- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
Ay inşallah ben de rahatlarım en kısa zamandaCabucak gecer ins canim. Benm ikinci gebelikte bulanti 1 ay surdu ilknde 3 aydi mesela. Ama bak son haftalardym tek kotu donemim 1 ay bulanti zamnmdi sonrasinda sikinti degil olmadi cok sukur
Zor olmaz mi canim ilgilenmen gereken bir bebek var hamilelik zaten zor bir sürec Allah yardmcn olsun az kalms bitmis ama olumlu yönünden bakmaya calscok saol canım inşallah saglıkla bıran once kavusuruz artık zorlanmaya basladım
Merhaba , dün test için iğne yapildi dogal hormon içeriyormuş iğne ve iğneden onra toplamda yarım saat arayla 6 kez kan alındı ( tabi her seferinde bulamadilar damarı el bilek dirsek hatta ayaktan damar aradilar delik deşik oldu yavrumİlk olarak cok gecmiş olsun diyorum üzülmeyin lütfen sizin stresiniz onuda etkileyecektir,cok şükür ki tedavisi varmış.
Artık yediklerimiz mi yapıyo bilmiyorum gercekten herşey katkılı ne yedircez, yiycez sasrdk
Gelşmelerden bizleri de haberdar edersen cok sevinirz canım tekrar coook gecmiş olsun
Amin canım saol..Dualarımız seninle canım. Allah şifalar versin.
Mr cekilmeden mutlaka baska doktor görüşleri de al.
Bu durum nasıl ortaya çıktı? Nasıl şüphelendiniz?
Ne demek uzun yazdım kuzum yaMerhaba , dün test için iğne yapildi dogal hormon içeriyormuş iğne ve iğneden onra toplamda yarım saat arayla 6 kez kan alındı ( tabi her seferinde bulamadilar damarı el bilek dirsek hatta ayaktan damar aradilar delik deşik oldu yavrum6×3 igne batirdilar bulabilmek icin damari )
Bugun sonuçları dr a gösterdim.1 tane degerin çok yüksek oldugunu , digerinin sinirda oldugunu,bu degerlerle ergenlik kabul edildigini söyledi.uzun uzun inceledi kitabina bakip degerleri karsilastirdi doktorumuz
Bir ay daha bekleyip yeniden hormon testi yapalim ve yüksek çıkarsa beyin emarımı cekrirmeliyiz anestezi ile dedi
Nedeni ise Allah korusun beyinde bulunan bi tümörün bunu tetikledigi olabilirmis.
Başka pediatri endokrin doktoruna gitmeyi duşünuyorum belki ikinci bi doktor farkli bisey söyler
Cok uzun yazdim kusura bakmayin.
Dualarınizda bizi de unutmayin lütfen kötü bişey çikmasin
Cok saol canim saolNe demek uzun yazdım kuzum yaçok geçmiş olsun umarım anlık bir değişikliktir ve en kısa sürede tertemiz olur tüm hastalıklar allah şifa versin canım
Keçiboynuzu unum var süte katmak aklıma gelmemişti çok mantıklı :)
Mamaya çok bağlı ama günde iki kere filan veriyorum alternatif bulmaya çalışıyorum işte.. Aptamilden bebelaca geçtim bu gidişle bimdeki mamadan alcam heralde :)
Kiyamam kuzuma cok cok gecmis olsunn öncelkkle doktorlar zaten her ihtimali söylüyolarMerhaba , dün test için iğne yapildi dogal hormon içeriyormuş iğne ve iğneden onra toplamda yarım saat arayla 6 kez kan alındı ( tabi her seferinde bulamadilar damarı el bilek dirsek hatta ayaktan damar aradilar delik deşik oldu yavrum6×3 igne batirdilar bulabilmek icin damari )
Bugun sonuçları dr a gösterdim.1 tane degerin çok yüksek oldugunu , digerinin sinirda oldugunu,bu degerlerle ergenlik kabul edildigini söyledi.uzun uzun inceledi kitabina bakip degerleri karsilastirdi doktorumuz
Bir ay daha bekleyip yeniden hormon testi yapalim ve yüksek çıkarsa beyin emarımı cekrirmeliyiz anestezi ile dedi
Nedeni ise Allah korusun beyinde bulunan bi tümörün bunu tetikledigi olabilirmis.
Başka pediatri endokrin doktoruna gitmeyi duşünuyorum belki ikinci bi doktor farkli bisey söyler
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzuya inşallah geçici birşeydir bence de baska doktorunda görüşünü alın. Tek bir doktorla kalmayın ama uzun süredir takip ediyormuş zaten doktorunuz.Merhaba , dün test için iğne yapildi dogal hormon içeriyormuş iğne ve iğneden onra toplamda yarım saat arayla 6 kez kan alındı ( tabi her seferinde bulamadilar damarı el bilek dirsek hatta ayaktan damar aradilar delik deşik oldu yavrum6×3 igne batirdilar bulabilmek icin damari )
Amin..Kiyamam kuzuma cok cok gecmis olsunn öncelkkle doktorlar zaten her ihtimali söylüyolar
Bencede bi doktorla kalmayin inaniyorum ki kötü hic birsey cikmayacak,dualarim sizinle..
Rabbim kimseyi darda zorda birakmasin
Yavrunuza da bütün yavrularada acil sifalar nasip eylesin
Erken ergenligi önleyebiliyolarmiyms peki ?tedavisiyle alakali ne dedi doktor ?
Saol canimÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzuya inşallah geçici birşeydir bence de baska doktorunda görüşünü alın. Tek bir doktorla kalmayın ama uzun süredir takip ediyormuş zaten doktorunuz.
Dualarımız sizinle inşallah güzel haberlerde verırsınız bıze
Amin canim çok sağolunY Yengec anasi allah sifa versin. Korktugundan emin kilsin
Geçmiş olsun , Allah şifa versin. İnşallah korktugunuz şey yoktur ve testiniz de kolay geçer.Amin canim çok sağolun
Amin..Allah razi olsunGeçmiş olsun , Allah şifa versin. İnşallah korktugunuz şey yoktur ve testiniz de kolay geçer.
Insallah güzel haberler verirsin canim dualarimiz sizinle.Amin..
Tedavisiyle ilgili birsey söylemedi doktor
Bende şaşkınlıkla hiçbirşey soramadım
Tamam teşekkürler bakayım birBen çiftlikten aldım. Aktarlarda da satılıyormuş.
Hayırlısı be canım. Allahtan gelirse başımızın üstüne ama spiral taktırcam buanşallahKız sen şekerden korkma şeker senden korksun be yeliz. Ben tek çocuktum 10 yaşıma kadar çok zordu o yüzden hep üzülürüm tek çocuklara
Çok çok geçmiş olsun canım. İyi düşünki iyi şeyler sizi bulsun canımSaol canim
InsaAllah hicbirsey cikmaz bir ay sonra belli olacak