2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinizin iyi dilekleri için cok teşekkür ederim ama maalesef erken ergenlik varmış ve iğne tedavisi hemen başlamamız laZımmış okadar üzgünümki. 4 farklı doktorda 4 farklı hastanede alınan kanlarda Lh değeri hep yüksek cıktı ve yumurtalıkları büyük.. eşimle farklı düşünüyoruz o tedaviye başlıyalım diyor ben başka şehirde başka doktorada göstermek istiyorum. Ayda bir iğne vurulması gerekiyor 11 yaşına kadar.. :KK43:

Canım elbette karar sizin ama 4 doktor da aynı yönde fikir söyledi ise bence başlamak mantıklı. Çok şükür en azından hastalığının adı ve tedavisi belli. Rabbim dermansız dert vermesin kimseye

Bu arada önceki @sweett_ şimdiki Ay-hal Ay-hal da Nisan 2019 annelerinde yazmıştı hamile olduğunu ama çoktandır ondan da haber yok . asfarovski asfarovski hatta seninle konuşmuş o topiğinizde.

Aralikta doğumu nasipse :) ay ne cok ikinci bebis haberi var buralarda
Darısı tüm isteyenlere inşallah. kelebek19 kelebek19 senin 2. Bebişinde hayırlı olsun. Sağlıcakla al yavrunu kucağına. Temmuz anneleri topiğinin tekrar hamile olan annişleri lütfen buraya da yazın da topiğimiz şenlensin

Canım gozun aydın kurtulmussun ne kadar guyzel masallah sıze:) darısı bize olsun abla nasıl karsıladı kardesı çok merak ediyorum
Cok ilgisi yok gibi:) yani kucuk bebek buyudukce ablasinin tavirlarini daha cok anlayablcz gibi. Suanlik bize sikinti olcak hicbir durum yok cok sukur:)

Ayy maşallah sende 35 desın ıkıncı senı mı gonderıyoruz doguma sonrada vesselam_ vesselam_ heralde
nasıpse ınsallah canım haftaya da doğum tarihimiz belli olur ılk bebegımı 38 de dogum yapmıstım buda oyle olur heralde

Tam da ben de ikinci olarak doğuma kim gidecek diye düşünüyordum.Baktım M mer_4260 11 gün önde vesselam_ vesselam_ dan. İkinizin ilk bebeği de sezaryen ile doğmuştu.Bakalım hanginiz önce doğuma gideceksiniz?Rabbim sağ salim kolaylıkla kavuştursun inşallah
saol tatlım inşallah erken den bı suprız olmazsa ben ıkıncı olurum herlade :)

Cok ilgisi yok gibi:) yani kucuk bebek buyudukce ablasinin tavirlarini daha cok anlayablcz gibi. Suanlik bize sikinti olcak hicbir durum yok cok sukur:)
ne guzel tatlım kucuk olmaları bu açıdan avantaj aslında benım dusundugum tek sey emzırme kısmı buyuk kızım hala emıyor dogum sonrası kardesını emerken gorunce nasıl olacak onu bılmıyorum :) bebegını emzrmek istediğimde ağlıyor bebeği iteklıyor kardes için durum nasıl olur bılmıyorum gerekırse bı uzmandan yardım alırım

Hepinizin iyi dilekleri için cok teşekkür ederim ama maalesef erken ergenlik varmış ve iğne tedavisi hemen başlamamız laZımmış okadar üzgünümki. 4 farklı doktorda 4 farklı hastanede alınan kanlarda Lh değeri hep yüksek cıktı ve yumurtalıkları büyük.. eşimle farklı düşünüyoruz o tedaviye başlıyalım diyor ben başka şehirde başka doktorada göstermek istiyorum. Ayda bir iğne vurulması gerekiyor 11 yaşına kadar.. :KK43:
Canım Allah dermansız dert vermesin inşallah geç kalmadan tedaviye başlarsınız tedaviye başladıktan sonra da yine başka şehire götürebilirsin canım

