2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
Bu arada benim bebiş söyledim mi hatırlamıyorum ama %60 kız dedi doktorum
Erkek olunca kız aşırı güzel oluyor üstüne aynı kaymakla bal gibi :) Saglıkla gelsın %100 kız olsun hayırlısıyla ınsallah..
Bende saatli gidince sezeryan sandım abuu kendı gelmemış zorla getırmısler bebeciği :)

Çok teşekkür ederim teyzesi. Zaten babası kız istiyordu oğlundan önce bile en çok o sevindi tabiki önce sağlık ama kız evlat hep bambaşka gelir bana

Hayırlı akşamlar canim
Ptesi tahlil yapilacak demiştin,yapıldı mı sonuc nasil çikti ?

Bu arada benim bebiş söyledim mi hatırlamıyorum ama %60 kız dedi doktorum
Ne güzel hayırlısı ile rabbim %100 banada nasip etsin
Demek ki saatli normal doğum oluyormuş
Çok teşekkür ederim teyzesi. Zaten babası kız istiyordu oğlundan önce bile en çok o sevindi tabiki önce sağlık ama kız evlat hep bambaşka gelir bana
Banada öyle geliyor önce hayırlı evlat olsunlar ama insan başka meyvenin de tadına bakmak istiyor benim 2.oğlumda %60 kız dediler bir sonraki kontrolde pipisi çıktı umarım doktorunuz yanılmaz

Hayırlı akşamlar canim
Ptesi tahlil yapilacak demiştin,yapıldı mı sonuc nasil çikti ?
mrb cnm. Evt yapıldı aldığımız iğneyi vurup yarım saatte bir kan aldılar. Sonuçlar cıktı ve yine cok yüksek dedi doktorumuz.. çarşamba günü cocukla birlikte gelin konuşalım demiş babasına böbreklerinede bakalım demiş. Bugun bakalım ne diyecek.

Hayırlısı canım ben zaten 2 oglan fikrine hazırdım kız değil oğlan derse babası düşünsün

Inşallah hayırlı haberlerle gelin canım çok geçmiş olsun tekrar

gecmıs olsun canım ne oldugunu kacırdım ama Rabbım şifa versın .

Evet ya saatli de oluyomus bunu da ögrendım :) ay suni sancıda zordur hee .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…