. Sancilar yavastan yavastn hizlaniyr:) birazdan da epidural yapilcak. Dua bekliyrm sizlerden de:)
Hayırlı uzun ömürlü olsun bebişlerin canım.Gözün aydın güle güle büyüt.Darısı tüm isteyenlere ve bekleyenlere...Doğdu çok şükür:) iki kızımla ilk gecemizz
Erkek olunca kız aşırı güzel oluyor üstüne aynı kaymakla bal gibi :) Saglıkla gelsın %100 kız olsun hayırlısıyla ınsallah..Bu arada benim bebiş söyledim mi hatırlamıyorum ama %60 kız dedi doktorum
Çok teşekkür ederim teyzesi. Zaten babası kız istiyordu oğlundan önce bile en çok o sevindi tabiki önce sağlık ama kız evlat hep bambaşka gelir banaErkek olunca kız aşırı güzel oluyor üstüne aynı kaymakla bal gibi :) Saglıkla gelsın %100 kız olsun hayırlısıyla ınsallah..
Bende saatli gidince sezeryan sandım abuu kendı gelmemış zorla getırmısler bebeciği :)
Gözün aydın canım..Saglıkla büyüsün inşallah bahtı güzel uzun ömürlü olsun Rabbim her türlü kötülüklerden korusun kuzularımızı MaaşallahDoğdu çok şükür:) iki kızımla ilk gecemizz
Hayırlı ömürlü olsun.Doğdu çok şükür:) iki kızımla ilk gecemizz
Hayırlı akşamlar canimCanım geçmiş olsun benim oğlumda da erken ergenlik var dendi.. hormontesti kanda yüksek cıkıyor bide yumurtalıkları büyük onun dışında bişey yok.. emar bile çekilde ondada sıkıntı yok.. şimdi doktorumuz bi iğne istedi alın ptesi gelin bakalım tekrar değerlerine .. cok canım sıkıldı 2.5 yaşında bukadar erken ergenlik olurmu diyorum .. senin dediğin gibi bu yaşına geldi hiç paketli gıda vermedim ama annesütü almadı mamayla büyüdü.. doktor alakası yok dedi ama ..
umarım msjmı görürsün bi gelişme varmı sizde umarım herşeyyolunda gidiyordur
Ne güzel hayırlısı ile rabbim %100 banada nasip etsinBu arada benim bebiş söyledim mi hatırlamıyorum ama %60 kız dedi doktorum
Demek ki saatli normal doğum oluyormuşErkek olunca kız aşırı güzel oluyor üstüne aynı kaymakla bal gibi :) Saglıkla gelsın %100 kız olsun hayırlısıyla ınsallah..
Bende saatli gidince sezeryan sandım abuu kendı gelmemış zorla getırmısler bebeciği :)
Banada öyle geliyor önce hayırlı evlat olsunlar ama insan başka meyvenin de tadına bakmak istiyor benim 2.oğlumda %60 kız dediler bir sonraki kontrolde pipisi çıktı umarım doktorunuz yanılmazÇok teşekkür ederim teyzesi. Zaten babası kız istiyordu oğlundan önce bile en çok o sevindi tabiki önce sağlık ama kız evlat hep bambaşka gelir bana
mrb cnm. Evt yapıldı aldığımız iğneyi vurup yarım saatte bir kan aldılar. Sonuçlar cıktı ve yine cok yüksek dedi doktorumuz.. çarşamba günü cocukla birlikte gelin konuşalım demiş babasına böbreklerinede bakalım demiş. Bugun bakalım ne diyecek.Hayırlı akşamlar canim
Ptesi tahlil yapilacak demiştin,yapıldı mı sonuc nasil çikti ?
Hayırlısı canım ben zaten 2 oglan fikrine hazırdım kız değil oğlan derse babası düşünsünNe güzel hayırlısı ile rabbim %100 banada nasip etsin
Demek ki saatli normal doğum oluyormuş
Banada öyle geliyor önce hayırlı evlat olsunlar ama insan başka meyvenin de tadına bakmak istiyor benim 2.oğlumda %60 kız dediler bir sonraki kontrolde pipisi çıktı umarım doktorunuz yanılmaz
mrb cnm. Evt yapıldı aldığımız iğneyi vurup yarım saatte bir kan aldılar. Sonuçlar cıktı ve yine cok yüksek dedi doktorumuz.. çarşamba günü cocukla birlikte gelin konuşalım demiş babasına böbreklerinede bakalım demiş. Bugun bakalım ne diyecek.
gecmıs olsun canım ne oldugunu kacırdım ama Rabbım şifa versın .mrb cnm. Evt yapıldı aldığımız iğneyi vurup yarım saatte bir kan aldılar. Sonuçlar cıktı ve yine cok yüksek dedi doktorumuz.. çarşamba günü cocukla birlikte gelin konuşalım demiş babasına böbreklerinede bakalım demiş. Bugun bakalım ne diyecek.
Evet ya saatli de oluyomus bunu da ögrendım :) ay suni sancıda zordur hee .Ne güzel hayırlısı ile rabbim %100 banada nasip etsin
Demek ki saatli normal doğum oluyormuş
Banada öyle geliyor önce hayırlı evlat olsunlar ama insan başka meyvenin de tadına bakmak istiyor benim 2.oğlumda %60 kız dediler bir sonraki kontrolde pipisi çıktı umarım doktorunuz yanılmaz
Canım gozun aydın kurtulmussun ne kadar guyzel masallah sıze:) darısı bize olsun abla nasıl karsıladı kardesı çok merak ediyorumDoğdu çok şükür:) iki kızımla ilk gecemizz