Tatlım birazını hatırlıyorum birazında geçmiş mesajlara bakıyorum.Mesela sen de 2.doğumunda normal doğumu istedin araştırdın ama sonra sezaryen oldun.Hatta sen sezaryen gününü öne almak istemiştin ama doktorun 25 temmuzdan sonraya gün veriyordu sonra doktor kendi öne aldı ve 20 temmuzda doğum yaptın diye hatırlıyorum :KK54:
Maşallah önünde saygıyla eğiliyorum kendimi çok çok unutkan hissediyorum dilimi ısırttın bana harikasın

Kızlar valla zaman yaklaştıkça heyecanda artıyor..
Rabbim isteyen herkese istediği vakitte versin inşaAllah

nasıpse ınsallah canım haftaya da doğum tarihimiz belli olur ılk bebegımı 38 de dogum yapmıstım buda oyle olur heralde

saol tatlım inşallah erken den bı suprız olmazsa ben ıkıncı olurum herlade :)

ne guzel tatlım kucuk olmaları bu açıdan avantaj aslında benım dusundugum tek sey emzırme kısmı buyuk kızım hala emıyor dogum sonrası kardesını emerken gorunce nasıl olacak onu bılmıyorum :) bebegını emzrmek istediğimde ağlıyor bebeği iteklıyor kardes için durum nasıl olur bılmıyorum gerekırse bı uzmandan yardım alırım
Allah ikinizede hayırlı doğum nasip etsin kızlar buyuk çocuğu kaldırıyor musunuz ben mecburen kucağıma alıyorum ama karnimdakine zararı olurmu bilmiyorum

Hosgeldin zeyhas
İştahsızlık sanırım hepimizde var diş kaynaklı olabilir diye düşünüyorum yalnz benm oglumla 2kg var var neredeyse dr öyle dememeliydi bence ince uzundur belki hiççç sıkma canını
Oyunla tv ile yedirmeye calıs sevdigi seyleri eline ver mesela pankek filan yellu demişti banada
Pankeki yiyo mu bari canım

Allah ikinizede hayırlı doğum nasip etsin kızlar buyuk çocuğu kaldırıyor musunuz ben mecburen kucağıma alıyorum ama karnimdakine zararı olurmu bilmiyorum
Kaldirmaz miyim tatlım nerdeyse 11 kilo olacak kızım ve kucakta. Bu ara çok hasta bende kiyamiyirum zaten bildiğin göbeğimde oturuyor :) Allah esirgesin hepsini. Bazen diyorum kızıma sana hamileyken prenses gibiydim ye iç yat egilmezdim bile ise giderken bile çukurlara dikkat ederdi eşim de bende ama şimdi :) buda maşallah kıpır kıpır ama ablayi itekliuor genelde kucağıma aldığımda

2. bebise hamile olanlar ve 2.yi dusunenler sizleri tebrik ediyorum :anne::halay: ben oglum kardes istiyorum diye basimin etini yemedigi surece dusunmuyorum 2.yi. Var mi benim gibi olan? :KK45:
Ben kızımın tek çocuk olarak kalmasını ve öyle buyumesi gerektiğini Bangir bnagir bagirirken hamileymisim meğer :) biz alerji ile cok mucadele ettik 3 hafta da bir hastanedeydik . insanların gözünü korkutmak istemiyorum ama hiç bu kadar yiprandigimi ve hasta olduğumu hatırlamıyorum ha benim bebeğim 6 aylıkti ben hamile kaldigimda büyük olsa belki böyle dusunmezdim. Üstelik vücut toparlanmadan gebelik oldu kızım hala emiyor onlar da büyük faktör tabiki . Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısı diyim

Valla hala mecburluktan kaldırıyorum babası yoksa ama çok uzun süreli değil kucak hevesi bitene kadar o an dikkatini çekecek başka birşey buluyorum..
Rabbim korusun evlatlarımızı

X