2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:) ay canm sagol
İnşallah görmezsiniz
Hamilesin sanırm nasılsın nasıl gidiyor??
Valla bu defa çok zor geçiyor allahın gücüne gitmesin şikayet etmiyorum ama zorlanıyorum bugün sürekli midem bulandı mesela ama buna da çok şükür inşallah bebek sağlıklıdır gerisi gelir geçer

Insallah canim her zorlukla beraber bir kolaylik vardir muhakkak.Insallah saglicakla alirsin kucagina Rabbim saglkli hayirli uzun ömürler versin yavrularimiza

Hastalık acısından cok şükür canm azının 3ü cikti 1tane patlamak üzere üst üste geldi dis de cikariyo onun huysuzlugu ve istahsizligi var canm ya
Ne yedirsem bilemiyorum bana bi öneriii
Kıyamam biz büyük azıları çıkardık geçen ay ama canımızı çıkardı melisa. Alt kesicileri çıkardık geçen hafta onlarda bile nasıl pişik oldu anlatamam.
Çorba ya da normal yemek mi yiyo?

Biliyorum canım durumunu sürekli kendini takip etmen gerekli ama olmayacak şey değil rabbim dermansız dert vermesin seninkinin adı belli inşallah. Hemen karamsar olma kız sana hiç yakışmıyor inan kuzum
Canımsın haklısın hiç yakışmıyo ama napim canı sıkılıyo insanın ister istemez. Diyetle idare ediyorum ama tatlı krizleri yaşıyorum. Aralığa kadar sabredicem. Dikkat edince normale girer inşallah

Kıyamam biz büyük azıları çıkardık geçen ay ama canımızı çıkardı melisa. Alt kesicileri çıkardık geçen hafta onlarda bile nasıl pişik oldu anlatamam.
Çorba ya da normal yemek mi yiyo?
Herseye kilit yapiyo canm hani biseye dalarsa anca öyle minicik aciyo yemek yemelerimiz o kadar uzun sürüyo ki dikkatini de cekmiyo bisey sipa

Herseye kilit yapiyo canm hani biseye dalarsa anca öyle minicik aciyo yemek yemelerimiz o kadar uzun sürüyo ki dikkatini de cekmiyo bisey sipa
Pankek denesene kahwaltıda ama öğün gibi değil eline ver. Ben yanına salatalık doğruyorum önüne koyuyorum kendi yiyo

Ooo masallah Allah saglikla kavustursun. Burda 2. Hatta 3. Bekleyen arkadaslar var yalniz degilsinn :))

Canım ben süte birşey demiyorum verebılırsın bende ayrana alıstırmaya calısıyorum ıhlamur sabah kahvaltısında vermeye calısıyorum ama sımdılık pipetle oynayıp iki üç yudum çekiyor ama tadına alışmasını saglıyorum en aZından.
Mama fıyatları uctu bır ara haftada 2 tane alıyorduk :) sımdı bıraktık nerdeyse acıl durum dısında hıc vermıyorum artık.
Sütü keçi boynuzu tozuyla veriyorlarmış sende onu dene istersen burda konusuldu belkı sever içer aktarlarda satılıyor ve baya cok gelıyor kakao gıbıde toz.

Hosgeldın canım. Senın nasıl gecıyor bu gebelık sonuna yaklasmıssın sende cınsıyet ne dıgerıne kız demıstım sana buna tahmınde bulunamıyorum aklımdan erkek gecıyor ama :)

Sagol canim tesekkürler
Napiosun nasilsin? Inci napiyo giremiyodum epeydir
ıyı sukur sabah inci aksam inci gün nasıl gecıyor anlamıyorum. Allah sızlere güç versin bir çocuk daha mı zor acaba :) iki daha kolay sanırım

Ikinci kizim geliyor insaAllah:) iyi gidiyr bekliyrz:)
Oyy ne güzel ilki erkek olup ikinci erkek olunca zor ama ilki kız olunca ikincinin kız oluşu muhteşem kızının canı kanı sırdası arkadası kardesi herseyi olacak odalarına bi kapanacaklar ohh sohbet muhabbet
Saglıkla gelsin kuzu

Ooo masallah Allah saglikla kavustursun. Burda 2. Hatta 3. Bekleyen arkadaslar var yalniz degilsinn :))
çok saol canım inşallah hayırlısı ile kavuşuruz . Valla ikinci olduğu halde çok zorlandık 3. Olsa ne yapardım bilemiyorum :)

Hosgeldın canım. Senın nasıl gecıyor bu gebelık sonuna yaklasmıssın sende cınsıyet ne dıgerıne kız demıstım sana buna tahmınde bulunamıyorum aklımdan erkek gecıyor ama :)
hosbulduk canım :) evet sonuna yaklaşıyoruz ama sanki zaman geçmiyor sen bana 2. İçinde kız hissediyorum demiştin bunda da bildin bi prensesim daha olacak elizani düşününce heyecan veriyor insanın gerçekten kız evladı olmalı diyorum. İkinci gebelik zor geçiyor kızım hiperaktif bi bebek tirmanmadigi alan yok 5 saniye oturmuyor gece uykusu hala kötü en n uzun 1 saat uyuyor sabaha kadar emmek istiyor bu arada hala emziriyorum bebeğimi. 11. Aydan beri yürüyor kızım hatta koşuyor yürümek diye birşey yok ama beni sabahları olsun işten geldiğim de olsun öyle güzel opuyör kokuyor seviyor ki tamam diyorum ya evlat sen herseysin :)

Keçiboynuzu unum var süte katmak aklıma gelmemişti çok mantıklı :)
Mamaya çok bağlı ama günde iki kere filan veriyorum alternatif bulmaya çalışıyorum işte.. Aptamilden bebelaca geçtim bu gidişle bimdeki mamadan alcam heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…