- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
Saol canimÇok çok geçmiş olsun canım. İyi düşünki iyi şeyler sizi bulsun canım
Bende iyi düşünüyorum şuan."belkide hiç birsey cıkmayacak doktor sadece emin olmak istedi " diye sabırla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canimÇok çok geçmiş olsun canım. İyi düşünki iyi şeyler sizi bulsun canım
Al benden de o kadar kılo boy cok benziyoo :) dr a sordum oda minyon dediHoş geldin zey has ) ben de uzun süredir uğramıyorum buraya ne zaman başım sıkışsa geliyorum :utann ömer ali hala 9,3 kg boyu 78 cm nasıl kilo aldırıyoruz bu bebelere ?
Hosgeldin zeyhasMerhaba anneler ben zey has . Uzun süredir yazamadım buraya ama hep okudum mehmet yiğit 15 ay 20 günlük uzun süredir yürümeye başladı günler çok yoğun geçiyor alerjimiz vardı şükür geçti . Her gün düzenli dışarı çıkıyoruz bir çok kelimeyi.soylemeye başladı derdini anlatabiliyor renklerden mavi ve yeşil i seviyor :) şekilleri öğretmeye çalışıyorum ama pek ilgilenmiyor evde montessori eğitimi vermeye çalışıyorum her günümüz etkinlik ile geçiyor kitaplık yaptım kendi boyunda gün icin de alıp inceleyip okuyor güya :) bunun dışında hala emiyoruz geceleri çok sık uyanıyor ve malesef bağımsız uyumayı öğrenemedi emzirerek uyutuyorum genelde . Şu sıra diş sıkıntısı çekiyoruz baya zayıfladı iştah çok kötü . Ble yöntemi ile.basladik arada klasik gittik ama şu sıra hic klasiğe izin vermiyor . Istahsizlik konusunda neler yapabilirim? Boyu 85 cnm kilo 11 600. Doktor boyuna göre kilosu zayıf dedi giderek zayıflıyor .
Al benden de o kadar kılo boy cok benziyoo :) dr a sordum oda minyon dedi
Özellikle yaptığım bisi yok kuzum kendi gelişimiHoş geldin zey has ) ben de uzun süredir uğramıyorum buraya ne zaman başım sıkışsa geliyorum :utann ömer ali hala 9,3 kg boyu 78 cm nasıl kilo aldırıyoruz bu bebelere ?
Benimki 7-8gibi kalkar cok hareketli zar zor azicik yediririm o kadar kizim daha iri bi bebekti onunla kiyasliyorun ister istmez doktor da dedi her cocuk bir olmaz hos bunu biliyorum zaten :))Ben de minyonum aslına bakılırsa 160 boy 49 kilo annesi var :)) çok yapılı bişey beklemiyorum da aslında benimki uyumaktan yiyemiyo ya kalkınca da kuduruyo yediğini yakıyo gece 1 de yatıyo gündüz 11de kalkıyo gece bi tek mama içiyo tek sefer.. Kalkınca yumurta yer başka bişey yemez peynir zeytin filan sevmiyo sonra süt içer yatar üç saat uyur kalkınca sulu yemek yer biraz zaman geçince meyvesi yoğurdu derken yine uyur bana göre az yiyo ama bilmiyorum :/
Hani 3. olsa ne yapardım demişsin ya işte Allah onunda kolaylığını veriyor eminim bende ilerleyen haftalarda daha fazla zorlanacağım ama gerçekten evlat herşeyden tatlı.4 yaşındaki abimizi okuldan almaya gidiyoruz okulda birbirlerine sarılmaları var göz yaşartan cinsten, büyük olan küçüğe sarılıp seni nasıl sevdiğimi bir bilsen diyor küçükte büyüğe abiiimm diye sarılıyor kardeş bambaşka birşey.çok saol canım inşallah hayırlısı ile kavuşuruz . Valla ikinci olduğu halde çok zorlandık 3. Olsa ne yapardım bilemiyorum :)
hosbulduk canım :) evet sonuna yaklaşıyoruz ama sanki zaman geçmiyor sen bana 2. İçinde kız hissediyorum demiştin bunda da bildin bi prensesim daha olacak elizani düşününce heyecan veriyor insanın gerçekten kız evladı olmalı diyorum. İkinci gebelik zor geçiyor kızım hiperaktif bi bebek tirmanmadigi alan yok 5 saniye oturmuyor gece uykusu hala kötü en n uzun 1 saat uyuyor sabaha kadar emmek istiyor bu arada hala emziriyorum bebeğimi. 11. Aydan beri yürüyor kızım hatta koşuyor yürümek diye birşey yok ama beni sabahları olsun işten geldiğim de olsun öyle güzel opuyör kokuyor seviyor ki tamam diyorum ya evlat sen herseysin :)
