2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cok saol canım inşallah saglıkla bıran once kavusuruz artık zorlanmaya basladım
Zor olmaz mi canim ilgilenmen gereken bir bebek var hamilelik zaten zor bir sürec Allah yardmcn olsun az kalms bitmis ama olumlu yönünden bakmaya cals
Bir arada büyüyüp gidecekler kıskanclık ne bilmeden

Merhaba , dün test için iğne yapildi dogal hormon içeriyormuş iğne ve iğneden onra toplamda yarım saat arayla 6 kez kan alındı ( tabi her seferinde bulamadilar damarı el bilek dirsek hatta ayaktan damar aradilar delik deşik oldu yavrum 6×3 igne batirdilar bulabilmek icin damari )

Bugun sonuçları dr a gösterdim.1 tane degerin çok yüksek oldugunu , digerinin sinirda oldugunu,bu degerlerle ergenlik kabul edildigini söyledi.uzun uzun inceledi kitabina bakip degerleri karsilastirdi doktorumuz

Bir ay daha bekleyip yeniden hormon testi yapalim ve yüksek çıkarsa beyin emarımı cekrirmeliyiz anestezi ile dedi

Nedeni ise Allah korusun beyinde bulunan bi tümörün bunu tetikledigi olabilirmis.

Başka pediatri endokrin doktoruna gitmeyi duşünuyorum belki ikinci bi doktor farkli bisey söyler

Cok uzun yazdim kusura bakmayin.
Dualarınizda bizi de unutmayin lütfen kötü bişey çikmasin

Dualarımız seninle canım. Allah şifalar versin.
Mr cekilmeden mutlaka baska doktor görüşleri de al.
Bu durum nasıl ortaya çıktı? Nasıl şüphelendiniz?

Dualarımız seninle canım. Allah şifalar versin.
Mr cekilmeden mutlaka baska doktor görüşleri de al.
Bu durum nasıl ortaya çıktı? Nasıl şüphelendiniz?
Amin canım saol..
7 aydır gidiyoruz endokrine takip ediyordu doktorumuz zaten 1 yaşından sonra düzelebilir demişti ama düzelmedi ve ilerledi meme deki büyüme
Böylelikle hormon testi yapildi

Ne demek uzun yazdım kuzum ya çok geçmiş olsun umarım anlık bir değişikliktir ve en kısa sürede tertemiz olur tüm hastalıklar allah şifa versin canım

Ben aliyorum
Bebivita hippe ait bir marka e bebekte de satiliyo..

Kiyamam kuzuma cok cok gecmis olsunn öncelkkle doktorlar zaten her ihtimali söylüyolar
Bencede bi doktorla kalmayin inaniyorum ki kötü hic birsey cikmayacak,dualarim sizinle..
Rabbim kimseyi darda zorda birakmasin
Yavrunuza da bütün yavrularada acil sifalar nasip eylesin
Erken ergenligi önleyebiliyolarmiyms peki ?tedavisiyle alakali ne dedi doktor ?

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzuya inşallah geçici birşeydir bence de baska doktorunda görüşünü alın. Tek bir doktorla kalmayın ama uzun süredir takip ediyormuş zaten doktorunuz.
Dualarımız sizinle inşallah güzel haberlerde verırsınız bıze

Amin..
Tedavisiyle ilgili birsey söylemedi doktor
Bende şaşkınlıkla hiçbirşey soramadım

Saol canim
InsaAllah hicbirsey cikmaz bir ay sonra belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…