Canım cinsiyet belli oldu muÇok şükür iyiyim canım. Oğlum da olduğum kadar rahat değilim bu defa doğrusu ama buna da çok şükür
Amin insaAllah çok saolY Yengec anasi çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifasını versin yavrunun inşallah
kızım kıskançlık yapıyor canım benı herkesden kıskanıyor babası sarılmak isteyınce onu ittirip kendı sarılıyor karnımı sevmek istediklerinde kendı bebek bebek diye sevip opüp hemen kapatmaya çalısıuor :) suankı görüntü kıskançlık olacak uzerine ama belli de olmaz heraldeZor olmaz mi canim ilgilenmen gereken bir bebek var hamilelik zaten zor bir sürec Allah yardmcn olsun az kalms bitmis ama olumlu yönünden bakmaya cals
Bir arada büyüyüp gidecekler kıskanclık ne bilmeden
tesekkurler canım inşallah herkes sağlıkla kavusur evladına bizim arası yakın olunca çok zor oldu zaten zorlu bı bebeklık gecırdık hatta hala da oyleyız gece boyu 100 kez uyanır hala şakır şakır emıyor çok yıprandıgımı hıssediyorum sureklı kucakta zaten o kısma girmiyorum bile Allah kolaylık versin ben dahil herkese :)Hani 3. olsa ne yapardım demişsin ya işte Allah onunda kolaylığını veriyor eminim bende ilerleyen haftalarda daha fazla zorlanacağım ama gerçekten evlat herşeyden tatlı.4 yaşındaki abimizi okuldan almaya gidiyoruz okulda birbirlerine sarılmaları var göz yaşartan cinsten, büyük olan küçüğe sarılıp seni nasıl sevdiğimi bir bilsen diyor küçükte büyüğe abiiimm diye sarılıyor kardeş bambaşka birşey.
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah canım ne bekliyon hemen al sende bir tane daha Asya'ya kardeş gerekHamilelik takvimlerini gördükçe çok özendim ben de )
Allah evlatlarınızı sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin,sağlikli uzun ömürleri olsun.
Allah nasip kısmet eder inşallah yoksa kardeş şart bence de.Amin inşallah canım ne bekliyon hemen al sende bir tane daha Asya'ya kardeş gerek
Birazcik daha beklesen belki sutun azalir o yuzden kendisi birakr. Ben 3 ay emzirebldm hamilelikten sonra. Hani fikir olark yaziyrm kendilgnden gider belki oylece hic zorluk yasamazsn.Kızlar siz cocuklarınızı memeden nasıl ayırdınız ben artık emzirmeyi bırakmak istiyorum hem 14 ayı geçti artık herşey yiyor mamada veriyorum çok emmeye düşkün oldu tiksinmeden bıraksın diye uğraşıyorum Perşembe günü yani dün kalkınca hemen kahvaltısını hazırladım sonra ağzını hiç boş bırakmadım meyve çerez falan verdim uyuturken muhakkak isterdi şansıma dün okul dönüşünde pusette uyudu gelince hemen yatirdim uyanınca yemek yedirdim akşamda çorba üstüne badem yedi uyuyacagı zaman emdi tum gece her saat emmeye kalktı goğüslerim çok hassaslaştı o emerken ben ağlıyorum bana bir yol gösterin ne yapmalıyım
Haha benm kizimda oyle babasini yaklastrmaz yanima. Ve su sira karnim hep acik. Geliyo aciyo seviyo bisyler yapiyor. Iyice anladi herlde bilmyrmkızım kıskançlık yapıyor canım benı herkesden kıskanıyor babası sarılmak isteyınce onu ittirip kendı sarılıyor karnımı sevmek istediklerinde kendı bebek bebek diye sevip opüp hemen kapatmaya çalısıuor :) suankı görüntü kıskançlık olacak uzerine ama belli de olmaz heralde